İphone 5, 12 Eylül‘De Tanıtılıyor
-
Üzerine çok konuşulan ve sürekli spekülasyon üretilen Apple iPhone 5 modelindeki sır perdesi aralanıyor. Firma yaptığı resmi duyuru ile yeni modelin 12 Eylül'de tanıtılacağını açıkladı.
Aylardır hakkında farklı bilgilerin dolaştığıApple'ın yeni iPhone modeli iPhone 5, 12 Eylül'de resmen tanıtılıyor. Yeni modeli ile ilgili basın duyurusunu özel bir sayfa açarak yapan
Apple, 12 Eylül Çarşamba günü etkinliğin yapılacağını açıkladı. Sayfada devasa bir 12 yazısı bulunuyor ve bu yazının gölgesi ise 5 şeklinde tasarlanmış. Bu 5 rakamı ise akıllara yeni telefonun
iPhone 5 olarak adlandırılabileceği düşüncesini getiriyor. -
Walla çıkar , çıktıgı gıbı de babalar gıbı 2,500 - 3,000 TL arası olur :)
-
suhatuna bunu yazdı
İsterse 5000 TL olsun peynir ekmek gibi satar valla,
-
4 ve 4s'ler düşer biraz en azından belki alabiliriz bu sefer :W
-
Robinson_Crusoe bunu yazdısuhatuna bunu yazdı
İsterse 5000 TL olsun peynir ekmek gibi satar valla,
Aynen öyle olcak hocam :)
Aksını ınkar etmedım kı zaten =) -
Tarih çok ilgi çekici o kadar otomabil telefon kullanan amk ülkesinde bitane yerli telefon araç üreten o... yok..
-
zaten ilk aylarda tr ye getirilmez telefon.. ilk getirende 3bine getirir bi anlık gazla Darty gibi :) şu yurtdışından gelen telefon için 100 li,ra veriyo olmasa daha iyi olurdu ama napalım bi kazıkta devlet soktu sağolsun :d
-
Ciksinda 4s lerin fiyati belki biraz iner. Bizde acik adam gibi bir telefon kullaniriz. Su anda 4s gibi cok fonksiyonlu bir telefona ihtiyacim var.
-
12 Eylül.
Bu kez darbeyi Apple vuracak.
iOs 6'yı, iPhone 5'in tasarımını (muhtemelen yeni macBook prodaki bazı özellikler bolca olacak), en önemlisi iOs'un twitter ve facebook için getirdiği uyumlulukları merakla bekliyorum.
-
zumsuk bunu yazdı
12 Eylül.
Bu kez darbeyi Apple vuracak.
iOs 6'yı, iPhone 5'in tasarımını (muhtemelen yeni macBook prodaki bazı özellikler bolca olacak), en önemlisi iOs'un twitter ve facebook için getirdiği uyumlulukları merakla bekliyorum.
-
adamlar aldılar arkalarına bi moda rüzgarı ne yapsalar satılacak biliyorlar tabi boş durmuyorlar aradan bikaç ay geçmiyor üst model çıkıyor. millet atlıyor tabi iphone bu adı var . milyarlarca dolar ucuyor amerikaya . ama olsun milliyetci ulkemin cani sagolsun .
ulan adam akilli bir android marka uretsin artik su turkiye gidip saniyesinde almazsam adam degilim .
general mobile fox su an yeterli gelmiyor bana . üretin lan şöyle büyük ekran çift işlemci yeterli bana android olsun . yeter yurtdışına giden paralar