folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder İnsan Vucudundaki Beyin Enerjisi İle Diğer Objelere Hakim Olma



İnsan Vucudundaki Beyin Enerjisi İle Diğer Objelere Hakim Olma

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    birader bunların e book u yok mu yaw yada beleş cinsten

    tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    simdi arkadaslar konu biraz sapacak ama bu konuyu nazar veya buyu olarak acsaydik buraya yazan bazi arkadaslar ya olur mu oyle hangi devirde yasiyoruz derlerdi , isteyen onceki buyu ile ilgili acilmic konuya bakabilir , olaya dini kavramlar girdigi zaman nedense bazi arkadaslar otomatikman karsi cikiyor , mesela seyahat konusu Peygamber efendimizin Mirac mucizesin de mevcuttur , ayin ikiye ayrilmasi mucizesinde de telekinetik gorulebilinir. Bazi Evliya hikayelerin de diyelim olagan ustu olaylara sacma sapan seyler . insanlari kandiriyorlar diyoruz ama o kisilerin kendilerini nasil bir terbiyeden gecirdigini bilmiyoruz.Olaylara yabanci kelimeler girdigi zaman kabullenebiliyoruz ama dini kavramlar girince nedense hemen karsi cikiyoruz.
    hepinize iyi calismalr,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2005
    Erkek
    student kardeş ne onu kim diyosa halt etmiş. Bunlar olağan şeylerdir.. zaten demiyeyim diyorum ama bu telekült olaylarının hepsinin altında cinler ve büyü yatar.Arkadaslar kağıtı hareket ettirmek isterlerse az da olsa cinlerle iletişime girer ama farkında olmaz. Sorsanız dalga geçer ben kendi beyin gücümle yaptım die ama nah kendin yaptın..Böle ben de ilk okula giderken çok uğraştım her şeyi kendim yapıyorum diyordum hiç sorulara bakmadan cevaplardım bazı şeyleri olmadan biliyordum.. kendim yaptım die seviniyordum ama işin aslı ben de ki cinler beni ele geçirmişler de benim haberim yokmus..
    İşin özü bunları cinler yaptırır size. isteyen inanır ve araştırır istemeyen zaten kafa basmadından inanmaz.. Bu işi de bir çok kişiden ii biliyorum.. Çünkü yaşadım..

    .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Şubat/2006
    Erkek
    ASTRAL SEYAHAT NEDiR?


    GENEL TANIM
    insan vücudu, iki ayri bedenin bir araya gelmesiyle olusmustur. ilk bedenimiz görünürde olan, et ve kemikten yapilmis, bu dünyada kullandigimiz bedenimizdir, diger bedenimiz ise beynimizi kontrol eden, görünmeyen, bir deyisle RUH, bir deyisle de SIR bedenimizdir.
    Kisaca Astral seyahat, günlük bedenimizden sir bedenimizi bilinçli olarak ayirmak ve eyahate çikarmaktir.


    DÜSÜNCELER
    Kimi gruplara göre astral seyahati istekli olarak yapmak doga kanunlarina aykiri, bazilarina göre bir ilim, bazilarina göre ise insan beyninin oynadigi küçük oyunlardan biridir. Tibet rahipleri ise bunu kendilerine verilmis çok büyük bir nimet olarak nitelendirirler.


    ASTRAL BEDEN YAPISI
    Astral beden (Sir bedeni) vücudumuzla ayni ölçülerde, fakat günlük bedenimizden ayrildiginda çiplak gözle görülmeyen ikinci bedenimiz.. Hislerimizi, korkularimizi, sevinç ve üzüntü gibi olagan düsüncelerimizi olusturdugumuz kismimizdir. Düsünce hiziyla hareket eder, et ve kemikten yapilmis bedenimizin tersine besin, hava yada suya ihtiyaç duymaz ve bu yüzden çok daha hizli veserbest hareket edebilir. Günlük vücudumuza bir kordon ile bagli oldugu idda edilse bile kordonu görmeyenler de vardir. Günlük bedenimizi rahatlatmak ve yorgunlugunu kaybetmek için her uykuya daldigimizda otomatik olarak bedenimizden ayrilir fakat uyku sirasinda insan bilincini kaybettigi için bunu algilayamaz ama bu ayrilmanin eseri olarak rüya görür. Astral beden gözle görülmez fakat bazi deneylerle varligini anlayabiliriz.

