IHH Yetimlere Destek
-
Lösev(hiç bir siyasi bağı yok), Çocuk Dostları Derneği (Hiç bir siyasi bağı yok), doğrudan çocuk esirgeme kurumu ve darülaceze.
-
griffin bunu yazdı
Ihh ya yardim muhtaca yardimdir . Allah hayrini kabul etsin gidip su turkan saylan gibi seytanlarin vakfina yardim yapacaginiza gonul rahatligiyla ihh ya yapabilirsiniz
Istırırım. Gönlüm şimdi daha rahat, oh bee su serptin. Hemen gidip bütün paramı ihh ya yatırayım.
Not: Siz muhalif eleştirel çapulcular nasıl olur da, ihh yı türkan saylan la kıyaslarsınız. O din düşmanı(!) ile ihh yı yan yana anmayın.
-
griffin bunu yazdıRockZs bunu yazdıgriffin bunu yazdıRockZs bunu yazdıgriffin bunu yazdı
Ihh ya yardim muhtaca yardimdir . Allah hayrini kabul etsin gidip su turkan saylan gibi seytanlarin vakfina yardim yapacaginiza gonul rahatligiyla ihh ya yapabilirsiniz
öldürdüğünüz kişilerin ardından kötü konuşmayın.
Olulerin arkasindan konusmayi sevmem ama turkan saylan ve bi kac islam dusmani silah arkadaslarinin arkasindan cokta guzel konusurum
islam düşmanı dediğiniz kişiler aslında islama uygun davranan insanlar, ki insanın inanıp inanmadığının muhakemesini yaparak bile Allah 'a şirk koşuyorsunuz.
Siz seytana seytan demeyip o da melek ya mi diyosunuz ? O islama uygun davraniyosa bizim inandigimiz din islam degil o zaman
Sanirim degil.
-
türkiyede din yarım yamalak olduğu için vatandaş arapça bilmediği için her türlü yalanı söyleyebilirsiniz
meallerin durumu ortada zaten açıp Kuran-ı Kerim ne diyor diye bakmaz okumayan bir millet
fazla birşey beklemeyin bu türk milletinden
siz islamın olduğu yerde radikallerin olmadığını söyleyebilir misiniz hayır
o yüzden tartışılacak bir tarafı yok
paranızı çöpe atmak istiyorsanız yardım yapın
yardım yaptım içim rahat diye gezersiniz ortalıkta
o değil bu ihh ya dindar olmayan iş adamlarıda para aktarıyor veya ismine tır kamyon hazırlıyor bi yerlere göndermek için
heralde karaparaları aklamanın yöntemlerinden biri olsa gerek vicdanlarını rahatlatıyorlar sanırım -
tereke34 bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
ihh yi sikik deniz vakfı vs orgutlerle kıyaslamayın .bılmeden yorum yapmayın . ayrımcı olmayan ender stk lardan bırıdır. adamlar yalnızca ıslamıyet bılıncıundeler. dıger bazı kurumlar gıbı allah dusmanı basortusu dusmanı yada radikal islam diye farklı kulvarlarda at koşturanlardan değiller.
ihh nın sıstemınde kota var mesela ıhtıyactan fazla gondereyım dersen sıte uzerınden yetım ıcın gonderemıyorsun mesela
heh, bizde yedik. Daha düne kadar el kaide ve işid ile bağlantısı hakkında bir sürü soruşturma açılan bir kurum.
Akp ile kol kola verip milletinin dinini sömürerek topladığı paraları işide göndersin, sonra da bir kaç trol ortalığı boş zannedip o sikimsonik kurumu savunsun.
Memleketimden cahil manzaraları.
Akpsine sokturtmayin . Bir olay olsa cokerlerdi uzerine zaten .hadi burda olmadi deniz fenerinde ne yaptilar almanyada ???
Ihh ne zaman kuruldun akp ni aq su yokken bosna savasinda yardim amaciyla kuruldu. Gelmis burada akp diyor hala amk .
