Hiç Tahribata Saldırdınız Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    Çok...

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

zamanında (5-6sene evvel) bişiler yapmıştık.ama o zaman kendi hostunuz yoktu.site de bu halde diildi.sen varmıydın onu bile hatırlamıorm.çok eski..

zaten yapmıştık dediğime bakma bi arkadaşla ortak sitemiz vardı ben r3x le pclere girip cc kodu çalıordum.o da ftp hackle falan uğraşıyordu sanırsam tbt'ye de bişeyler yapmıştı die hatırlıorm.ama emin diilim...

taa holy nin cc kodları için exelde cwc kodu oluşturucu yaptığı zamanlar..

vakti tam olarak bilmiorm ama tbt o zamanlar bi gün varsa öteki gün yok gibi bişeydi..

işin açıkcası şuan ki durumuna geleceği aklımın ucundan bile geçmezdi.. =)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

dodobig bunu yazdı:
    -----------------------------
    adminler arasında paylaşıyorlardır heralde. bi ara hiyerarşi çıkmıştı ya holy 10 rene 10 deca 9 filan diye. :) belki parasıda öyledir. google reklamı bile yok be.varmı başka tahribat gibi

tahribat.com masrafları yuce seyh holyone'ın cebinden cıkıyor. siteye reklam koysa kariyerini bırakıp evde oturması yeterli, en az simdi kazandıgı kadar hatta daha fazlasını kazanabilir. ama tarikat felsefesi geregi hersey gordugunuz gibi. 

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
    hack türü yada ddos flood vb şeyler hakkında bilgim olmadığı için sicilim temiz :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Bir kaç sene önce index atmıştım ama öyle normal index değil sadece özel bir gözlükle bakınca görünüyo dolayısıyla benden başka kimse görmedi :D:D, aldığım duyumlara göre isko kendini tatmin etmek için parmaklamayı bırakıp böyle bir yeni yöntem geliştirecekmiş :D.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    DkN bunu yazdı:

dodobig bunu yazdı:
    adminler arasında paylaşıyorlardır heralde. bi ara hiyerarşi çıkmıştı ya holy 10 rene 10 deca 9 filan diye. :) belki parasıda öyledir. google reklamı bile yok be.varmı başka tahribat gibi

tahribat.com masrafları yuce seyh holyone'ın cebinden cıkıyor. siteye reklam koysa kariyerini bırakıp evde oturması yeterli, en az simdi kazandıgı kadar hatta daha fazlasını kazanabilir. ama tarikat felsefesi geregi hersey gordugunuz gibi.

harbi lem reklam koysalar şeyhimizin 7. sülalesine yetecek kadar para kazanırlar. borumu site günde 20.000 hit alıyor :) 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

bu msys için eklenen soruları silerken kafadan bi soru id si girmiştim hassiktir gibisinden gib mesaj çıkmıştı :)

bir hata mesajının çıkacağını biliyordum ama :) mesajı merak etmiştim böyle hassiktir gibisinden mesaj çıkınca gülmekten karnım ağrımıştı :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

siteye admin olarak girilebiliyor.

http://www.tahribat.com/admin

kullanıcı: admin

şifre: admin

sitenin default şifrelerini değiştirmemişsiniz :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    bile bile got olmanın bı anlamı yok ki  :D

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Birkaç kez Sql injection denemem oldu ama hacklemek ya da vs. bir nedenden dolayı değil.

Botnet, dos felan uğraşmaya gerek yok, serverın masaüstünde bacth file kurulu olması lazım :)
Toplam Hit: 23576 Toplam Mesaj: 126