Hiç Tahribata Saldırdınız Mı?
-
sırf e-mail alabilmek için çok açık aradım :D malesef küfürden başka bi bok yemedim :/
-
ya bu konu üzerinde arkadaşla(darkf4te) tartışıyoduk sonra al bu linke tıkla bi dedi. bi baktım sonuunda tırnak işareti var şüphelendim, ama merakta ettim bi tıkladım abowww sql injection denemesi yapmışşım haberim yok :D nerden bileyim sql injectionu heykır mıyım ben :) neyse ama uyarı sayfası cok şekil olmuş :) siz şimdi sayfayı merak edip sql denemesi yapmayın :P
şöyle bişi cıkıyo :) (bunu yayınlamasamıydım :S)
Tahribat.Com Anti-Sql Protection Activated
Sistem, Piçlik sezinledi. Aslında Nasihat vermek isterdik ama, Serverdan atıldınız. :)
Hata olduğunu düşünüyorsanız destek@tahribat.com ile irtibata geçiniz.
Anti-Sql Protection System is Coded by HolyOne&renegadealienson ezik kısmını arkadaşımla ben kastım galiba:D
(not: bu sql denemesinin hiçbi amacı yoktu, kaç yıllık tahribat sql yicek değil ya :) oylesine ark merak etti sanırsam zaten bi tırnak işareti koydu o kadar)
ya şimdi benim bı sorum olcak:
şimdi bu deneme ipi banladı ama ben sitede login haldeydim bu saldırı benım sicilime işledi mi ?
işlerse nolur kefillik sayım azalır mı ? çüküm düşer mi, iktidarsızlık başgösterir mi :)
-
zuhahahaha koruma sistemi çok iimiş yaa :D:DD
-
msys olayıydı sanırım..
msys soru ekleme panelinde eklediin soruyu silme dalgasında soru id sini deiştirince baskasının eklediği soruyu silmeyi denemiştim olmusmuydu olmamısmıydı valla hatırlamıorm :|
-
yaw vallaha helal olsun ben bu resmi görsem değil hack yenile bile yapamazdım tahribata :D:D:D:D:D:D:D:D:p
-
Admin paneline kadar indim :P Gerçi admin panelide yok bu sistemde gerek duymadım hiç saldırmaya kendimizi ezik gibi hissediyoz sonra :D
-
JordanoR bunu yazdı:
-----------------------------ya bu konu üzerinde arkadaşla(darkf4te) tartışıyoduk sonra al bu linke tıkla bi dedi. bi baktım sonuunda tırnak işareti var şüphelendim, ama merakta ettim bi tıkladım abowww sql injection denemesi yapmışşım haberim yok :D nerden bileyim sql injectionu heykır mıyım ben :) neyse ama uyarı sayfası cok şekil olmuş :) siz şimdi sayfayı merak edip sql denemesi yapmayın :P
şöyle bişi cıkıyo :) (bunu yayınlamasamıydım :S)
Tahribat.Com Anti-Sql Protection Activated
Sistem, Piçlik sezinledi. Aslında Nasihat vermek isterdik ama, Serverdan atıldınız. :)
Hata olduğunu düşünüyorsanız destek@tahribat.com ile irtibata geçiniz.
Anti-Sql Protection System is Coded by HolyOne&renegadealienson ezik kısmını arkadaşımla ben kastım galiba:D
(not: bu sql denemesinin hiçbi amacı yoktu, kaç yıllık tahribat sql yicek değil ya :) oylesine ark merak etti sanırsam zaten bi tırnak işareti koydu o kadar)
ya şimdi benim bı sorum olcak:
şimdi bu deneme ipi banladı ama ben sitede login haldeydim bu saldırı benım sicilime işledi mi ?
işlerse nolur kefillik sayım azalır mı ? çüküm düşer mi, iktidarsızlık başgösterir mi :)
-----------------------------bu velet mi cıkıyor harbiden. ;)
-
benimki saldırmak değil merak :) amaç szarar vermek değil bilmediğim neler var diye araştırmak :))
-
durun ben bi hackliim :D
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------peki haddim olmayarak bir soru da ben soruyum acık bulsanız naparsınız?
-----------------------------
Açık var diye uyarırım Rene'yi :D