2013 ten snra 2012 den snra uye olanlar arasinda neden bu kadar mal var . Akp den baska birsey yok amk her muhabbette akp hani sorsan siyaset hakkinda facebooktan gordukleri disinda birsey bilmez ekonomi desen aval aval bakar ama facete ne gorse onu savunur.yapmayin amk her boku siyasete sokmayin mal gibi. Guzelim.konunun anasini sikiyorsunuz mal gibi
-
hipokondriyak bunu yazdıtereke34 bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
ihh yi sikik deniz vakfı vs orgutlerle kıyaslamayın .bılmeden yorum yapmayın . ayrımcı olmayan ender stk lardan bırıdır. adamlar yalnızca ıslamıyet bılıncıundeler. dıger bazı kurumlar gıbı allah dusmanı basortusu dusmanı yada radikal islam diye farklı kulvarlarda at koşturanlardan değiller.
ihh nın sıstemınde kota var mesela ıhtıyactan fazla gondereyım dersen sıte uzerınden yetım ıcın gonderemıyorsun mesela
heh, bizde yedik. Daha düne kadar el kaide ve işid ile bağlantısı hakkında bir sürü soruşturma açılan bir kurum.
Akp ile kol kola verip milletinin dinini sömürerek topladığı paraları işide göndersin, sonra da bir kaç trol ortalığı boş zannedip o sikimsonik kurumu savunsun.
Akpsine sokturtmayin . Bir olay olsa cokerlerdi uzerine zaten .hadi burda olmadi deniz fenerinde ne yaptilar almanyada ???
Ihh ne zaman kuruldun akp ni aq su yokken bosna savasinda yardim amaciyla kuruldu. Gelmis burada akp diyor hala amk .
2013 ten snra 2012 den snra uye olanlar arasinda neden bu kadar mal var . Akp den baska birsey yok amk her muhabbette akp hani sorsan siyaset hakkinda facebooktan gordukleri disinda birsey bilmez ekonomi desen aval aval bakar ama facete ne gorse onu savunur.yapmayin amk her boku siyasete sokmayin mal gibi. Guzelim.konunun anasini sikiyorsunuz mal gibi
Adabımı bozmadan cevap vereceğim, senden de aynı adabının gelmesini umuyorum;
tereke34 tarafından 31/May/15 16:26 tarihinde düzenlenmiştir
Deniz fenerini, almanlar ortaya çıkardı(asrın soygunu dendi), akp li yargıçların ise deniz feneriyle adı geçenlerin hepsini akladı ve almanların kovduğu adamları ve davayı düşürdü. Uluslararası hukuktan anlamadığın için, almanyada ne yaptılar diye soruyorsun. Yargılama Türkiye' de oldu, unutma.
ihh nın kuruluşu sorgulamıyorum, teröre desteğini sorguluyoruz. Akp den önce ihh ya bak bir de akp den sonra ki yayılmacı politikalarına. He yani sen diyorsun ki akp bu adamlara hiç destek vermedi, bu adamlar kendi başarılarıyla bu şekilde çoğaldılar, yayıldılar.
2012'den sonra üye olan bir mürid olarak soruyorum, 2012' den önce üye olanlar arasında neden bu kadar mal, beyinsiz ve cahil var ? Eğer eleştirilen bana ise(!), söyleyeyim, facebook um yok, maliye dalında yüksek lisans tezimi bitirmek üzereyim, eh işte diyecek kadar da iktisat bilgim var. Siyaset alanında çok deneyimli olduğum söylenemez fakat ekonomi alanında istediğin dalda seninle tartışacak düzeyde olduğumu düşünüyorum. Bir yerlerde ahkam kesmeden önce salyalarını temizlemelisin.
Güzelim konu ney ben onu göremedim, konu sahibi, bilgi mi paylaşmış, üyelere yarar lı birşey mi paylaşmış ? Ben bunların hiçbirini göremedim, aksine teknoloji forumunda ihh nın propagandasını yapmak istemiş, bizde ihh nın pisliklerinin ortaya koymaya çalıştık. -
tereke34 bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıtereke34 bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
Adabımı bozmadan cevap vereceğim, senden de aynı adabının gelmesini umuyorum;
Deniz fenerini, almanlar ortaya çıkardı(asrın soygunu dendi), akp li yargıçların ise deniz feneriyle adı geçenlerin hepsini akladı ve almanların kovduğu adamları ve davayı düşürdü. Uluslararası hukuktan anlamadığın için, almanyada ne yaptılar diye soruyorsun. Yargılama Türkiye' de oldu, unutma.
ihh nın kuruluşu sorgulamıyorum, teröre desteğini sorguluyoruz. Akp den önce ihh ya bak bir de akp den sonra ki yayılmacı politikalarına. He yani sen diyorsun ki akp bu adamlara hiç destek vermedi, bu adamlar kendi başarılarıyla bu şekilde çoğaldılar, yayıldılar.
