folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder İnsan Vucudundaki Beyin Enerjisi İle Diğer Objelere Hakim Olma

İnsan Vucudundaki Beyin Enerjisi İle Diğer Objelere Hakim Olma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    yukarda anlatıldığı gibi ise başlayalım çalışmalara fakat bunu yapan arkadaşlar bize püf noktalarını söylerse daha zaman daha ii olur.

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Ya aslında herkesin yapabileceği birşey değildir bu doğuştan gelen birşeydir çalışmayla geliştirebilrsin ama bence çok uğraşmayın çünkü bende zamanında durugörü wardı çok kastım geliştirmek için bayağı bir geliştirdim ama bu gücü bana veren allah geri aldı çünkü sınırları kaldırmış onun gücünü yakalamaya çalışıyodum. Yanlış yaptım başka bir arkadaşta sınırsız güç için uğraşıyodu oda geliştirdi bayağı kendini ve oda benim gibi şu an bir hiç onun için pek kaptırmayın kendinizi.

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    abi harbidende bende inanıyorum böyle şeylere ama gerçekten çok az insan war bu durumda olan geçensene rast gele bi arkadaşın 20 cm uzağındaydım daha doğrusu adam benim sıramın önündeydi ben wurur gibi yaptım elimi havaya kaldırdım hafif bi hızla tam biraz indirdimki çocuk bastı yaygarayı ya ne yaptın birader enseme bıçakmı batırdın dede ağlamaya başladı gerçekten o gün çok şaşırdım bidaha çok denedim ama olmadı sonra hipnoza meraksaldım başka bi arkadaşa yatıya gittik ona yaptım uyuttum her nekadar zorda uyandırsam uyandırdım ama dediğimi yapmadı uyandıktan sonra sonrada bi yerde duydum hipnoz manyak tehlikeliymiş insanın hafızasını silmesinden konuşmayı unutmasına bitkisel hayattan nerdeyse felç bile yapıyonuş ama telekinez işini bende örenmek istiyom

saygılarr.....

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    abi manyak şeyler war bi telekinezi diye aratın googleye bakı abooo ???

tahribat.com a can feda
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    sıradışı yayınları / ruhsal güçleri geliştirme teknikleri diye kitap var bende aradığınız çoğu bilgi mevcut, araştırmadım ama e-bokk olarak varsa burda paylaşılırsa işinize yarar.. ve kivanchh bunu yazdı :

yaow urasmayın kardesim ben astral seyahate merak sarmıstım her aksam deniyodum bi kere basarır gibi oldum .sora karnım fln agrıdı bütün gece kulagımda bisiyler uguldamaya basladı bidaha da denemedim kücüktümde denemeyin falla ...

----------------------------------------

baba bu konuda sana katılıyorumm... bende sabah kalktığımda gün boyu kıvrandım, gidiciyim dedimm... kıvrana kıvarana bi hal oldum... sanki bir el bğırsaklarımı sıkıyo, çekiyo filan çokk kötü.. ciddi olunması gerkiyo... ve gerekli denyleri vb. bilgileri tam olarak okumadan öğrenmeden denemeyin... ve astral seyahatı mevlana ve alimler kabul ediyoo... SaYGıLaR mina kyimm...

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    ya bu astral seyahat olayıda yattı kafama bu gidişle medyum çıkacam walla ama yapan arkadaşlar teknikleri püf noktaları nı falan paylaşırlarsa olmadı pm msn le bi anlatsınlar ya nasıl oluyo falan :))

tahribat.com a can feda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Micro_Chipci
    Micro_Chipci's avatar
    Erkek
    yawf bn mikimi kaldırıom bole...

/-/-/Micro_Chipci\-\-\
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Abi Astral seyahat denemeyin bile pişman olursunuz ben oldum söyliyim baştan .İnt deki dökümanlara baktım yok oraya uccan buraya uccan dolascan sora istedigin zaman döncen.Yalan inanmayın yapmak ayrı bi mesele yaptıktan sora bunu kaldırmak ayrı bi mesele .

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ntxsoft
    ntxsoft's avatar
    Erkek
    neden pişman olduğunu da yazarmısın??

enginkirmaci.com | Kişisel web sitesi, uyetakip.com | Ücretsiz Üye Takip Programı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    arkadaslar ben denedim kagıt şerefsizim hafif oynadı. yada bana öle geldi ama oynamısda olabilir.cd kabını hafifce dengeledim bi yerde tip tip baktım bole oynadı :D..
Toplam Hit: 21476 Toplam Mesaj: 80