folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Kadınlar Kazandı Turkiye Kaybetti Bu Konuda Tahribat Ne Dedi ?



Kadınlar Kazandı Turkiye Kaybetti Bu Konuda Tahribat Ne Dedi ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLtRaLoVeR
    uLtRaLoVeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Haziran/2007
    Erkek

    irem27 bunu yazdı:
    -----------------------------

    CAgAtAy bunu yazdı:
    -----------------------------

    Herşey geçtik sen hiç erkek hastalıkları uzmanı diye bir kavram duydun mu? :D

    -----------------------------

    Cunku kadinlari siz hasta ediyorsunuz :)) [Erkek hastaliklari uzmani var,Uroloji] Sicak suyu kapagina tuttugunuz yada ters cevirip vurdugunuz her kavanoz acilir,kalin cildinizde ise yaramayacak makyaj tazeleme derdiniz nasil olsun siz o sirada uc tel sacinizi bir o yana bir bu yana yerlestirmek icin ugrasiyorsunuz, tatil icin valizlerde de coluk cocuk sizin arkanizi topluyoruz bir de ne cok valiz var diyorsunuz :)Topuklu giyemezsiniz yurumeyi beceremezsiniz ,tirnak buyutemezsiniz stresten yersiniz,corabiniz kacmaz hayvan olusu gibi kokan corabinizdan kacilir ,ovundugunuz biyiklarinizla da yogurt yer aynaya bakarsiniz sonra da nerde suslu bayan gorseniz gozlerinizi alamazsiniz :)


    -----------------------------

    Bu şekilde erkekleri yermek üzerine kurulu hak arayışları yüzünden kadınlar hiçbir hakkı elde edemiyorlar. Eşitliği anlarım. Pozitif ayrımcılığı her alanda olmasa da bazı alanlarda anlarım. Fakat kadınlar üstündür, kadınlar şöyleyken erkekler şöyledir deyip erkekleri aşağılamaya kalkarsan orada duracaksın. Törerle mücadele yapan asker de terörist olsa biz kime güveneceğiz ? Demek istediğim şu eğer erkekler kadınları eziyor, daha çok haklara sahip, onların dediği oluyor tersi olmalıyı savunurken sen erkekleri aşağılar ezmeye kalkarsan ve bu toplum geneline yayılırsa işte o zaman kadınların  elinde olan haklar da alınır. 15 yaşımdan beri feminist bir erkeğim ama eşitliği savunan bir feminist bayan görmedim. Niçin erkeği yermeye, aşağılamaya çalışıyorsunuz?

    Ayrıca "nerde suslu bayan gorseniz gozlerinizi alamazsiniz" sözüne de cevap vermek istiyorum. İçerisinde bir sürü erkek ve bayan fotoğrafı bulunan posterler veren magazin dergilerini kim satın alıyor? Tarkan'a Burak Kut'a Kıvanç Tatlıtuğ'a gözlerini alamamak demiyorum "aşık" olanlar kim?

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Mayıs/2012
    Erkek

    Bir bayan ne tartışmalara yol açıyor. Daha ne kanıtı gerek.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2010
    Dişi

    Hepimiz ayni dusuncede olacak degiliz..iyiki degiliz...dogruyu yanlisi nasil tartisirdikki.Madem bazi arkadaslarimiz soyadini gurur ibaresi olarak goruyorlar oyleyse o yanini da bir inceleyelim , Osmanlida soyadi mi vardi ? hayir yoktu elbette ve lakab,aile unvanlari yada dogduklari yerlere gore aniliyorlardi.Bu durum resmi islerin yurutulmesinde zorluklar dogurdugu icin 1934 senesinde soyadi kanunu cikarildi,yani cikarilis sebebi kisilerin birbiriyle ve devletle olan iliskilerinde kolaylik saglanmasi amaciyladir.Eger o devirde simdiki teknoloji olsaydi herkese ismi ile bir de numara verilebilseydi soyadi gerekirmiydi ?Hem bu daha iyi bir cozum olmazmiydi , ornegin irem kilic isim ve soyadi yuz tane varsa irem 71854375 sadece bir tane olacagi icin hersey daha kolay olmazmiydi ?