2012'den sonra üye olan bir mürid olarak soruyorum, 2012' den önce üye olanlar arasında neden bu kadar mal, beyinsiz ve cahil var ? Eğer eleştirilen bana ise(!), söyleyeyim, facebook um yok, maliye dalında yüksek lisans tezimi bitirmek üzereyim, eh işte diyecek kadar da iktisat bilgim var. Siyaset alanında çok deneyimli olduğum söylenemez fakat ekonomi alanında istediğin dalda seninle tartışacak düzeyde olduğumu düşünüyorum. Bir yerlerde ahkam kesmeden önce salyalarını temizlemelisin.
Güzelim konu ney ben onu göremedim, konu sahibi, bilgi mi paylaşmış, üyelere yarar lı birşey mi paylaşmış ? Ben bunların hiçbirini göremedim, aksine teknoloji forumunda ihh nın propagandasını yapmak istemiş, bizde ihh nın pisliklerinin ortaya koymaya çalıştık.biraz önce telden yazmıstım tam net olmamıs.
Dar goruslusun ve senın gıbı bır cok ınsan var dar goruslu. basmakalıp dogmalar ıcınde boguluyorsunuz. At gozlugu ıle bakıyorsunuz. nerede islamla ılgılı bırsey vardırekt karsı cıkma var. ihh de islamı yonu agır basmasaydı dınsız kıtapsız kafir bir kurum olsaydı . taşaklarını yalardınız.
istersen doktoranı ver çok ta sikimde . Bir çok iyi üniversti de bile solo testte aptal kategorisine girmeyecek olan insanlar doç olarak prof olarak karsımıza cıkıyor zaten . bu zaman da herkes yükseklisans yapıyor kıstas bu mu ? atanamayan iibflinin askerden kaçmak için yaptıgı olay. 2012 den sonra uye olanlarda son zamanlarda uye olan genclerde akp ve ıslamı bır tutma gudusu sorgusuz sualsız karacahıllık olayı soz konusu .
hava fılan atmaya calısmıssın sanırım ylisans yapıyorum derken . ben akademık karıyer yapsaydım su anda yrd doc tum su anda sanırım . neyse.
maliye okudun yada yukseklısans yapıyorsun ozel ogrencı kategorsınde olsanda mecbur ogreneceksın mal degılsen bılmek zorundasın ıktısadı ıktısadı bılen de ıdeolojılerın kıyısından yanından bılır. da konunun ne ekonomı ne de populer sıyasetle alakası yok . karalanan bır yardım kurulusu var. insanların inançlarına saldırı var hakaret var .
Uluslararası hukuktan anlamıyor demıssın bana :) ticari ya da şahşi bir ülkede işlenen suç o ülkede yargılanır.
Bu ulkede bır ıngılız suc ısleyınce bu ulkeye gore yargılanrı ceza alırsa cezaevıne gırerse naklnı gerceklestırırler kendı ulkelerıne aynı sekılde bır turk ıcınde aynı sekılde olur. Olayı uluslararası orgut durumuna getırılmesınden dolayı dıs ıslerı ve konsolosluk ıle ırtıbata gecılerek ana ulkeyede belırtılrı sorusturma acılır ve yargıya intikal eder.
neyse ne sidik yarışına girecek değilim . sike taşşağa gelmeyecek fikirleri alıp ağzına yüzüne sürüp millete salyanız akıyor diyorsunuz ki hiç bir alakası olmadığı halde . dar fikirlere sahip olan sözde dinciside sözde solcusu da kürtçüsü de hepsi kendini çoğaltma çabasında içinde boğulacaksınız
-
-
IHH tarafsız gördüğüm tek yardım kuruluşu. Diğerleri hep farklı cemaatlerin etkisinde. IHH yı defalarca gidip ziyaret ettim, içindekileri de takip ettim... Bence destek yapılabilir bir kurum.
-
hipokondriyak bunu yazdı
biraz önce telden yazmıstım tam net olmamıs.
