folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder GSS Borçlarının Silinmesi İle İlgili



GSS Borçlarının Silinmesi İle İlgili

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    kaynak takvim olarak verilmiş orada da şöyle yazıyor

    . İlk kez TAKVİM'in duyurduğu düzenleme ile vatandaşın 8 milyar liralık borcu bitecek.

    başka bi büyük gazete görmedim daha doğrusu bi kaç gazete kaynak olarak takvim i almışlar ama takvimde de kaynak yok, sgk ya talimat verildi diyor ama kim ne zaman nasıl verilmiş yazılmamış. umarım uydurma haber değildir.. ocakta borçlar silinirse 0 borç ile gss yi kapatacağım :))


    Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Aralık/2009
    Erkek

    Benden haraç kesmeye çalışıyor Devlet. 2012 Şubat'ta test yaptırdım Aralık'ta sonuçlandı. Eylül'de üni'ye kaydoldum Eylül sonrasını bahşedip silmişler Ocak-Eylül arası 380 küsür borcum varmış ayrıca o dönemde hasta da oldum bakan olmadı parasını alacaklarmış kafasını alırlar..


    Kendine İyi Bak ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    boşu boşuna borç yazdılar şimdide silecekler :) ama şimdi haksızlık var, bu parayı ödeyen bir sürü adam oldu çalışmadığı halde ama af çıkartıp bu sefer onları mağdur ediyorlar.. bunun sebebi bir şeyi planlamadan hurra diye yapıyorlar, deneme yanılma yöntemiyle, tutup tutmadığını görüyorlar ona göre şekil veriyorlar. buna en bariz örnek eğitim sistemi.. yıllardır hala bi şeyi oturtamadılar, sürekli değiştirip öğrencileri deneme tahtasına çevirdiler.. elin ülkesinde bir kural koyarlar yüz yıl sonrasını bile kapsayacak kapasitede, bizimkiler bugün çalışsın da yarın yama yaparız mantığındalar.. böyle gitsinler bakalım, windows a dedikleri gibi yamalı gömleğe döndük..


    Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek

    hocam uygulama saçmalıktanda öte amk, yeşilkartı keselim diye o gidip mercedesle yeşilkart imzalıolar die kaç kişinin hakkını yiyen o.ç larının başta ben ta...benimde borcum var ödemedim 1 kere gittim GSS yaptırdım ödemedim ödersemde micksinler dedim. 

    devletin ev kiralarıdan falan haber yok herlde bzim pdr krediyle ew aldı hocam kredi 800 lira ödüyor her ay ew kirası da o kadar zaten adam gss çıakrtırken ew var sizin diyor :D bu daa en ufağı. yukarıda arkadaşın biri yazmış göz le dişi karşılamıo diye evet karşılamıo makul bir ücret alıolar galiba ne kadar bilmiorum uzun zamandır gitmedim ama ebeninki yani. bi tomografi çektiricen normal fiyatı 800 küsür lira devlette sıra gelirse :D Özel sağlık sigortasıyla bazı yerlerde 200 lira falan ben gidip özel de çektirdim Sakro ilyak kemiklerimde ödem varmış devlet hastanesine gitmeye devam etsem 1 tanesinin aklına gelmez fıtık arayıp duruolar amk adamlar :| sıçıoduk nerdeyse. neyse hangi sistem düzgün kü buda düzgün olsun amk. 


    Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Mayıs/2009
    Erkek

    2013 mart-haziran arasinda bahcelievler agiz ve dis sagliginda sadece gss primimi odeyerek 8 tane disimi tedavi ettirdim. Toplamda odedigim ucret 430 lira sonra da bi daha odemedim baktim dun gece borc yoktu. Ben dislerimi yaptirmadan once gunesli merkez sgk ya gittim ordan oraya ordan oraya gittim geldim muhattab bir kisi bulamadim bu sorunu cozecek.

    sonra da bir kisi getirdiler karsima dedi ki

    "25 yasina 2 a. Olmus gireli. Hem parttime calisiyosun hem sigortan parttime olarak odeniyor yani 30gun odenmiyor. Hemde ogrencisin. Eee dedim. Ya parttime sigortandan aylik odenmeyen eksik gunlerini cepten odersin normal sigortali olursun yada isten cikarsin." Dedi zaat-ı muhterem. Dedim ki senin aklin aliyomu bunu? Ben para kazanabileyim diye ogrenciyken calisayim, sen de gel de ki kazandigin parayi sigortaya yatir, karin tokluguna calis. Zaten kalan gunlerimi yatirsan 230tl istiyolar aylik. Amk ben zaten ortalama 450-500 kazaniyodum. Sovee sovee ciktim ordan.

    Cok sukur mezun oldum temmuzda. Haftaya da askere gidiyorum. Yarin da sgkya gidip askerlik durum belgesi yani suan elimde olan sevk belgesinin bi nushasini verecem. Daha da sittin sene zaten alamazlar. 

    aklimi takilan bi tek sey var. Ben ogrenciyken odedim o parayi, simdi geri talep etsem alabilirmiyim. Sanmiyorum aslin vereceklerini, 25 yasini asmissin diyecekler o zaman icin. Ama amac bademgillere zihin egzersizi yaptirmak durumu anlatarak:d tabi anlarsalar..


    Bir var,Bir yok..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek

    Benim Borcum Var Ama Affedileceğini Tahmin Ettiğim İÇin Hiç Ödemedim  Ayrıca Haberlerde Bir Kısmı Affedilecek Demiyor Komple Sıfırlanacak Diyordu

     

    http://u1312.hizliresim.com/1j/b/vd0fk.jpg

    slmarlq tarafından 10/Ara/13 19:36 tarihinde düzenlenmiştir

    Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ekim/2009
    Erkek

    Ben borcu silmişlerdi bugün tekrar baktım 890 TL olmuş bu sefer. Ödemiyecem de yinede adıma böyle borç çıkması sinirleri bozuyor can sıkıyor. Ağabeye de 1200 TL borç görünüyor. 

     

    Borçlu Dönem Sayısı, 7Toplam Ana Borç Tutar, 776.84Toplam H. Faiz Tutar, 32.72

    kadirozdemir tarafından 10/Oca/14 14:30 tarihinde düzenlenmiştir

    www.kadirozdemir.net @kadirozdemirnet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Nisan/2010
    Erkek

    Ödemeyin beyler kimse ödemiyor. Bende de 2k borç görünüyo ödeyeni ..... bu kadar diyorum

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2009
    Erkek

    benim anlamadığım ben sigortalıyım sadece 2 ay işe aravermiştim o zaman yatmadı sigortam borçlu dönem sayısı 8 yazıyor 2 olması gerekmiyormu borçda 370 lira gözüküyor 61 lirası faiz

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Nisan/2007
    Erkek

    Gelir testi yaptırıp ödemesi kesinleşenlere af yokmuş :S


    All is well
Toplam Hit: 10106 Toplam Mesaj: 97