    Los bir ortamda, elinizi diger elinizin üzerine avuç içlerini birbirine bakacak ve degmeyecek sekilde getirin ve yogunlasin, çok kisa süre içersinde iki elinizin arasinda bir isi (sicak yada soguk) hissedeceksiniz, bazen bu isi hareket eder, elinizin degisik bölgelerinde gezer. Eger bunu deneyi baska bir sahisla yaparsaniz sonuçlar daha tatminkar olur, hatta eger psisik özellikleriniz varsa aradaki isigi görebilirsiniz. Yogunlgu tam olarak yakalayabilen sahislar birbirlerine dokunmadan bu sayede birbirlerinin ellerine baski yapabilirler.

    ASTRAL SEYAHATLE YAPABiLECEKLERiMiZ
    Astral seyahat sirasinda ayrilmanin derecesine göre yapabileceklerimiz astral dünya kademeleri kisminda tam olarak anlatilmistir. Bunun haricinde AKASA kayitlari olarak nitelendirilen ve dünyanin kurulusundan itibaren degisik bir kayit sistemiyle tüm olaylarin saklandigi, büyük ihtimalle Düsler Dünyasi kisminda bulunan yerlere gidebilir, çok deneyiminiz varsa gezegenler arasi yolculuk yapabilir, yada sevdiginiz insanlarin yanlarina gidebilirsiniz. Çok eskiden okudugum bir kitapta ileri zamanlarda teknikleriniz ve deneyimleriniz gelistikçe dünyaya ait nesneleri yaninizda tasiyabileceginizi idda ediyordu. Eger gördüklerimizi bir hayal ürünü olarak düsünsek bile, hayaller insani rahatlatan olgulardir, ve hiç hayal görmemekten daha iyidir...


    PRATiK ASTRAL SEYAHAT TEKNiKLERi


    HAZIRLIK : Düsünceyi Kontrol ve Bedeni Hazirlama
    1. Vücudunuzu rahatsiz eden ve hissettiginiz tüm aksesuarlari çikartin. (saat, yüzük, kolye)
    2. Göz kapaklariniza direkt isik gelmeyecek sekilde odayi karartin.
    3. Basiniz kuzeye gelecek sekilde kuzey-güney aksisine göre sirt üstü yatin.
    4. Tüm elbiselerinizi çikartin, fakat vücut isinizi normal seviyede tutacak sekilde ayarlayin.
    5. Nerede ve hangi zamanda olursa olsun mutlaka rahatsiz edilmeyeceginizi bildiginiz bir yerde olun.
    6. Rahatlama durumuna geçin.
    7. Nefesinizi yarim açik dudaklarinizdan alip verin.


    KLASiK YÖNTEM : Rahatlama ve Uçma istegi
    1. Ayaginizdan alniniza kadar vücudunuzu nokta olarak düsün ve zihinsen gücünüzle bedeninizin 1 metre yukarida olduguna odaklanin.
    2. Astral bedeninizin alin kismini vücudunuzun ayak hizasina gelecek sekilde ileriye gittigine odaklanin.
    3. Ayaklariniz sabit bir noktada kalacak ve yüzünüz 90 derece dik gelecek sekilde yukari ve ileri dogru kalktiginizi ve ayaklarinizin üzerinde dogruldugunuzu düsünün ve buna odaklanin.


