Hiç Tahribata Saldırdınız Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selim_pusat
    selim_pusat's avatar
    Erkek
    valla (rene yi tenzih ediom ) insan yemek yediği kaba sıçmaz herhalde :)

Anne sevinin, sevinin artık Eve dönemedik diye üzülme Ağıtlar yakıp ta sürme yüzüne Sevinin, biz meydanlarda ölsek de Siz sanmayın, şehit kanı kalır yerlerde Bir önder çıkacaktır elbet Bizleri bekliyor simdi Hilal’in gösterdiği şehirde Ben huzur bulacağım Ve karanfiller yetişecek üzerimizde
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    erzurumlu abim saolsun beraber hacklemiştik bile :d

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Tahribati heykleyen tarihe geçerimmi sanıyo ne ondan bu kadar saldırıyorlardır. Ben yapmadım çünkü yapamam. asp ne demmekki üç harfin yan yana gelmesinden başka bi anlam ifade etmiyo bana. 

Birde bunu okuyan saldıray varsa saldırsın bak 1 saat 4 dakıkadır kımse saldırmamış ayıp yav. Boş bırakmayın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Denemedim denemekte istemiyorum çünkü olumsuz cevap alıcağımı biliyorum. Bu zamana kadar hacklenemediyse bu saatten sonradan hacklenmesi daha zor olur çünkü her geçen gün yeni bir modifikasyon veya güvenlik eklemeleri için çalıştığını biliyorum abi :)=
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek
    Valla aklıma gelmemişti. Ama renenin yaklaşımı güzel. Kendi yaptığını bozmaya çalışıyo :)

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    ilk takıldığım zaman saldırmıştım :)

http://yigitdemirag.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------
    thecoltfire bunu yazdı:

Ya saldırsam ne olcak :D hayal kırıklıgına ugrarırım dimi ama

Ama bak doğruyu söylemek istersem holyone abimizin yaptığı su saldırı programıyla birkac kez denedım basarısız oldum :D

Bu arada bu siteye aylık kac $ dolar harcanıo ?

400 civarı. 

oha 400 ne masfrafı oluyo ki :S abartı diil mi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhacker
    blackhacker's avatar
    Erkek

ben daha site nasıl hacklenir bilmiyorum!

Hiçbiryerde adam gibi bi döküman yok!

bilgisayarla alakalı şeyleri çabuk öğrenirim ama bu da öyle kolay bişey değil ki

Hacker olmak istiyorum ama lamer bile olmaya bilgim yok :(

İNSANLAR EĞLENİRKEN ÖLÜMÜ DÜŞÜNMEZLER AMA ÖLÜM ONLARI ASLA UNUTMAZ!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Rene kardesim.Öncelikle itiraf edeyim,hiç yapmadım.Aklıma geldi ama sordugun sorunun içerisindeki gülücükler gibi gülüp geçtim.Zaman zaman tedirginliklerimi,sevinçlerimi paylaştım zaten seninle biliyorsun dedigini unutmadım.Ki bu konuda zaten senin de inandıgın şekilde konunun hakettigi kadar aydınlatmayı layık gördün bana.Tesekkurler.

Yine de ne zaman anasayfamıza gelsem en az 2 saat öncesinde ezik bir saldırıyla karsılasıyorum.Tedbirler tabi kanaatimce süper ötesi.Dilerim siz degerli admin kardeslerimiz ve sitemiz, bu şekildeki savunmasını ve saldırdıgını zanneden zihniyetlere karşı Tahribat!Com un saydıgı küfürleri de katarsak,gereken cevabı net bi şekilde verir.Gönlüm ve istegim bu yonde.

Bakın valla artık söyliyecegim...

Şimdi HolyOne,Rene,Compu,Decameron,Under abi,Recep ve diger degerli mod kardeslerimiz.!

Sizler yarın bir gün evlenip,coluk cocuga karışıp vsvs...neyse işte ya  gideceksiniz degil mi?Bunu hiç adam akıllı düşündünüz mü peki?Tabi ki düşünenleriniz vardır,yılların emegi,sevinci,hüznü vsvs.. Tahibat.Com Var.

Yani hepsinin meyvesi Tahribat.Com...Haksızsam söyleyin.Bi an kendimi sizlerin yerine koydum da...Söylediklerim bana çok acı koydu be hocam...Valla çok seviyorum Tahribat.Com bırakılır mı...Yani Sizin gibi insanlar bırakıp gidecek.Belki de bircogumuz olmayacagız burada.O zaman noolacak ?Valla geldigim gunden beri aklıomın bir köşesinde  kalmıstır hep bu soru.

Arkadaslar biriniz bunun üstüne noolur güzel bir acıklama yapsın.O gavurlar anlamazlar.sözüm saldırgını zanneden sulu beyinlere.Bu siteye bir sey olmaz.En azından bu ruh Tahribat.Com un yanında var oldukça...

copy
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    kesfettigim bi acıgı google amcada ararken karsıma tahribat.com cıktı dedim saldır dene / sonra dedim gunde 20 30 kere girip baktıgın siteye neden yapıyon ki vazgectim

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
Toplam Hit: 24541 Toplam Mesaj: 126