folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder IHH Yetimlere Destek

IHH Yetimlere Destek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

tbt de amma teröre silah ve para desteği yapmak isteyen adam varmış 

ihh , deniz feneri vb. 

yardım yaptığınızı mı sanıyorsunuz ? 

-

yardım yapacaksanız mehmetçik vakfına veya löseve verin öyle bir hükümetimiz varki türkiye nin en büyük hastanesini yapacak olan löseve sen kimsin devletten büyükmüsün yapamazsın öyle hastane diyip imar planını zorla küçülttüren.

bu kadar iktidar yalakası olmayın arkadaşlar , ayiptır.

iktidar seviyorsanız gidin oy verin de paranızı da onlara akıtmayın. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JonTurk
    JonTurk's avatar
    Erkek

Seninde bahsettigin gibi iddia her iddiaya gerçek diye bakiyorsan  bende seninle alakalı sayfalarca iddia olusturabilirim. zaten itibarsizlastirma terörle bağdaştırmak da böyle iddialarla yapılır. biraz mantık yurutursen anlarsin. birilerinin ayağına nazardan birileri hakkında böyle ipe sapa gelmez iddialar yayar.

ve tekrar söyleyeceğim konuyu ve kurumu bilmeden sadece iddialara sarılarak saldırmanın tek bir kişiye faydası var. iddiaları yayanlara.. aayrıca yardım ediyor dediğiniz elkaide 2 tane İhh şoförünü öldürdü kusura bkmayinda bilmediğiniz kurum hakkında böyle saldırgan olmanız cok normal değil birşeylerin kini var o belli..  tekrar söylüyorum üzerine basa basa insanların kendilerini dinlemeden böyle ipe sapa gelmez iddalara inniyorsaniz yarın sizin hakkınızda çıkan ipe sapa gelmez iddalara inananlara laf etme hakkınız yok. adamın nkatildigi programda kimlerin olduğunu ne yapacaksın sen söylediklerine bak hangi söylediği yalan varsa bilgin onu cikart ortaya insanari tanımlamaktan vazgeç söylediklerine bak yoksa yarın birileride seni saça sapan tanimlamalara sokarsa karşı çıkma hakkın olmaz.

Bilgisayara gecince bana yyazı yazan diğer kisilerede cevp vereceğim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

yardımda niyet önemlidir akp yokken ihh vardı iktidar şakşakcılığı diye yafta vurmakla olmuyor

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    JonTurk bunu yazdı

Seninde bahsettigin gibi iddia her iddiaya gerçek diye bakiyorsan  bende seninle alakalı sayfalarca iddia olusturabilirim. zaten itibarsizlastirma terörle bağdaştırmak da böyle iddialarla yapılır. biraz mantık yurutursen anlarsin. birilerinin ayağına nazardan birileri hakkında böyle ipe sapa gelmez iddialar yayar.

ve tekrar söyleyeceğim konuyu ve kurumu bilmeden sadece iddialara sarılarak saldırmanın tek bir kişiye faydası var. iddiaları yayanlara.. aayrıca yardım ediyor dediğiniz elkaide 2 tane İhh şoförünü öldürdü kusura bkmayinda bilmediğiniz kurum hakkında böyle saldırgan olmanız cok normal değil birşeylerin kini var o belli..  tekrar söylüyorum üzerine basa basa insanların kendilerini dinlemeden böyle ipe sapa gelmez iddalara inniyorsaniz yarın sizin hakkınızda çıkan ipe sapa gelmez iddalara inananlara laf etme hakkınız yok. adamın nkatildigi programda kimlerin olduğunu ne yapacaksın sen söylediklerine bak hangi söylediği yalan varsa bilgin onu cikart ortaya insanari tanımlamaktan vazgeç söylediklerine bak yoksa yarın birileride seni saça sapan tanimlamalara sokarsa karşı çıkma hakkın olmaz.

Bilgisayara gecince bana yyazı yazan diğer kisilerede cevp vereceğim.

iddialar diyoruz zaten, fizik kuralları demiyoruz.

ciddi iddialar, doğru olabilir mi? bunu yardımseverler kendilerine sorsunlar, ona göre yardım etsinler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

yardımda niyet önemlidir akp yokken ihh vardı iktidar şakşakcılığı diye yafta vurmakla olmuyor

logosu yeşil olandan 

akp için para için adını satandan ( kızılay ) 

korkacaksın. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

hacılar, ışid zaten her türlü parayı, ganimeti öttürüyor bugün türkiyeyi bile siklemez, ihhyi de siklemez. 

2 milyar dolar finansal gücü ve onun dışında tonlarca cephesi mevcut ibnelerin. ihhye mi kaldılar amk kıçı kırık üç beş silah için. 

ki, ihhye bu türde bi dava açıldı diye el*kaide örgütüyle işbirliği yaptığı net mi? sonuçlandı mı dava? noldu beyler? 