    TERS DÜŞÜNME : Beyin Aldatmacasi
    1. Hazirlik bölümündeki asamalarin tümü gerçeklestirilir.
    2. Kuzeye dogru yatis pozisyonunuzu, güneye dogru yatmis gibi düsünerek beyninizi aldatmaya çalisin.
    3. Beyniniz devamli kuzeye dogru oldugunuzu ispatlamaya çalisacaktir. Beyninizi inandirdiginiz anda titresimlerle birlikte yükselmeyi gerçeklestirin
    4. Yükselmede zorluk çekiliyorsa her nefes verisinizde biraz daha hafifleyip yükseldiginize odaklanin.
    5. Yükselmenin diger yolu ise yukarida asili bir ipi çektiginizi düsünmektir.
    6. Eger titresimler halen olusmamissa ipi her çektiginizde belli bir rahatlama ve titresimler meydana gelecektir.
    7. Ugrasilar sirasinda birden fazla teknigi kullanmaktansa her adima tam konsantre olmak akla baska seyleri getirmeyeceginden mutlak basariya kolayca gitmenizi saglayacaktir.
    8. Ayrilma tam olarak gerçeklestiginde görüntüler ve ugultular baslayacaktir. (herkes için ayni olmayabilir)
    9. Artik yapmaniz gereken tek sey düsüncelerinize hakimiyet ve uçus provalaridir.


    KENDiLiĞİNDEN VE ŞOK ETKi iLE : Yan Etkenler ve Beyin Gücü
    Bayilma, agir hastalik, agir uyku hali, ani soklar ve trafik kazasi gibi etkiler sonucunda istem disi olan astral ayrilmalardir. Kisiler genelde bu durumlarda bir anda kendilerini beden disinda bulurlar fakat durumun farkina varamadan bedenlerine geri dönerler. Normal uyku halinde de bu ayrilma yasanmasi sonucunda rüyalar görülür. Uyku sirasinda düsme, uçma gibi etkiler istem disi yapilan astral seyahatlerin belirtisidir.

    GRUP ASTRAL SEYAHAT : ileri Teknikler ve Grup Çalismalari
    Her ne kadar gerçekligi tartisilsada bazi gruplarin aynalara bakarak tam konsantre yoluyla grup olarak astral seyahate çiktiklari öne sürülmektedir. Okudugum bir yazida dört kisinin bunu yaptigini ve gördüklerini ortak olarak anlattiklarina bir kez rastlamama ragmen çok fazla üstünde durulmamistir. Fakat astral seyahat beyinin bir oyunu degilse, grup astral ayrilma tartisilmaz bir gerçekliktir.

    HiPNOZ YOLUYLA : Etki Altinda Kalmak
    Hipnoz kisa bir tabir ile, denegin hipnozitörün etkisiyle bazi asamalardan geçirilerek etki altina alinmasi ve belirli sinirlar ve çerçeveler içerisinde eskiye dönüs yada bilinç altini ortaya çikartmaktir. Kisiye gerçek hayatinda yapmayacagi bir eylemi hipnoz sirasinda yaptiramayacagimiz gibi, tek tarafli hipnoz ile astral seyahati de gerçeklestiremeyiz. Bunu yapabilmenin tek sarti, her iki tarafinda bu konuda bilinçli ve istekli olmasidir. Eger bu kosullar saglanirsa astral ayrilmanin en kolay yöntemi bilinçli hipnozitörler tarafindan hipnoz ile yapilabilir. Fakat hipnoz sirasinda bilinç alti ortaya çikacagindan sonucun gerçekten astral ayrilmami yoksa beyinin bir oyunumu oldugu kesinlik kazanmaz.

    BiLiMSEL iNCELEME : Robert MONROE
    Robert A. Monroe, kitle haberlesmesi üzerine çalisan bir is adami, kendisi, gazete ve derilere makaleler yazmis; televizyon ve elektronik alanlarinda da çalismalari var. Bu alanlarda çalismalar yapan iki sirketi yönetiyor, ailesiyle birlikte, Virginia ` da, Blue Ridge de yasamakta.
    MONROE 1958 yilinda ilk Astral Seyahatini bilinçsiz olarak gerçeklestirmis, daha sonra arastirmalar yaparak bu konu ile ilgili deneyimlerini bir kitapta anlatmis, ayrica Amerika da Monroe enstitüsü adi altinda astral seyahatla ilgili arastirmalar yapan bir merkez kurmustur.
    1958 yilinda geçirdigi ilk astral seyahat deneyiminden bu yana, MONROE, binden fazla beden disi yolculuk yapmistir. Fiziksel bedenden ayrilabilen ikinci bir bedene, bu konularla ugrasanlar astral beden diyorlar. Bu beden duvarlardan, kati maddelerden kolaylikla geçebilmekte, ancak elektrik alanlari tarafindan bir ölçüde durdurulmaktadir. Düsünülen, istenilen sekli alabilmektedir. Bazi yetenekli kisiler, bu bedeni görebilmektedirler. Beden disi yolculuklar hakkinda ayrintili bilgi edinmek ilk kez Monroe`nun arastirmalari sayesinde mümkün olmustur.

