Hiç Tahribata Saldırdınız Mı?
-
denemedim hiç ama bi gün forumda bi adminin koymuş olduğu linke tıkladım sanırım sadece adminlerin gördüğü bi konunun linkiydi bi uyarı yazısı çıktı tırstım kapadım :D rene abü şu son ezik kısmını genişletsen biraz nereye napmış gibisine gülerik acuk :d
-
abi elime geçen programları hani starhack diye bi dandirik site varya orada deniyorum
tutarsa burayada deniyorum ama tutmuyo::P
-
Köpek biye yediği Tabağa pislemez hocam Biz takıldıgımız siteye inlikmi düşünücez varsa yeniyen tavrımızı koyarız.
-
üye olmaya çalıştım üyelik kapalıydı kızdım denyoyla saldırmıştım hey gidi günler hey :d
-
yok yapmadım. ama olur da birgün banlanırsam. çerezleri hiç silmeyecem. durmadan saçma konular açacam. işiniz yoksa uğraşın benle :D diye düşünüyorum. buda bi nevi saldırı düşüncesi :D:D
-
denemedim .. zaten denesende bir işe yaramayacaktır . cunku .. telekomun verdıgı max 4096 hızla saldırsan ne olur kı :) lıseli gencler ıse:D 1024 ile:) imkansiz.. birşey .. şimdi foruma uye olamayan .. okuyorlardır bunları: saldıranlar ıcınse.. bir anlam ifade eder umarım..
-
essegin aklina karpuz kabugu sokmak bu olsa gerek :)
-
3-5 sene önceydi sanırım.. Denyo launc hı indirdim.. dedimki ahanda bende hacker olacam :D sonra yana yana hadef arıorm (hiç bi siteyle alıp weremediğim yokki :S ) nabsam nabsam.. iyide daha önce hiç kullanmamısdım nedir ne deildir die.. sonra yanılmıosam otomatik olarakmı yazıodu benmi yazdım gene hatırlamıorm tahribat.com yazmısdım.. sonra böle bayaa daşşaqa alan bi uyarı cıkmısdı (yanılıoda olabilirim belki denyo deildi) sonra nolyoz lan dedim.. sonrada e tabi adamların silahıyla adamları vurmak zor yani dedim.. böle cok feci döt olmusdum.. hatta konuyu dağıtmışken küfür sayacımı ney ondada kabul ediorm etmiorm şeysi wardı baslangıcda etmiorm a basmısdım (gıcıklıgına kime yapıosam işte..) sonra inglizce bi küfür gelmişdi :D böle gene apışıp kalmışdım.. arada bi açık arıom bole her gördüğüme basıom her rakamlı url yi rakamlarını deişdiriom vs.. olur belki ya tutarsa die .. ama yok.. bide bi kere paintte tbt ye index basmısdım galiba tam hatırlamıom :D
edüt: yediğin tabağa pislemek değil... birincisi hackleyen içimizden olsun yabancıya gitmesin 2. öle bi tavır olusduki millette.. bi hakiye anlatcam
adamın teki bi sirke gitmiş ulen nerde saklıo bunlar die (hayvanları) cadırı gezmeye baslamıs.. işte maymunlar aslanlar kafesde vs.. bi bakmış öküz kadar fil (benzetmeye bak)
küçücük bi kazığa baglı adam gözlerine inanamıo yahu nasıl oluyoda bu kadar buuk fili buncacık şey tutuo die düşüno hemen eğitmenine gidio işi öğrenmek için soruyo
eğitmen dioki biz bu filleri küçüklükden alıorz bu kazıklara baglıorz ilk baslarda kurtulmak için cok ugrasıolar (küçükler yha beceremiolar) sonra kabulleniolar bundan
kurtulamicaklarını ve hiç denemiolar dio...
sonuc: Arkdadaşlarımızı iyi seçmeliyiz
sonuc2: hayatımızın hemen her yerinde bu örneği değişik versiyonlarıyla goruruz.. deneyin denemesi bedava bişe kaybetmezsiniz
sonuc3: burayı hacklediğinizi düşünsenize ne hava atarsınız
sonuc4:burası gelişim adına bi basamak hackleyene askolsun
sonuc5: allahım ben nabıorm resmen siteye saldırın dedim bakmayın siz bana
sonuc6:amma sonuc cıkdı
sonuc7:şemsiye acılmıo falan.. işte.
sonuc8: bu son sonuc walla.. sürçi lisan eylediyseq affola.. eleştirmek için deil anlamak için okuyunuz.. -
Buldugum tüm kernel exploidlerini site üstünde deniyorum ama nedense olmuyor :P
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
yok yapmadım. ama olur da birgün banlanırsam. çerezleri hiç silmeyecem. durmadan saçma konular açacam. işiniz yoksa uğraşın benle :D diye düşünüyorum. buda bi nevi saldırı düşüncesi :D:D
-----------------------------
Rene seni de düşünmüş "iisreset.exe" tarzı bişey var. Site 1 dk kapanıp geliyo hop bi daha giremiyosun :))Ha bi de yarın baya bi mürit foruma elveda der artık. XXX, 11/03/2008 9:30:25 PM tarihinde Rene tarafindan Türkiye AB'ye girene kadar banlandı. Banlanış Sebebi: Kendi itraf etti. :)