Hiç Tahribata Saldırdınız Mı?
-
Soguk bir kis gecesiydi ,rene msn'de kucuk bir sql inj denemesi yapalimmi dedi...tamam dedim... basit bir sorgu sonucu "gel benimkiyle oyna" ile karsilastim :D
-
ewt :D ilk başlarda daha çocuklarım zamanlarım tabi hackercilik oynuyorum :D bi boqtan anladığım yoktu alayına flood çekiyordum ne programı bulsam :Dhatta 3 4 arkadaş denemiştik çünkü tbt ye üye olmak istiyordum kaç sene önceydi 3 4 yıl rahat var ınterneti ilk öğrendim ardından tbt yi öğrendim bı arkadaş üyeydi buraya o diyordu bende üye olamayınca uğraşıyordum valla :D
-
sql inj değil de zamnında ufak tefek bir şey bulmaya çalışıyordum. güvenlik kodu olmayan text alanlrına saldırma isteği geçiyor geçmesine de renenin "bam" sisteminden çekinmişimdir çekinlecek kadar var :) Bir ara özel mesajlar vs gibi yerde id numaralarını değiştirerek yapılan açık vardı sanırım onu hatırlıyorum o da düzeltilmişti zaten.
-
3 xss
2'si fixlendi
-
Kendi profilime dışarıdan müdahale ile yorum yapayım dedim bir de ne göreyim oh may got "piçlik etmeyelim". Sadece meraktan.
-
sql injection ilk denemelerimi yaptigim zamanlar, bi ara tahribat formun search kisminda 1 2 denem yapmistim, saldiri amacli deil kesinlikle nasil onune gectiginizi falan belki cikarabilirim diye... ama o denemelerde sadece konu basliklarini deil konu icerigini arayan 2. versyon aramayi kesfetmistim :D
-
Sistemde sağdaki son ezik zamanının neye göre verildiğini merak ettiğim için multi-connecting yapmıştım onu bile saldırı olarak algıladı :D ama tabi amaç hack değil merak :P ( ya meraktan ya .. )
-
saldırı degilde bug aradigim cok oldu.
Buldumda mesela mod paneline mod olmayanlarda giriodu id yi bilirse.Düzeltildi sora.
Sora rezervli avatarlari kullanmak icin post data yollamayi denedim yememisti :P
Daa aklima gelmio.
-
Hayır.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------3 xss
2'si fixlendi
-----------------------------fixlenmeyen oldu ?
hani merakımdan (insan ya meraktan ya ya ya ya :D)
Toplam Hit: 23451 Toplam Mesaj: 126