folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motorsiklet Sevdalısı Müritler İçin Genel TBT Motorsiklet Konusu

Motorsiklet Sevdalısı Müritler İçin Genel TBT Motorsiklet Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

kesinlikle ama kesinlikle çin malı alma, benim arkadaş kuba 250 cross aldı ilk ayında arıza çıkardı servis sikine takmadı servisle kavga etti, şimdi garantisi olmasına rağmen tamirciye gidiyor arıza yaptığında.

honda cb125e, yamaha ybr125 honda cbf150, bunlardan birinin "ikinci elini" al, eğer ilk motorunsa sen onla bayağı bi düşücen, yazık olucak sıfır alete.

bu arada benim cb125e satıyorum 2012 düşünürsen pm at.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

İlla chopper tarzımı olacak ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam kanuniyle ramzeye motosiklet demeyin ya, mobilet olur onlardan anca. Alacaksanız en kötü

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Ramzeyin 150cc lik cross motorunu ve mondialin chopper tarzı 150 cc liğini kullandım bana göre değil bana hız lazım :) o yüzden hocam başlangıç racing tarzında cbr 125 felan param olursa alıcam veya yamaha nın 125lik racing motoru var 600 lük gibi gözüküyor oda olabilir 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

şugün motor alcak olsam gv250 alırım 

http://www.sahibinden.com/motosiklet-hyosung-gv-250/ikinci-el?a269_max=2012&sorting=date_desc&a269_min=1950  

yada bunun endurosu gt250 var , hyosung  kore malı taş gibi motorlar üretiyor 

bunun 2,5-3 tllık olanını bulamazsın ama 2tl daha koyup 2008 modelini alabilirsin , çinli alırsan da kesinlikle 20bin km altında al ki onların azami ömrü 30bin falan

herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek
    Cin mali motordan fazla kacinmayin.. Bakimini yaptiktan sonra fazla sorun yasamazsiniz.. Honda yamaha gibi markalar tabiki cok daha iyi ama motoru cogumuzun tercih amaci ekonomik olusu trafikten kurtulmak.. Suan elimdeki motora bakim ve bikac parca degisikligi yaptirdim 70lira verdim.. Honda yamaha bunlarda parca fiyatlari benim yaptigim masraftan fazla.. Ben pisman degilim.. Suana kadarda her zaman isimi gordu.. Ayni gun 400km yol yaptik 2kisi ve 125cc motordan beklenmeyecek performansla.. Siz motora degil yedek parcasina ustasina ve bakimina ozen gosterin..

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatih66
    fatih66's avatar
    Erkek

Şehir içi takılacaksan ve dikkatli kullanacaksan çin malı idare eder ve yedek parça sorunu yoktur her türlü parça uydurulur :)

Kaliteli bi marka almanı tavsiye ederim, hor kullanabilirsin ve emniyette olursun, tek sorun yedek parça çin malına göre pahalı ve zor bulunabiliyor kalitesinden dolayı :D

Dip Not : (Honda hayat onda)

F.K.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Kapalı olmayan hiç bir taşıtı sevmiyim.... motorun nesini sevisiniz anlamiyim. Kışın Soğıktır hem. Isıtamazda sizi, Çamurda Sıçrayan da cabası. Berbat bir alet neresinde tutku.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Piyasada marka çok, bakımlı olduktan sonra çin, kore, japon fark etmez. Kaldı ki çan çin çon kasa motorların çelikleri ve sertlik değerleri düşüktür. Bu doğru. Yani duvara toslarsanız o duvardan jiletler kazınırsınız. Ama amerikan kasa cruiser motorlarda ki çelik (genelde brezilya veya isveç çeliği oluyor) yine duvara çarparsanız ezilmeler filan olur.

Birde kara_mc'nin de dediği gibi ucuz yedek parça, yakıt cimrisi olması ve kasasının cruiser motor raconuna uygun olması lazım. Keeway'in İzmirde yetkili bayisi yok. İstanbul, yalova, sakaryada filan var. Bu da bi etken...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hayalimdir :/

Toplam Hit: 8545 Toplam Mesaj: 67