    SU ALTI YÖNTEMi :
    Eger yeterli konsantre haline girmenize ragmen bedeninize sikisip kalmis ve Astral çikis yasamakta zorlaniyorsaniz, kendinizi su altinda düsünün, yavas yavas nefesiniz azaliyor ve mutlaka yukari çikmaniz gerek, ayaginiza dolanan yosunlaridan kurtulabilmek için çabaliyorsunuz, bir yandan azalan nefesiniz ve yukari çikma isteginiz sizi birden vücudunuzdan disari dogru firlamaniza sebep olacaktir.


    ASTRAL DÜNYA KADEMELERi


    DÜNYAMIZ
    içinde bulundugumuz saat ve tarih dilimidir. Düsünce hiziyla hareket edildiginden bir yerden bir yere gitmek saniyeler alir. Bu tip astral ayrilmalarda yasanan olaylar ve görülen sahislar gerçektende o anda yasanmakta olan seylerdir. Örnegin uzaktaki bir yakininizi düsündügünüzde bir anda kendinizi onun yaninda bulabilirsiniz. Eger yanina gittiginiz insanin psisik güçleri ilerlemisse, geldiginizi anlayabilir.
    Astral ayrilma ile bulundugumuz zaman diliminde gezebildigimiz ve her sey düsünce hizina bagli oldugundan, daha fazla yükseklere çikip gezegenler arasi astral seyahat yapmak olasidir. Fakat bunu yapabilmek için bedenimizi astral bedene baglayan kordonu gesetebilmek gereklidir. Bunu yapabilmek için ise astral deneyimlerimizin oldukça fazla olmasi gereklidir.

    DÜSLER BÖLGESi
    ilkel dinlerden günümüze kadar gelmis tüm dinlerde de varligi kabul edilen, insanin yalnizca rüyalarinda gidip gezebilecegi bir düsler dünyasi vardir. Bazi inanisa göre cinler bu bölgede yasamaktadir. insanin korkulariyla yada düsünceleriyle yüzyüze kalabilecegi tek yerdir. Hersey düsünce hizina dayali oldugundan, korktugunuz herhangi bir sey akliniza geldigi anda onu karsinizda bulabilirsiniz. Ama korkacak bir sey yok çünkü aklimiza gelipte vücut bulan herseyi o anda yok oldugunu düsünerek ondan kurtulabiliriz. Bu dünyanin bir degisik özelligi ise kendinizi oldugunuzdan çok daha farkli olarak görebilmenizdir. Farkli bir insan, hatta farkli bir yaratik...
    Günlük hayatta tasarladiginiz ve hayata geçirmeye çalistiginiz her düsünceyi orada kontrol edebilirsiniz. Bir nevi düsüncelerinizin bedenlendigi bir yerdir.

    PARALEL EVRENLER BÖLGESi
    Zaman içinde yolculuk yapilabilen tek yerdir. Kim bilir belki de yaptigimizi zannettigimiz fakat düsler dünyasindan öteye geçemedigimiz bir yer de olabilir. Paralel evrenler bölgesinde gördügümüz yerler bulundugumuz dünya ile çok benzerlik gösterir hatta rüyalarimizda görüpte (evimizi gördüm ama daha farkliydi) dedigimiz bazi görüntüler, rüya sirasinda paralel evrenler bölgesinde gördügümüz yerlerdir. Bu bölgede kendimizinkine benzettigimiz farkli insanlarin hayatlarini inceleme firsatimiz vardir. Kendi hipnoz deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki hipnoz ile yapilan astral ayrilmalarda gidilen yer, içinde bulundugumuz dünya degil paralel evrenler bölgesi olma ihtimali yüksektir.


