Hiç Tahribata Saldırdınız Mı?
-
valla (rene yi tenzih ediom ) insan yemek yediği kaba sıçmaz herhalde :)
-
erzurumlu abim saolsun beraber hacklemiştik bile :d
-
Tahribati heykleyen tarihe geçerimmi sanıyo ne ondan bu kadar saldırıyorlardır. Ben yapmadım çünkü yapamam. asp ne demmekki üç harfin yan yana gelmesinden başka bi anlam ifade etmiyo bana.
Birde bunu okuyan saldıray varsa saldırsın bak 1 saat 4 dakıkadır kımse saldırmamış ayıp yav. Boş bırakmayın
-
Denemedim denemekte istemiyorum çünkü olumsuz cevap alıcağımı biliyorum. Bu zamana kadar hacklenemediyse bu saatten sonradan hacklenmesi daha zor olur çünkü her geçen gün yeni bir modifikasyon veya güvenlik eklemeleri için çalıştığını biliyorum abi :)=
-
Valla aklıma gelmemişti. Ama renenin yaklaşımı güzel. Kendi yaptığını bozmaya çalışıyo :)
-
ilk takıldığım zaman saldırmıştım :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
thecoltfire bunu yazdı:
-----------------------------Ya saldırsam ne olcak :D hayal kırıklıgına ugrarırım dimi ama
Ama bak doğruyu söylemek istersem holyone abimizin yaptığı su saldırı programıyla birkac kez denedım basarısız oldum :D
Bu arada bu siteye aylık kac $ dolar harcanıo ?
-----------------------------400 civarı.
-----------------------------
oha 400 ne masfrafı oluyo ki :S abartı diil mi -
ben daha site nasıl hacklenir bilmiyorum!
Hiçbiryerde adam gibi bi döküman yok!
bilgisayarla alakalı şeyleri çabuk öğrenirim ama bu da öyle kolay bişey değil ki
Hacker olmak istiyorum ama lamer bile olmaya bilgim yok :(
-
Rene kardesim.Öncelikle itiraf edeyim,hiç yapmadım.Aklıma geldi ama sordugun sorunun içerisindeki gülücükler gibi gülüp geçtim.Zaman zaman tedirginliklerimi,sevinçlerimi paylaştım zaten seninle biliyorsun dedigini unutmadım.Ki bu konuda zaten senin de inandıgın şekilde konunun hakettigi kadar aydınlatmayı layık gördün bana.Tesekkurler.
Yine de ne zaman anasayfamıza gelsem en az 2 saat öncesinde ezik bir saldırıyla karsılasıyorum.Tedbirler tabi kanaatimce süper ötesi.Dilerim siz degerli admin kardeslerimiz ve sitemiz, bu şekildeki savunmasını ve saldırdıgını zanneden zihniyetlere karşı Tahribat!Com un saydıgı küfürleri de katarsak,gereken cevabı net bi şekilde verir.Gönlüm ve istegim bu yonde.
Bakın valla artık söyliyecegim...
Şimdi HolyOne,Rene,Compu,Decameron,Under abi,Recep ve diger degerli mod kardeslerimiz.!
Sizler yarın bir gün evlenip,coluk cocuga karışıp vsvs...neyse işte ya gideceksiniz degil mi?Bunu hiç adam akıllı düşündünüz mü peki?Tabi ki düşünenleriniz vardır,yılların emegi,sevinci,hüznü vsvs.. Tahibat.Com Var.
Yani hepsinin meyvesi Tahribat.Com...Haksızsam söyleyin.Bi an kendimi sizlerin yerine koydum da...Söylediklerim bana çok acı koydu be hocam...Valla çok seviyorum Tahribat.Com bırakılır mı...Yani Sizin gibi insanlar bırakıp gidecek.Belki de bircogumuz olmayacagız burada.O zaman noolacak ?Valla geldigim gunden beri aklıomın bir köşesinde kalmıstır hep bu soru.
Arkadaslar biriniz bunun üstüne noolur güzel bir acıklama yapsın.O gavurlar anlamazlar.sözüm saldırgını zanneden sulu beyinlere.Bu siteye bir sey olmaz.En azından bu ruh Tahribat.Com un yanında var oldukça...
-
kesfettigim bi acıgı google amcada ararken karsıma tahribat.com cıktı dedim saldır dene / sonra dedim gunde 20 30 kere girip baktıgın siteye neden yapıyon ki vazgectim