Hiç Tahribata Saldırdınız Mı?
-
Çok...
-
zamanında (5-6sene evvel) bişiler yapmıştık.ama o zaman kendi hostunuz yoktu.site de bu halde diildi.sen varmıydın onu bile hatırlamıorm.çok eski..
zaten yapmıştık dediğime bakma bi arkadaşla ortak sitemiz vardı ben r3x le pclere girip cc kodu çalıordum.o da ftp hackle falan uğraşıyordu sanırsam tbt'ye de bişeyler yapmıştı die hatırlıorm.ama emin diilim...
taa holy nin cc kodları için exelde cwc kodu oluşturucu yaptığı zamanlar..
vakti tam olarak bilmiorm ama tbt o zamanlar bi gün varsa öteki gün yok gibi bişeydi..
işin açıkcası şuan ki durumuna geleceği aklımın ucundan bile geçmezdi.. =)
-
dodobig bunu yazdı:
-----------------------------
adminler arasında paylaşıyorlardır heralde. bi ara hiyerarşi çıkmıştı ya holy 10 rene 10 deca 9 filan diye. :) belki parasıda öyledir. google reklamı bile yok be.varmı başka tahribat gibi
-----------------------------tahribat.com masrafları yuce seyh holyone'ın cebinden cıkıyor. siteye reklam koysa kariyerini bırakıp evde oturması yeterli, en az simdi kazandıgı kadar hatta daha fazlasını kazanabilir. ama tarikat felsefesi geregi hersey gordugunuz gibi.
-
hack türü yada ddos flood vb şeyler hakkında bilgim olmadığı için sicilim temiz :)
-
Bir kaç sene önce index atmıştım ama öyle normal index değil sadece özel bir gözlükle bakınca görünüyo dolayısıyla benden başka kimse görmedi :D:D, aldığım duyumlara göre isko kendini tatmin etmek için parmaklamayı bırakıp böyle bir yeni yöntem geliştirecekmiş :D.
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------dodobig bunu yazdı:
-----------------------------
adminler arasında paylaşıyorlardır heralde. bi ara hiyerarşi çıkmıştı ya holy 10 rene 10 deca 9 filan diye. :) belki parasıda öyledir. google reklamı bile yok be.varmı başka tahribat gibi
-----------------------------tahribat.com masrafları yuce seyh holyone'ın cebinden cıkıyor. siteye reklam koysa kariyerini bırakıp evde oturması yeterli, en az simdi kazandıgı kadar hatta daha fazlasını kazanabilir. ama tarikat felsefesi geregi hersey gordugunuz gibi.
-----------------------------harbi lem reklam koysalar şeyhimizin 7. sülalesine yetecek kadar para kazanırlar. borumu site günde 20.000 hit alıyor :)
-
bu msys için eklenen soruları silerken kafadan bi soru id si girmiştim hassiktir gibisinden gib mesaj çıkmıştı :)
bir hata mesajının çıkacağını biliyordum ama :) mesajı merak etmiştim böyle hassiktir gibisinden mesaj çıkınca gülmekten karnım ağrımıştı :D
-
siteye admin olarak girilebiliyor.
http://www.tahribat.com/admin
kullanıcı: admin
şifre: admin
sitenin default şifrelerini değiştirmemişsiniz :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
bile bile got olmanın bı anlamı yok ki :D
-
Birkaç kez Sql injection denemem oldu ama hacklemek ya da vs. bir nedenden dolayı değil.
Botnet, dos felan uğraşmaya gerek yok, serverın masaüstünde bacth file kurulu olması lazım :)