folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Verme İle İlgili Çok İlginç Döküman



Kilo Verme İle İlgili Çok İlginç Döküman

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2004
    Erkek

    Adam iyi sıkmış.


    while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ocak/2014
    Dişi

    çok güldüm hepte kullandığım sözlerdi

    :))) böyle aykırı yazıları seviyorum.

     

    iyide kilo vermek kişiden kişiye değişir.

    kilo, boy ,yaşam tarzı ,genetik durumları, hastalıkları ne bileyim  çok fazla etken var

    öyle sihirli bir çözüm yok bence.

    tama  temel bilgileri bilmek güzeldir .

    doğru yanlış diyemem bilimsel açıklamalarına ,uzman değilim ama

    herşeyin aşırısı zararlıdır aşırı diet aşırı spor aşırı yeme..

     

    sırrı şu:

     dengeli ve sağlıklı beslenme

    düzenli azar azar çeşitli spor dalları

    incelmeyen gelsin yanıma

    geçende yemeyi kestim bir iki kilo vermişim :))))))

     


    Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adabusra
    adabusra's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2015
    Dişi

    Halime teyzeye de 'amk' li anlattın galiba. Diyaloglar  hitaplar bu kadar harika olabilirdi.(!)


    adabusra
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Michael
    Michael's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Aralık/2009
    Erkek

    yazılanların çoğu doğru.

    2010 (83) kiloyum, olgunluğuma geçişimde klasik Türk erkeği gibi (göbek ve gıdıklı) olmamak adına kola, cips, gereksiz hamur işi, ekmek gibi hayatımızda gereksiz yer tutan gıdaları sonlandırdım, yemek yemekten de sakınmadım dilediğim kadar yemek yedim vücuda eziyet etmedim.

    2014 Şubat'da askere gittim 77 kiloydum, yemekhanede görevli olduğum halde (göbekli tiyatrocu bi abimizin lafı vardı bu adam sınırsız yiyor ama günden güne kilo veriyor niye bizde böyle şans yok) 71 kilo ile terhis oldum. Yemekhanede 6 kilo verdim, gelen yemekleri de fazla fazla yedim tabi ekmek, tatlı gibi hamur işi olan şeyleri tüketmedim.

    2015 Şubat terhis tarihinden bugüne de aynı tarifeyi uyguluyorum şu an 67 kiloyum.

    Ekmek, Kola, Cips, Çekirdek, Yapay tatlandırıcılı meyve suları kullanmıyorum, çayı da şekersiz içerim. 

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    Uslup aynı ben 1 yıl Acıbadem hastanesi acilinde çalıştım her gün çalışmayan priner için mail atıyordum baktim kimsenin mikinde değil bende aynen böyle bir yazı yazdım. Sıkıntıyı anladılar ama .özmedi ipneler


    From: Erdem Öner
    Sent: Thursday, May 22, 2014 3:02 AM
    To: Nur Yeter; Ebru Çetin; Emin Türksoy; Adem Sevim; Seyhan Işık; Şule Yıldırım
    Subject: ACİL SERVİS SORUNLARI



    Nur hanım Günaydın

    ACİL SERVİSTE GÖZLEMLEDİĞİM BAZI SORUNLARI SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM

    Acil serviste kullanmış olduğumuz bilgisayar printer ve barkod makinelerimizin artık değişmesi gerektiği kanısını taşımaktayım, yazıcılarımız artık ömrünün son demlerini yaşadığından bazen bir hastanın labaratuar, radyoloji sonuçları muayene formları İnternetten aldığımız kurum onayları kısaca döküm alırken yaşadığımız eziyetler doruk noktasına ulaşmıştır benim açımdan, her gün mesayi me başlamadan önce acaba yazıcımın bu gün nasıl bir kaprisi olacak diye düşünüyorum bazen bir muayene formumu yazmak için 30 saniye beklemek gibi kaprisleri oluyor bazende o beklememin sonucunda mutlu son, muayene formu yazılıyor derken, kağıt alma bölümüne devamlı kağıt sıkışması, bazen hiç tarzım olmamasına rağmen bir evrak dökerken yazıcılarımın Heavy Metal müzik tarzında müzik sesi çıkatabilmesi ki bu büyük başarıdır bana göre bazende hiç bir şey yapmaması diyeceksiniz ki Erdem sorun yok ki bunda işte asıl sorun orada başlıyor printer sevgilisine trip atan kız arkadaş gibi hiç bir şey yapmıyor, kendisi de halbuki hiç tipim değildir ve ben işyerinde aşka da karşıyım. Şundan şüphesiz emin olabilirsiniz ki kendisine karşı en ufak bir hissiyat içinde de değilim kendisi tipim değil ve lakin kendisine ümit vermiş de değilim, çünkü ben garanti bankasında gördüğüm o ufacık zarıf şık görünüşlü boyu bir masa üstü telefon boyutunda olan Canon marka all in one (hepsi bir arada yazıcı, kopyalama, tarama, fatura kesme, fax cekme ) özellikkleri olan pirinter'e aşıktım. İlk görüşte aşktı bizimkisi, bunu bizim pirintere de anlatıım tipim değilsin, biz ayrı dünyaların insanlarıyız ben organik hatyatın bir ferdi iken o sanal dünyanın bir ferdi idisin dedimaldım karşıma efendi gibi konuştum benden sana yar olmaz dedim. Şahimde bugece nöbet tutan ve bana deliymişim gibi bakan tüm acil servis personelidir. Olmazdı olmazdı fakat evrak dökmemek fatura basmamak gibi kötü huyları olan bu yarım ton ağırlığındaki balina kılıklı enkazın sorunlarınına gündüz çözüm bulunabiliyor olabilir ama ben gecenin 3'ünde bu sıkıntılara çözüm bulamıyorum. Labaratuar yada Ön bankodan fatura evrak basıyorum. Yoğunluk olduğu zaman sıkıntı yaşamaktayım. Bunlar yazıcıyla ilgili yaşadığım sıkıntılardır.