    There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 16/Mart/2010
    Erkek

    her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var ama başarılı bir kadın yok


    7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Haziran/2007
    Erkek

    Ekşi sözlükte bir "lara gofret" ablamız var. Burda da şube açmış gibi


    I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2009
    Erkek

    herşey çok güzel gitti, ne güzel böyle kadınlarda varmış mücadele eden dedim dedim, o duygulu havam son 2 fotoda kahkahaya dönüştü :D


    EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2007
    Erkek

    Neden kadinlar surekli ezik edebiyati yapiyor anlamiyorum, soy adi kanunu kulturumuzun getirdigi guzel bir sistem, simdi bu sisteme karsi cikip degisince mi erkeklerden daha iyi kanun yapacak olan oldunuz.Afedersinde ben burda sana bsg desem hicte abartmamis olurum.

    Ha soyle birseyde var, hak, ozgurluk, adalet diye diye basimizi yiyip tepepmize ciktiniz, bir kadin ne zaman bir konuya duygusal anlamda yakinlasmayi birakir, iste o zaman ozgur olanlardan olursunuz.Misal vermek gerekirse:Iskandinav kizlari.

    Hak hak diyorsunuz ama ne eliniz ekmek tutuyor, ne eslerinize ve ailenizi bu insanlar kadar sahip cikiyorsunuz, afedersinde siz bizi haketmiyorsunuz,Polak erkeklerinin polak kizlarini haketmedigi gibi.


    https://t.me/pump_upp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2002
    Erkek

    Ülkemizde Anayasa Mahkemesi Başkanlığı yapmış kadın hukukçu da var (Tülay Tuğcu), Yargıtay Ceza-Hukuk daireleri başkanlığı yapan kadınlar da var. Görev alma  fırsatı bakımından hiçbir sıkıntı yok. Yani kanun uygulayacıları açısından hiçbir ayrımcılık yok. Kanun koyucu açısından baktığımızda ise, başka bir ifadeyle yasamaya (meclise) , bu tamamen politika ile alakalıdır. Kadınların aktif statü haklarından yararlanma kabiliyetleri ve tanınan fırsatlar ile ilişkilidir. Meclise baktığınızda tabloyu görebilirsiniz, artan oranda ama yeterli olmayan bir kadın milletvekili sayısı var. Kanun koyuculuğu cinsiyet gözeten bir durum değil. Soyut norm düzenleme konusunda erkeğin kadına, kadının erkeğe bir üstünlüğü olduğunu düşünmüyorum. Realist Hukuk Teorisi'nden gidersek, (kötü kanun yoktur, kötü uygulayacılar vardır) norm kanun metni değildir, metinin yorumlanmasından çıkan anlamdır. Yorumlama kaçınılmaz ise işin önemli kısmı uygulayacıları düşmektedir. Yani yorum kaçınılmazdır. Bu tabi daha çok Amerikan Hukuki Realizmi, dolayısıyla Anglo-Sakson hukuku sisteminde geçerli. Tekrar kanun koyucu sorununa gelirsek, kanun koyma yetkisi, Meclis'te, yani siyasi partilerde olduğu için, bir ülkenin tabanı neyse politik hayata yansıması da odur. Şu da var ki, sırf meclisteki kadın sayısını arttırmaya yönelik bir çaba halkta tabanını bulmuyorsa bu da nafiledir. Son eklediğin karşılaştırmalı fotoğraflar ise manasız.


    Çekil,Önümden Çekil...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Aralık/2010
    Erkek

    kim okucak hepsini amk özet geç


    BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hapymy707
    hapymy707's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mayıs/2012
    Erkek

    kadınlar haklı erkekler de haklı budur len


    yorum yoh
Toplam Hit: 18260 Toplam Mesaj: 158