Eminevim Hakkında.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    Düşün kötü 1 adamsın heroin bağımlısısın 

    1 ülke var . 

    HEroin üretiyorsun  .. kimse bişey demiyor 

    Heroin içiyorsun.. kimse bişey demiyor 

    Heroin  satıyorsun  .. kimse bişey demiyor 

     

    Malesef bu halde yiz.

    Adamlar neden yapmasın?


    Minimalist Değilim Tembelim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2015
    Erkek

    Araştırmalarım sonucu pek bir şey görmedim. Patlar mı bilemem. Patladı mı bilemem. Ben borcumu ödemeye devam ediyorum. Her şey bir risk yarın ne olacağını kimse bilemez. Bakalım gerçekten patladı mı bunu zaman gösterecek. 


    Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Haziran/2007
    Erkek

    Kurduklari enerji sirketinden falan baya insan magdur ettiklerini duymustum, sistem bir noktadan tikaniyorsa kalanini da yormasi uzun surmez. Bu arada bunun asil sahibi sanirim Ukrayna'da oldu, mirascilari arasinda sorun cikmasi da olasiliksiz degil. 


    I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Şubat/2005
    Erkek

    Bu twit gündemi yeni değil. Belirli periyodlarla oluyor. Bende ilk gördüğümde (aylar,aylar önce) çok şaşırmıştım. Eğer yönetim kurulu sahipleri bir totoşluk yapmazsa çark dönüyor aslında. Tabi ben de burayla gittim görüştüm lakin teklif cazip değil. Peşinatın büyük kısmını verecen sonra 1 veya 1,5 yıl bekleyecen. Ozaman parayı vericez. E birader 1 yıl önce alacağım ev 200binse oldu 270 bin. Bankadan para çeksem daha az zarardayım.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2015
    Erkek

    Sahibi öldükten sonra böyle şeyler olmaya başladı. Daha önce de dediğim gibi bu gibi şeyler risk. Havuç uzatmayana ekmek yok sonuçta. Risk almadan da maalesef bir yere gelinmiyor. Bekleyip göreceğiz umarım bahsedilen senaryolar sadece mağduriyet eseridir sistem patlarsa çok kişinin canı yanabilir. Bildiğim kadarıyla bir milyona yakın kişi sisteme dahil (paylaştıkları reklamlar bunu söylüyor ki olabilir bence de). Bu da çok ciddi bir rakam. 

    @handsome hocam dediğin gibi son zamanlarda şu ekonomik olaylardan sonra bir kaç kişi sistemden ya çıkmak istedi yada başka bir şey. Sisteme girmeden önce imzalanan kağıtlarda sistemden çıktıktan sonra organizasyon bedelinin KDV düşülüp yarısı iade ediliyor birde ödenilen tüm para 6 ay sonra iade olunacak diye açık açık yazıyor. Sen gidip buna imza atıyorsun. İnsanlar buna mağduriyet diyor. Adam 3 sene boyunca 70 bin ödemiş paramı geri verin diyor Eminevim tamam verelim diyince ama 3 sene önce 70 bin ₺ şu an 150 bin ₺ olması lazım ben 150 bin ₺ istiyorum diyor felan filan.....

    Bu sıkıntıların büyük sebebi sistemden çıkmak isteyen yada onların yaptığı yapıtları satın alan kişiler.

    MhmdAlmz tarafından 28/Eyl/21 09:15 tarihinde düzenlenmiştir

    Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Bu eylem yapanlar arada bir gündem oluyor çünkü adamların mağduriyeti 7 senelik. Sistemden parasını çekmek isteyenler değiller bunlar. 5yüz60 projesi diye bir proje yaptırıyorlar millette hisse alarak ortak oluyor. Kooperatif gibi düşünün. 
    7 sene boyunca paralar toplanıyor hemde öyle az buz değil dönemin parasıyla 300-400 bin liralar. Sonunda inşaat duruyor sistem tıkanıyor. Millette normal olarak sürekli inşaat ne oldu diye eylem yapıyor. En son bunlar hisseli tapuyu şirketin adına çevirip sözleşmeyi tek taraflı fesih edip ödenen paranın bir kısmını iade ediyorlar. Geriye kalan paralarıda peyderpey öderiz diyorlar. 
    Parayı iade ediyorlar çünkü hiç para vermeden fesih etseler dolandırıcılık olacak. 
    Nakit parayla yürüyen bir sistemin tamda devlet müfettişlerinin inceleme kararından önce böyle bir şey yapması ironik.

    Topladıkları para enerji şirketi, siyasi parti ve o partinin gazete ve televizyon kanallarını finanse etmekte kullanılıyor. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mayıs/2007
    Erkek

    Örneğin : Bankaya gidip 100.000 kredi çekersin 150bin geri ödeme yaparsın ve evini anında alırsın

    Ama bunların sistemde hem evi 2 sene sonra ya alıyorsun ya almıyorsun üste birde aynı evi 250-300bin civarına almış oluyosun.


    Lekum Dinikum Veliye Din ...
Toplam Hit: 5678 Toplam Mesaj: 58
eminevim