    ASTRAL SEYAHAT TEHLiKELi Mi?
    Astral seyahat psisik olaylar arasinda belkide tehlikesiz olan tek seydir. Astral ayrilma sirasinda geri dönememek, kaybolmak yada zarar görmek imkansizdir. Zaten her gece uyudugunuzda astral bedeniniz vücudumuzu otomatik olarak terk edip istem disi gezmekte ve bunun sonucunda rüya görmekteyiz. Amaç her gece bilinçsiz olarak yasadigimiz bu çok dogal olayi, beynimizi uyutmadan bilinçli olarak yapabilmektir. Tehlikeli yada korkutucu olarak gördügünüz en ufak olay karsisinda yapmaniz gereken tek sey oradan uzaklasmak olmali, emin olun bunu düsündügünüz anda zaten farkli bir yerde olacaksiniz. Unutmayin ki ani korkular hizla bedeninize geri dönmenizi saglayacaktir. Bu ani dönüsler ise size bas agrisi olarak geri gelecektir. Elinizden geldigince korkuyu üzerinizden atarak deneyimlerinizi yasamaya çalisin. Unutmayin ki bedene geri dönmek çok kolay fakat terk etmek en zor istir.

    SORUNLAR : Uyku sorunu
    Astral seyahat denemeleri sirasinda ve Astral çikis gerçeklestirildikten sonra her kiside olmasada bazi insanlarda iki degisik uyku sorunu yasanmistir, birincisi sik sik uyku bölünmesi (sik uyanmalar)uyku uyaniklik arasinda oldugumuzu gösterdigi için sorun teskil etmez, çünkü astral ayrilma zaten uyku uyaniklik arasinda gerçeklesmektedir. Bu gibi zamanlarda uyanmak çok dogaldir. Diger sorun ise bunun tam tersidir, bilinçalti gerçeklestirilen Astral Seyahati daha güzel buldugundan devamli uyumak isteyecektir ve yeni baslayan kisilerde 24 saat uyuma istegi gibi sorunlar gözlemlenmektedir.

    Astral Seyahat deneme ve uygulama safhalari sirasinda bilinen gerçek bir tehlike yoktur fakat, deneme asamasinda bedenden rahat çikmayi amaçlayarak kullanilan ALKOL ve UYUSTURUCU maddeler bilinci zayiflattigi ve kontrol mekanizmasini olumsuz etkiledigi için gerçekten sonuçlari psikolojik olarak kötü olacak tehlikelere yol açmaktadir

    SIK SORULAN SORULAR : Burada yeni baslayanlarin en çok merak ettikleri ve sorduklari sorularin cevaplarini bulacaksiniz.
    S : Astral Seyahatte gördüklerimiz Rüya mi? gerçek mi?
    C : Asatral Seyahatin 3 kademesi vardir bunlardan biri Rüyalar Alemidir, eger bu tarafta geziyorsaniz gördükleriniz çok mantikli ve gerçekçi seylerin haricinde olagan disi olaylar yada cisimlerde görebilirsiniz ama bunlar rüya degil sizin bilinçaltinizdaki korkularin, isteklerin, begeni, arzu istek, hatta seçimlerinizin bedenlenmis halidir, kisacasi gördükleriniz düsüncelerinizin görünür halde olmasidir. Buda zaten Astral Seyahatin en ayirt edici özelligidir.

    S : Astral Seyahat tehlikelimidir?
    C : Her insan uyudugunda astral bedeni vücudundan ayrilir, bilinçsizce rüyada gezmek islek bir caddede gözleri bagli olarak gezmek gibidir (yinede bir tehlikesi yoktur) Astral Seyahat sirasinda bilincimizle gezdigimiz için seçme hakkimiz vardir ve ayni caddede gözleri açik ve kendini koruyarak gezmek kadar güvenlidir.