Dar goruslusun ve senın gıbı bır cok ınsan var dar goruslu. basmakalıp dogmalar ıcınde boguluyorsunuz. At gozlugu ıle bakıyorsunuz. nerede islamla ılgılı bırsey vardırekt karsı cıkma var. ihh de islamı yonu agır basmasaydı dınsız kıtapsız kafir bir kurum olsaydı . taşaklarını yalardınız.
istersen doktoranı ver çok ta sikimde . Bir çok iyi üniversti de bile solo testte aptal kategorisine girmeyecek olan insanlar doç olarak prof olarak karsımıza cıkıyor zaten . bu zaman da herkes yükseklisans yapıyor kıstas bu mu ? atanamayan iibflinin askerden kaçmak için yaptıgı olay. 2012 den sonra uye olanlarda son zamanlarda uye olan genclerde akp ve ıslamı bır tutma gudusu sorgusuz sualsız karacahıllık olayı soz konusu .
hava fılan atmaya calısmıssın sanırım ylisans yapıyorum derken . ben akademık karıyer yapsaydım su anda yrd doc tum su anda sanırım . neyse.
maliye okudun yada yukseklısans yapıyorsun ozel ogrencı kategorsınde olsanda mecbur ogreneceksın mal degılsen bılmek zorundasın ıktısadı ıktısadı bılen de ıdeolojılerın kıyısından yanından bılır. da konunun ne ekonomı ne de populer sıyasetle alakası yok . karalanan bır yardım kurulusu var. insanların inançlarına saldırı var hakaret var .
Uluslararası hukuktan anlamıyor demıssın bana :) ticari ya da şahşi bir ülkede işlenen suç o ülkede yargılanır.
Bu ulkede bır ıngılız suc ısleyınce bu ulkeye gore yargılanrı ceza alırsa cezaevıne gırerse naklnı gerceklestırırler kendı ulkelerıne aynı sekılde bır turk ıcınde aynı sekılde olur. Olayı uluslararası orgut durumuna getırılmesınden dolayı dıs ıslerı ve konsolosluk ıle ırtıbata gecılerek ana ulkeyede belırtılrı sorusturma acılır ve yargıya intikal eder.
neyse ne sidik yarışına girecek değilim . sike taşşağa gelmeyecek fikirleri alıp ağzına yüzüne sürüp millete salyanız akıyor diyorsunuz ki hiç bir alakası olmadığı halde . dar fikirlere sahip olan sözde dinciside sözde solcusu da kürtçüsü de hepsi kendini çoğaltma çabasında içinde boğulacaksınız
İlk öncelikle, kendim hakkındaki eleştirilerine yanıt vereyim. Benim eğitimimi belirtmemde ki amacım, ilk yazdığın yazıda tartışıtığın kişi küçük görmendi, yoksa tahribat.com gibi bir forumda benim yaptığım yüksek lisansın hiç bir değeri yok. Koca Cern'e CIA'ye staja gitmiş insanlar var bu forumda. Hava atma gibi amacım yok, amacım karşıdakini küçük görmemen. Dar görüşlü, at gözlüklü, basmakalıp dogmalar şeklinde eleştirilerine de ben kendimde değil, birebir sende görüyorum.
İhh yı islami bir vakıf olduğu için değil, terörü hem de ışidi desteklediği için eleştiriyoruz. Ben yine sorayım, ihh nın ışidi, destelemediğini söyleyebilir misin ya da ışid hakkındaki görüşlerin nelerdir ? Bu arada taşak yalamak bizim işimiz değil, siz onu gayet iyi bilirsiniz.Uluslararası hukuk konusunda ise "Tüzel kişinin ikametgahı olarak merkezinin bulunduğu yer mahkemesi milletlerarası yetkiye sahip olur" diye humk ta bir madde var , sana zahmet aç oku. Alman hükümeti yetkisi olmadığından, Türkiye' deki yetkili mahkemelerde dava açmıştır, yani davacı Alman hükümetidir(olayı takip eden ise yetkili avukatlardır). Hatta davanın düşmesini sağlayan savcı, Alman hükümeti bize gerekli dosyaları vermediği için dava düştü dedi, oysa geçen gün çıkan haberlerde bizzat savcıların almanyaya giderek belgeleri aldığı ama asıllarını vermedikleri sebebiyle davadakilere temize çıkarmıştır. Gerçi belgelerin asıllarını alsaydılar, bu seferde belgeleri yok ederlerdi. Gerçi yazında uluslararası hukukla ilgili güzel bilgiler vermeye çalışmışsın, teşekkür ederim.
"insanların inançlarına saldırı var hakaret var" demişsin, göster tüm forumdan özür dileyelim. Hiçkimse, müslümanlar terörist, müslümanlar şöyle böyle demedi, diye hatırlıyorum. Ama siz mağdursunuz, her zamanki gibi.En son paragrafın için ise, iki satırlık eleştiriye bile gelemiyorsun ve sonra basma kalıp sike taşşağa gelmeyecek fikirlere sahip diyorsun. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
tereke34 tarafından 31/May/15 18:55 tarihinde düzenlenmiştir