Kadınlar Kazandı Turkiye Kaybetti Bu Konuda Tahribat Ne Dedi ?
-
aşağılık kompleksi. başka türlü ifade etmek uzun sürecektir. sağlıklı olarak yapan olsa bile buna da üstünlük çabası denir. Zihinsel olarak kadınlar erkeklerden çok farklı değil zaten. bak gördün mü, demek ki neymiş çabalarına da aşağılık kompleksi diyorum.
-
gelenekci bir adam olduğum için pek hoşlanmadım, ''uygulama aile birligini koruma amaci guden bir gelenegin yansimasidir desede AIHM bu laf kalabaligini kabul etmedi" AIHM de benim düşüncelerim "laf kalabalığı" olarak gören boş beyinliler" ile gelenekci bir adam 5-0 geride başlıyor zaten benim değerlerimi dinlemiyor üstelik şerefsizler her köşeleri tututkları için başka bir üst mahkemeye de gidemiyon, sonra konu sünnete kadar gidiyor.
http://www.youtube.com/watch?v=Y2-_BQx6zgk&feature=player_detailpage#t=5271s
-
gayet mantıklı ve güzel bir konuya değinmişsin ama bence kadınlar kazanınca türkiye kaybetmedi türkiyede kazandı. sonuçta kadınlarda hukuk alanında ortak akıl oluşturulmasına katkı sağlayarak hukuğa değer kattılar ve türkiyeye değer kattılar.
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------gayet mantıklı ve güzel bir konuya değinmişsin ama bence kadınlar kazanınca türkiye kaybetmedi türkiyede kazandı. sonuçta kadınlarda hukuk alanında ortak akıl oluşturulmasına katkı sağlayarak hukuğa değer kattılar ve türkiyeye değer kattılar.
-----------------------------The end...
-
kadınlar korunmalı zeki varlıklardır erkekler tarafından korunmalı kollanmalı yasal olarak her yerde el üstünde tutulmalıdır bence
-
konuyu açan vatandaş siteden uzaklaştırılmış.uzaklaştırma nedeni ;siteden uzaklaştırıldı. :D
-
weskeyy bunu yazdı:
-----------------------------
konuyu açan vatandaş siteden uzaklaştırılmış.uzaklaştırma nedeni ;siteden uzaklaştırıldı. :D-----------------------------
Abi hiç bulaşma bu olaya :)
-
edit..
-
hahah bu neyin tribi :D
-
edit..