    Gelelim Sistem, Yardım Masası ve İcapçı ya

    Bir nöbet günü gece saat yaklaşık 02:00 sularında sistemimin kilitlenmesi sonucunda aramış olduğum 3700 yardım masasının icapçı arkadaşa ulaşmak için beni 10 dk. telefon da bekletmesi o 10 dakikanın sonunda ''İcapcıya şu an ulaşamıyorum ama bu konuyla ilgili iş istem atarsan sana yardımcı olacaktır'' tarzında ki bir cümle kuran arkadaşımın acı gerçeklerden yoksun bu tavrını kendisine ve artık nirvanaya vardığından kesin emin olduğum çünkü yaklaşık 10 aydır çalıştığım Acıbadem hastanesinde bir defa bile ulaşamadığım, icapçı arkadaşıma belli etmeden en içten dileklerimle esefle kınadığımı belirmek isterim. ''DONUP KALMIŞ BİR SİSTEMDE YANİ ÇALIŞMAYAN BİR SİSTEMDE NASIL İŞ İSTEM ATA BİLİRİM, ZATEN EMİN OL O İŞ İSTEMİ ÇALIŞMAYAN SİSTEMDEN ATABİLECEK KOZMİK YADA MİSTİK GÜÇLERİM OLSAYDI ZATI ŞAHANELERİNİZİN O GÜZELİM 10 DAKİKASINI ÇALDIĞIM İÇİN KENDİ KENDİMİ KINAR VE KENDİMDEN UTANIRDIM OLUMSUZ GER BİLDİRİM ATARDIM EMİN OLUN '' yine böyle bir nöbetim de saat 03:09 hastanın hastamın fatura kesim ekranında bir sorun var ve faturasını kesemiyorum diye yardım masasını bir umutla aradım ama yardım masasındaki arkadaşım sorunu icapçının çözeceğini ve o an itibarı ile her zamanki gibi kendisine ulaşamadığını kendisine iş istem atmamın gerektiğini ve icapçı arkadaşımın 1 saat de bir lütfedip iş istemlerine baktığını söylemesi güler misin ağlarmısınlık bir durum olmuştur benim için Acil servisteyim ve önümde ki hastam gidecek ve ben hastama icapcının 1 saat sonraki iş istemlerine bakıp sorunu çözmesini nasıl anlatacağım diye düşünürken hastamdan ödemeyi aldım ve kendisini göderdim. Faturasını kendisine vermiş olduğum kontrol randevusunda alabileceğini söyledim hastamda anlayışla karşılayarak tamam dedi ya demeseydi ?

