Hiç Tahribata Saldırdınız Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Soguk bir kis gecesiydi ,rene msn'de kucuk bir sql inj denemesi yapalimmi dedi...tamam dedim... basit bir sorgu sonucu "gel benimkiyle oyna" ile karsilastim :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    ewt :D ilk başlarda daha çocuklarım zamanlarım tabi hackercilik oynuyorum :D bi boqtan anladığım yoktu alayına flood çekiyordum ne programı bulsam :Dhatta 3 4 arkadaş denemiştik çünkü tbt ye üye olmak istiyordum kaç sene önceydi 3 4 yıl rahat var ınterneti ilk öğrendim ardından tbt yi öğrendim bı arkadaş üyeydi buraya o diyordu bende üye olamayınca uğraşıyordum valla :D

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    sql inj değil de zamnında ufak tefek bir şey bulmaya çalışıyordum. güvenlik kodu olmayan text alanlrına saldırma isteği geçiyor geçmesine de renenin "bam" sisteminden çekinmişimdir çekinlecek kadar var :) Bir ara özel mesajlar vs gibi yerde id numaralarını değiştirerek yapılan açık vardı sanırım onu hatırlıyorum o da düzeltilmişti zaten.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

3 xss

2'si fixlendi 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Kendi profilime dışarıdan müdahale ile yorum yapayım dedim bir de ne göreyim oh may got "piçlik etmeyelim". Sadece meraktan.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

sql injection ilk denemelerimi yaptigim zamanlar, bi ara tahribat formun search kisminda 1 2 denem yapmistim, saldiri amacli deil kesinlikle nasil onune gectiginizi falan belki cikarabilirim diye... ama o denemelerde sadece konu basliklarini deil konu icerigini arayan 2. versyon aramayi kesfetmistim :D

anca gidersin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek
    Sistemde sağdaki son ezik zamanının neye göre verildiğini merak ettiğim için multi-connecting yapmıştım onu bile saldırı olarak algıladı :D ama tabi amaç hack değil merak :P ( ya meraktan ya .. )

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

saldırı degilde bug aradigim cok oldu.

Buldumda mesela mod paneline mod olmayanlarda giriodu id yi bilirse.Düzeltildi sora.

Sora rezervli avatarlari kullanmak icin post data yollamayi denedim yememisti :P

Daa aklima gelmio. 

The king is bleeding.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    Hayır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

3 xss

2'si fixlendi

-----------------------------

fixlenmeyen oldu ?

hani merakımdan  (insan ya meraktan ya ya ya ya :D)

punto cero
Toplam Hit: 23451 Toplam Mesaj: 126