Eminevim Hakkında.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Haziran/2012
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

    Güle güle otur. Her şey istediğin gibi olur umarım bundan sonrası için de. 

    +1


    Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek
    Fatih54 bunu yazdı

    Türklerin ayakkabı kutusundan hallice rizeli müteahhitlerin yaptığı boktan apartman dairelerine "ev" demesi çok cringe bir durum değil mi? Komünist rusyadaki kurayla verilen ücretsiz bloklar bile daha iyidir, en azından para verilmez.

    Adam akıllı standartlara uygun inşa edersin arsaya müstakil bir ev, işte ona ev dersin.

    Bir de utanmadan İstanbul'da oturmaya çalışan var hâla. Evi yapanlar kendileri söyledi 20-30 yıl önce denizden kamyonlarla taşınan kumlarla yaptık bu binaları diye. Herhalde deprem olup bir yakının ölmesi gerekiyor yoksa akıllanmayacak kimse.

    Ali Ağaoğlu'nu savunduğum yok fakat söz konusu açıklamayı 1970'li yıllar için yapmıştı. O dönemlerde ülkenin halini ve bina yapım prosedürlerini, tekniklerini düşünürsek normal.

    Kaldı ki şuanda dere kumu diye satılan kumu, deniz kumunun yıkanıp tuz ve deniz kabuklarından arıtılması ile satılıyor çoğu yerde. Nervürlü demir bile 1999 depremi sonrasında zorunlu oldu diye biliyorum.


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek

    Bir Başka Saadet Zinciri Vakası Daha: 'Gerçek Evim'in Vatandaşları 600 Milyon Lira Dolandırdığı Ortaya Çıktı.

     
    Gerçek Evim” olarak bilinen ve saadet zinciri sistemi ile çalışan şirketin, müşterilerini 600 milyon TL’den fazla dolandırdığı ortaya çıktı. Şirket hakkında tasfiye kararı alındı.
     

    Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), geçtiğimiz hafta faizsiz ev ve otomobil edindiren 21 firmanın kapatılması ve tasfiye edilmesi kararını verdi. Bu listede yer alan şirketlerden birisi de “Gerçekevim Gayrimenkul Otomotiv AŞ” idi.

    Resmi kayıtlara göre bu şirket, 15 milyon lira sermaye ile 2020 sonlarına doğru kuruldu. Türkiye genelinde toplam 31 şubesi bulunan şirketin yönetimine 6 kişilik bir tasfiye memuru atandı. Ayrıca şirketin “saadet zinciri” sistemiyle yönetilen SAS Holding’e bağlı olduğu öğrenildi.

     

    https://www.webtekno.com/gercek-evim-sirketi-sahte-hayaller-ile-insanlari-600-milyon-tl-dolandirdi-h112207.html


    Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2010
    Erkek

    Ben bunların hepsi kapatıldı diye biliyorum,sanırım hükümete yakın 2 3 farklı firma paçayı kurtardı, buradan bir arkadaş daha vardı böyle bir kuruluşda  çalışan bilgi verir sanırım kendisi.


    Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Nisan/2016
    Erkek

    hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle otur inşallah evinde 


    No way out
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    devlet bunların hepsini kapatacak ama şunu belirtmek gerekir.

    eminevim vb firmalar eğer üyelerden aldıkları parayı yemezlerse batma ihtimalleri yok altın günü mantığından çıkıyor herşey şöyle düşünün

    50 kişi altın günü düzenliyor ama altın takan herkes bide üstüne komisyon ödüyor birine o birinin batması imkansız çünkü zaten net geliri var.

    bu bir saadet zinciri değil önce onu kavramak lazım saadet zenciri dediğimiz olay eski üyelerin yeni üyeleri öpmesi sonucu ve sisteme sürekli yeni birini sokarak paranın döndüğü bir sistem

    bunda ise bugun sana yarın bana mantığı var.

    arkadaşın da dediği gibi en büyük problem tl nin değer kaybı

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2015
    Erkek

    İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim.

    Arkadaşlar adamlar bu işi yıllardır yapıyor. Batmayacağı anlamına gelmez. Bir sürü yatırım yapıyorlar bu iş riskli. Banka da riskli bir kurum ama risk oranı daha az. Risksiz olan tek bir şey bile yok. Ev almak da riskli. Alırsın deprem olur yangın çıkar. Yani ne olur bilemezsin.

     

    Ben dini görüşünden dolayı mecbur kaldım. Faiz haram olmasa o zaman banka kredisine başvurur evimi alırdım. Ziraat bankasının vs o zamanlar ev kampanyaları vardı. 


    Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Mayıs/2007
    Erkek

    Hayırlı uğurlu olsun...

    Olmayanlara da nasip olsun..

     


    Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2011
    Erkek

    Bu sistemlere 100% guvenmeyin ama para yatiriyorsanizda banka teminat senedi ile rahatlikla paranizi gomun 5-10 daha fazla masraf cikartirlar ama paraniz guvende kalir bir bok olursa bankanin x TL kadar verdigi teminatla gider bankadan canliyi alir çorbana bakarsin. Teminatsiz paraya girmeyin zart evim zurt evim bitmez.


    #hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2014
    Erkek

    Eminevim bu işin artık kalıplaşan firması bizim ülkede malum olmaz böyle firma ile çalışılmaz ama başka ülkede olsa girmeme gerek kalmazdı zaten:D bana dedikleri şuydu zmaanında 250 bin tl dublex ev alacaktim elimde parada var dedim gireyim eminevime 1 sene bekle dediler dedim ev satılır o zaman dedim olmaž başka ev bulursunuz o zaman ben dedim ev fiyatı artar birde size vereceğim paranın faiz  zarar edeceğim en kötü altın yapsam %40 kar verdi ev kirası derken gittim bankadan çektim ev 1 senede 350 400 bin tl şuna 500 600 bin tl  arasında yanı eminevimden daha karlıya geldi banka hem kiradan kurtardı hemde güven ortamı balon ödemeler ile koyduğu faiz 20 binden bile aza geldi bana kirada oturmayı çık bedavaya çektim krediyi evin değerleme oranıda çok oldu malum

Toplam Hit: 5657 Toplam Mesaj: 58
eminevim