folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Verme İle İlgili Çok İlginç Döküman



Kilo Verme İle İlgili Çok İlginç Döküman

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek

    Kilo vermenin ilk şartı sabır, her seferinde son 10 kiloda takılıyorum hiç fit olamadım :(

    mataramasuko tarafından 01/Eyl/15 09:00 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2004
    Erkek

    Hacılar bu yazının şurası doğru, burası doğru diyenleri belgelerle konuşmaya davet ediyorum. Bilimsel makale referans gösterinde aydınlanalım.


    while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    dün eve gittim tavuklu mantarlı kaşarlı makarnayı gömdüm, üstüne 1 litre kolayı gömdüm 2 saat uyudum.

    motoru satmıştım yenisini alamadım skuterla idare ediyorum atladım skutera 125 lik skuterde 105kg lik ayı tapagaz gidiyorum öğle ağırım ki rüzgardan etkilenmiyor alet.

    bostancı semalarından bakırköye uzun, yavaş ve serin bir uçuştu eller uyuşmaya büzük titremeye başlamıştı motorun da soğuması gerekiyordu çekiş iyice düşmüştü o an ilahi bir şey oldu kafamı kaldırmamla kanatçı haydarı gördüm, o ne biçim bir yazıydı öyle sanki haydar kendi başına dev bir tavuktu, direk içeri daldım, bana iki haydar dedim 2 porsiyon kanat geldi yanında lavaş yanında gazoz üstüne çay hepsini bir güzel gömdüm.

    arkadaşın evine ataköye gittim, bir türlü hayata geçiremediğimiz proceleri yeniden tartıştık para yok para yok amk dedik durduk sonra bir güzel sıçtım, yol uzun işkembe boştu hadi dedim yemek ısmarla, gittik galeria ya daldık cook shopa baktım orda ecnebinin biri biftek yiyor bana dedim aynısından al, kanka dedi siktin anamı, al dedim al açım amk. kafam kadar biftek getirdiler, patatis salata derken kol gibi girdi buna tabi eşek gibi doydum.

    yol uzun skuterle bitmiyor, süspansiyon zaten yok gibi bişey; gaza basıyorum göbek bir yandan yukarı aşağı - memeler bir yandan yukarı aşağı... içimden ulan ne yedik be iyi yedik diyorum diğer yandan da insan mısın sen be allah seni kahretsin götün memen ayrı oynuyor diyorum. dudullu kırsalına girerken burma tatlıcısını gördüm ve şöyle yazıyordu dondurma, sus dedim kaderine razı ol git o dondurmayı al film izlerken uyu ve kahrolasıca işine geri dön. 1kg dondurmayı gömdüm gece 2 gibi karısı ölen boksürü izlerken sızmışım.

    yani bu kafayı değiştirmeden diyet falan olmaz, önce yemeği sevmek fikrinden vazgeçmek lazım. yemeği içmeyi seven adam nah kilo verir.

     


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 7103 Toplam Mesaj: 54
fitness kilo vermek beslenme