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JonTurk
    JonTurk's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

hacılar, ışid zaten her türlü parayı, ganimeti öttürüyor bugün türkiyeyi bile siklemez, ihhyi de siklemez. 

2 milyar dolar finansal gücü ve onun dışında tonlarca cephesi mevcut ibnelerin. ihhye mi kaldılar amk kıçı kırık üç beş silah için. 

ki, ihhye bu türde bi dava açıldı diye el*kaide örgütüyle işbirliği yaptığı net mi? sonuçlandı mı dava? noldu beyler? 

Adam irakin merkez bankasını patlatmis milyardolari götürmüş irak ordusunun ganimetini silahlarini almış ama ne hikmetse İhh nin getireceği konserverelere muhtaç :)  

birde İhh tarafı var tabi  adamların konserverler geç geldi diye iki tir şoförünü öldürmüş! terör örgütü ama bunlar ne hikmetse hala yardım ediyor. biriyse sormuyor madem yardım ediyor neden soforlerini öldürüyor bu örgüt diye cok eleştirellerya..

@rock hala aynii noktadayız hoca ben diyorum ki adamların işine gelmiyor kotuluyorlar diyorum ısrailli yetkililerin solerini koyuyorum ortaya sen diyorsun ki iddialar var... hocam mantiklica cevap verebilirmisin iddaa olmadan be kopurten medyan olmadan nasil kotulersin bir yapıyı ? 

Senin uslupla gidecek olursak izmirli mimarin iddialarinida kabulmu etmeliyiz ?  sloganlarla degil bilgilerle konusalim lutfen.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    JonTurk bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

Adam irakin merkez bankasını patlatmis milyardolari götürmüş irak ordusunun ganimetini silahlarini almış ama ne hikmetse İhh nin getireceği konserverelere muhtaç :)  

birde İhh tarafı var tabi  adamların konserverler geç geldi diye iki tir şoförünü öldürmüş! terör örgütü ama bunlar ne hikmetse hala yardım ediyor. biriyse sormuyor madem yardım ediyor neden soforlerini öldürüyor bu örgüt diye cok eleştirellerya..

@rock hala aynii noktadayız hoca ben diyorum ki adamların işine gelmiyor kotuluyorlar diyorum ısrailli yetkililerin solerini koyuyorum ortaya sen diyorsun ki iddialar var... hocam mantiklica cevap verebilirmisin iddaa olmadan be kopurten medyan olmadan nasil kotulersin bir yapıyı ? 

Senin uslupla gidecek olursak izmirli mimarin iddialarinida kabulmu etmeliyiz ?  sloganlarla degil bilgilerle konusalim lutfen.

iddiaları kabul edip etmemek size kalmış hocam, düşünür-tartarsınız, kabul eder ya da etmezsiniz.

IHH 'yi tanımam-etmem, fikirlerini-deneyimlerini paylaşan arkadaşlara da saygım sonsuzdur.

fakat iddialar ortadadır, kendi düşüncelerimi paylaşmışımdır.

olay bundan ibarettir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    JonTurk bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

iddiaları kabul edip etmemek size kalmış hocam, düşünür-tartarsınız, kabul eder ya da etmezsiniz.

IHH 'yi tanımam-etmem, fikirlerini-deneyimlerini paylaşan arkadaşlara da saygım sonsuzdur.

olay bundan ibarettir.

hocam sana bireysel lafımız yok, yazdığın şeylere karşı var.. 

geniş düşünmek lazım. ihh şöyle yapıyo diye kilitlenirsen, iddia edilen örgütlerin de ne yaptığına iyice bakman lazım ki sonuç çıkarabilesin. 

iddialardan iş yürümüyo.. 

tırlar içinde iddialar vardı noldu çıktı görüntüler, okeyledi herkes:)

Daniel-Koo tarafından 31/May/15 22:15 tarihinde düzenlenmiştir

ne diyon?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı
    JonTurk bunu yazdı
    Daniel-Koo bunu yazdı

olay bundan ibarettir.

hocam sana bireysel lafımız yok, yazdığın şeylere karşı var.. 

geniş düşünmek lazım. ihh şöyle yapıyo diye kilitlenirsen, iddia edilen örgütlerin de ne yaptığına iyice bakman lazım ki sonuç çıkarabilesin. 

iddialardan iş yürümüyo.. 

tırlar içinde iddialar vardı noldu çıktı görüntüler, okeyledi herkes:)

vahim olan devlet desteği, bu devlet desteğinin yanında ilkokullara kadar inan örgüt propagandası. tüm bu işlerin din-tandanslı olarak yapılması ve laikliğe aykırı olabilecek durumlar. Nasıl CHP kendisini yenileyip, tüm Türkiye'yi kapsayan bir konuma gelmişse, bu ve benzeri örgütler de tüm toplumun desteğini alabilmek için kendilerini yenilemeli, şaibelerden arınmalıdırlar.

Toplam Hit: 8401 Toplam Mesaj: 97