    S : Ayrilmayi yasiyorum ama fazla uzaga gidemiyorum neden?
    C : Vücudumuzla astral bedenimizi birbirine baglayan bir kordon oldugu ileri sürülür, bazilarina göre gümüs renkli bir kordon, bazilarina göre vücuda dogru bir çekim alani, sonuçta astral beden vücudunu bulabilmesi için bir bag mutlaka olmalidir. Ýste bu kordon yada çekim alani bazi insanlarda gayet gevsek bazilarinda ise gergindir, gergin olmasi hizla vücuda geri dönmeye yada fazla uzaga gidememeye yolaçar. Sik denemeler sonucunda zamanla kordon yada çekim alani genisler ve istediginiz uzakliklara gidebilirsiniz.

    S : Astral Seyahat sirasinda kordon koparsa ne olur?
    C : Kordonun kopmasi sadece ölüm aninda olur, ama kordona disaridan müdahale etmek mümkün degildir, yani istesek te Astral Seyahat sirasinda kordonu kopartamayiz.

    S : Astral Seyahat sirasinda farkli insanlarla karsilasiyorum bunlar kimler?
    C : Seyahat sirasinda gördügünüz insanlarin kimler olduklari gittiginiz kademeye göre degisir, eger rüya kisminda iseniz muhtemelen o insanlar sizin bilinçaltinizin olusturdugu görüntülerdir, Þimdiki zaman diliminde iseniz gördükleriniz gerçek insanlardir. Paralel Evrenler Dünyasinda ise zaten bu dünyanin bir kopyasi oldugundan gördükleriniz normalde yasayan insanlarin kopyasi olan insanlardir

    "Söylesem Tesiri Yok ; Sussam Gönül Razı Değil."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek
    haci elinde dökümanlar falan varsa yolla inceleyelim herkes yararlansın bence çok güzel bir konu bu gerçi arkadaşın dediğide doğru yabancı kelimeler girince işin içine değişiyor olaylar...

    DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek
    the_emirreis kardeşim çok ii bi noktaya değindin benimde aklımdan bu geçiyodu acaba peki bunun günah derecesi nedir biliyonuzmu bildiim kadarıyla gizli ilimler büyük günahlara giriyor ve o cinlerde büyük ihtimalle inanmayan müşrik cinler yani çok karıştırma olayı bana şimdi daha tırsınç geldi ama astral seyahati deneme amaçlı denicem yani bide şöyle bi olay war diyelimki astral seyahati yaptınız birader çakralar açıldıktan sonra paralel evrenlerde geziniyonuz ilk kez paralel evrendesiniz yüzü wücudu enteresan biri gelir yada başka bişe belki bi ses size derki haşa sen peygambersin yada işte sen şöyle ermişsin falan direkt şeytanla muhabbete geçmiş olursunuz o yüzden tadında bırakın düşünsenize arkanızı dönüyonuz kalem defter war sizde bunları oynattııınızı zannediyonuz kanıtlamaya çalışıyonuz olmuyo sonra bide bakıyon ki ege deysen manisa ist teysen bakır köy e yol gözüküyo ..................

    tahribat.com a can feda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek
    ya amk bu olayi astral seyahat'e neden donusturdunuzki... nicksiz yazar bize bi dokuman : ) yada kreston
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 28/Aralık/2002
    Erkek
    Sağdan soldan okuyacağınız yazılar hiç bi boka yaramaz. Harbiden bu işi yapmak istiyosanız kreston@gmail.com msne gelin göstereyim webcamden telekinezi olayını. ama yoq daşşaq geçiyosanız hiç uğraştırmayın.

    Zimbabwe
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2003
    Erkek
    Adam kolpa değil oynatıyor kağıtları...

    Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ocak/2006
    Erkek
    olmuo olmuo yapamıom sabahtan beri mouse ma bakıp duruom gelmio elime....

    bassinyourface
Toplam Hit: 20257 Toplam Mesaj: 80