    Sıradaki sorunum Doktorların tavırları Bazı zamanlar gerek Acil servis doktorları gerek polikilinik doktorlarının tavırları hal ve hareketleri bazı zamanlarda kulandıkları kelimeler rencide boyutlarını aşıp hakararet boyutunun da ötesine geçmektedir. Özellikle KBB doktorlarının muayene neticesinde yaptıkları müdahalelerde bizlere ve hastaya sormadan yaptıkları zaman bazen kumların karşılamadığı bezen de karşıladığı ama hastaya sorulmadan yapılan müdahale de çıkan katılım payları yüzünden hastalarla ilk etapta bizler acil hasta kabul yetkilileri azarlamakta doktor ben işlem yaptım ücretini alın diyor kurumu karşılayan Ya da katılımlı karşılayan hasta bana sormadan neden yaptınız diye bizleri azarlıyor. Acil servis doktorlarının bazıları ise Sgk kurumundan ve bu kurumun prosedürlerinden bir haber acil servis doktorlarımız kurumsuz olarak nitelendirdiğimiz hastalara Acil serviste muayene girin diye ısrarları, trafik kazaları gibi adli vaka hastalardan muayene için ücret talep etmemiz ısrarlarında bulunmaları kendisine kurum prosedürü hakkında bilgi verdiğimiz doktora hocam bu hastadan ücret alamayız alırsak sıkıtı olur hasta bizi şikayet ederse hastane olarak zor durumda kalırız ve ciddi tazminat öderiz dediğimiz çok bilmiş ve muhterem doktorumuzun verdiği cevap içler acısıdır '' SİZ MUAYENE ÜCRETİNİ ALINDA HASTA ŞİKAYET EDERSE ETSİN ZATEN KAÇ TANE HASTA ŞİKAYET EDİYOR Kİ'' cümlesini kuracak espiritüel yaklaşım tarzı taktire şayan bir durum dur. bir de hani nasıl olup ta kabul etikleri Sgklı hataların muayene formlarını yazmaları dolayısıyla kesilemeyen ve hatalı olarak kesilen taslak faturalar muyene formları olmadığı için bekleyen faturasızlarmuyene formlarını yazdırmak için doktorların peşinde koşuyoruz muhterem dokdorlarımızın kefleriyerine gelince tamam yaktanı getir yazayım hocam o hasta ya iki gün önce baktınız ayaktanı olman yazmam dediği anda bütün şevkimizi kırmaktadır, çok yoğun olduğumuz günlerde girişleri ve çıkışlarını yaptığımız önümüzdeki hastalara rağmen Şu hastanın kaydını ne zaman açacaksınız diye telefonda artık taciz boyutuna varan ısrarları bazı durmlarda servis dışında olan doktorların hocam yeni bir hastamız var dediğimizde '' PASTANE DEĞİL BURASI HASTANE TABİKİ HASTA OLCAK '' tarzında cümle kurabilecek kadar iğrenç espiri yeteneğine sahip doktorlarımız var Genel cerrahi doktorlarının yaptıkları işlemlerde tutarları yüksek işlemleri ekrana girdirip faturalarını kestiriyorlar. Daha sonra fautura kontrolden kurum tarafından karşılanmayan hizmet olarak faturalarımız geri geliyor işlemler açıkta kalıyor sonra faturasızlarımız birikiyor.

    Kusuruma bakmayın uslubumu beyenmemiş olabilirsiniz ama benim Acil serviste gözlemlediğim sorunların bir kaçı bunlar. Bu hususlar hakkında iyileştirme çalışmaları yapılması konusunda siz değerli yöneticilerimden yardım bekliyorum.

    Saygılarımla

    Erdem ÖNER
    Kadıköy Acıbadem Hastanesi
    Hasta Kabul Yetkilisi

    Tel: 126 41 96


    Yav he he
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 19/Aralık/2010
    Erkek
    S2buyuk bunu yazdı
    Lazmania61 bunu yazdı

    68 kiloyum 6-7 kilo almak istiyorum dombiş müritlerin önerilerini bekliyorum.

    Kadayıf arası baklava göm, üstüne az bi su iç sonra bitane daha göm ;)

    Kilo için şeker hastasıı yapıcan hocam bizi:D

    yağ balı sevmem ama nutellayı gömücem birazdan miğdeye.


    Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TiThousand
    TiThousand's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2013
    Erkek

    Tümünü okudum ve şunu diyeceğim, kardeşim bu küfür neyin nesi?

    İlim demişsin ama sap-kaşık ikilemi yaratmışsın. Üstelik teyze, nene hak getire. Bu dökümanı/metni anlayacak 80'lik ninenin ermiş olduğuna kanaat getirebiliriz, şayet akademisyen değilse. 

    Ayrıca bu metabolizma acayip birşey. Yaş denklemini kullanmamış. 18 ila 38 yaş insanı farklı model beygir gücündedir. 

    Metabolizmik hastalıkları da atlamış. Şeker, kolestrol, tansiyon vs. 

    Sigarayı bırakıp kilo veren kişiler var, evlenip kilo alan da. Hayat faktörleri herkes için eşit değil.

    Sonuç, bilim yapmak istiyorsak öncelikle kesin ifadelerden kaçınacağız. Görende adam doktora teziyle çıkmış sanacak. İşte bunlar hep yeni üniversite öğrencisi hevesi. Yaş kemale erdikçe durulur o daha.


    ‎‎‎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dragoonx
    dragoonx's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Mayıs/2013
    Erkek
    Lazmania61 bunu yazdı

    68 kiloyum 6-7 kilo almak istiyorum dombiş müritlerin önerilerini bekliyorum.

    hocam maddi anlamda iyiysen vejeteryan da değilsen ocakbaşına,kebapçılara,pizzacılara, et lokantalarına, kokoreççilere falan ziyaretlerde bulun. kokusu bile iştahını açar. :D


    Delikanlım! İyi bak yıldızlara. onları belki bir daha göremezsin. Belki bir daha yıldızların ışığında kollarını ufuklar gibi açıp geremezsin… (Nazım Hikmet RAN)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berkant_1997
    Berkant_1997's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Aralık/2009
    Erkek
    Lazmania61 bunu yazdı

    68 kiloyum 6-7 kilo almak istiyorum dombiş müritlerin önerilerini bekliyorum.

    hocam ne yiyorsan ekmekle ye ve gece ne bulursan indir emin ol ki alırsın ama dikkat et alışkanlık olursa sıkıntı :)

     

    Berkant_1997 tarafından 31/Ağu/15 03:48 tarihinde düzenlenmiştir

    Tamu Otobüsü
Toplam Hit: 7105 Toplam Mesaj: 54
fitness kilo vermek beslenme