Dolar Ne Olur ?
-
evet hocalar
dolardaki malum yükseliş devam edermi yoksa kısa süre içinde gerilermi ? -
1 yıl içinde euro yu geçecek... at fava bekle
-
İleride ne olur bilmem ama doların 1.25tl olduğu zamanları çok iyi hatırlarım. Vay amk. Türk lirasının anasını bellemiş orospu çocukları, yazıklar olsun.
-
Dolar ne olsun. Oyle takiliyor. Ileri ileri diye. :) iner cikar gelir gider ama mehter marsini sever dolar. 1 geri 2 ileri.
Bir sex seklide diyebiliriz. Biraz sokup cikarttiktan sonra sonra daha derine sokar. oyle soka soka gidiyor. :) insanlar bir nefes alsin die az bise cikariyor geri cekiyor (dusuyor demek istedim) sonra bi anda iteleyip milletin nefesini kesiyor. Ama genel olarak hep ilerledigi gorulmekte. 1.2 nere 2.5 nere.
-
paradan altı sıfır attık itibar kazandırdık, çay bir milyon liraydı. biz kütahyada 9 çay parasına hastane yaptık.
faruk çelik - çalışma ve sosyal güvenlik bakanı
-
yaz öncesi biraz düşebilir, yaz ortası ise yine aynı ivmeyle devam eder.
-
cumurbaşkanının haftalık konuşma programlarını takip edin la adam konuştukca çıkıyor.
-
Artık Euro zamanı geldi. 2.65 - 2.68 civarından euro alınmasını tavsiye ederim. Şuan 2.80 TL ama o kedi oraya bir daha gelecek. Dolara ve altına nazaran daha güvenli liman olacak.
-
birine euro 2.67'ye düştüğünde 100k€ al demiştim, yemedi. şimdi 13k€ kârı olacaktı...
Para parayla kazanılıyor arkadaş.
-
Kaan bunu yazdı
birine euro 2.67'ye düştüğünde 100k€ al demiştim, yemedi. şimdi 13k€ kârı olacaktı...
Para parayla kazanılıyor arkadaş.
ben 2.67 den aldım da yunanistan ibnelik yaptı. o ara seçim meçim eurodan çıkadaz filan dediler tüm finanscılar daha da düşer dediler az bi çıktı geri sattım.
aynen para parayla kazanılıyor valla.
-
o 100k yı şimdi %30-%40 arttırmıştın al satla .ama kısmet.