Motorsiklet Sevdalısı Müritler İçin Genel TBT Motorsiklet Konusu
-
Hocalar Honda CBR 125 nasıl, kullanan var mı?
-
Mukavim_ bunu yazdı
ıyı bır gırıs motorudur. kullanan arkadaslarım var. yakındıkları tek nokta parcalarının asırı derecede pahalı olması.
bende tecrube varda bakalım bu yaz bı gt250r almayı dusunuyorum malum 600 luk alıcak naktımız yok daha :)
-
emreslmn bunu yazdıMukavim_ bunu yazdı
ıyı bır gırıs motorudur. kullanan arkadaslarım var. yakındıkları tek nokta parcalarının asırı derecede pahalı olması.
bende tecrube varda bakalım bu yaz bı gt250r almayı dusunuyorum malum 600 luk alıcak naktımız yok daha :)
Hocam zırt pırt bakım istemiyor değil mi bunlar, parçalar pahalı ama sıfır almayı düşünüyorum yani kaza yapmadıkça parça sıkıntım olmaz sanırım. Motor tecrübem olmadığı için böyle küçüklerden başlıyorum.
-
Degistirmeyi dusunuyorum bakalim hayirlisi. Motor haricinde herseyi degisti. hehe
Bir de motor suren arkadaslar kasklarini mutlaka ihmal etmesinler. Iyisinden alsinlar. LS2 mesela made in china dir. Ama saglam bir firmadir. (Uretim tesislerini gördüm, cok saglam ve disiplinliler.) Tabi cok daha kaliteliler de vardir. Ama baslangic icin fena sayilmaz fiyati.
Ben daha cok genis direksiyonlu motorlari seviyor ve surerken rahat ediyorum. Bir harley olsa fena olmaz.:)
-
Mukavim_ bunu yazdıemreslmn bunu yazdıMukavim_ bunu yazdı
Hocam zırt pırt bakım istemiyor değil mi bunlar, parçalar pahalı ama sıfır almayı düşünüyorum yani kaza yapmadıkça parça sıkıntım olmaz sanırım. Motor tecrübem olmadığı için böyle küçüklerden başlıyorum.
Honda bu 0 alsanda 2. el temız bakılmısını alsanda pek sorun cıkarmaz. Ama geçiş motoru olarak alıcaksan 2. el almanı onerırım. Pıyasasıda ıyıdır kolay satılır(eski piyasaya göre soyluyorum değişmiş olabılır 250lıgı cıktı bıldıgım kadarıyla). Parca fiyatları ve ısyanlarla ilgili http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/40017-honda-cbr-125-in-ucuk-kacik-parca-fiyatlari.html su konudan bakabılırsın hocam. Ama motor tecruben yoksa kesin demıyorum ama buyuk ıhtımal cızıcen kırıcan bı taraflarını motorun :) bunlarıda hesaba kat. Ama tabıkı dıkkat edersen ve kaza yapmazsan parca sıkıntın yok. Ama bu demek degılkı sadece senın hatanla kaza yapıcaksın sans meselesı cat gelır bırı duran motoru dusurur arabayla sınyal gıder grenaj catlar gıdon yamulur vs. Herseyı goz onune almalısın
Uzun sürelimi kullanacaksın yoksa geçiş amaçlımı.
-
emreslmn bunu yazdıMukavim_ bunu yazdıemreslmn bunu yazdıMukavim_ bunu yazdı
Honda bu 0 alsanda 2. el temız bakılmısını alsanda pek sorun cıkarmaz. Ama geçiş motoru olarak alıcaksan 2. el almanı onerırım. Pıyasasıda ıyıdır kolay satılır(eski piyasaya göre soyluyorum değişmiş olabılır 250lıgı cıktı bıldıgım kadarıyla). Parca fiyatları ve ısyanlarla ilgili http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/40017-honda-cbr-125-in-ucuk-kacik-parca-fiyatlari.html su konudan bakabılırsın hocam. Ama motor tecruben yoksa kesin demıyorum ama buyuk ıhtımal cızıcen kırıcan bı taraflarını motorun :) bunlarıda hesaba kat. Ama tabıkı dıkkat edersen ve kaza yapmazsan parca sıkıntın yok. Ama bu demek degılkı sadece senın hatanla kaza yapıcaksın sans meselesı cat gelır bırı duran motoru dusurur arabayla sınyal gıder grenaj catlar gıdon yamulur vs. Herseyı goz onune almalısın
Hocam aşağı yukarı 2-3 sene kullanırım, sonra daha güçlü yukarıda bahsettiğin tip motorlara geçmek istiyorum. Haklısın ilk etapta kaza, düşme vs fazlasıyla olur, sıfır alıp motoru heba etmek de istemiyorum. İkinci el temizini bulmak en mantıklısı aslında.
-
Mukavim_ bunu yazdıemreslmn bunu yazdıMukavim_ bunu yazdıemreslmn bunu yazdıMukavim_ bunu yazdı
Hocam aşağı yukarı 2-3 sene kullanırım, sonra daha güçlü yukarıda bahsettiğin tip motorlara geçmek istiyorum. Haklısın ilk etapta kaza, düşme vs fazlasıyla olur, sıfır alıp motoru heba etmek de istemiyorum. İkinci el temizini bulmak en mantıklısı aslında.
Son birkaç senedir piyasayla ilgilenemiyorum bu aralar tekrar araştırıyorum fakat dediğim gibi ikinci el temiz kullanılmışını al satarkende sıkıntı cekmezsın ufak bır cızık meydana geldıgındede canın yanmaz :)
-
Selam gençler konuyu pörtletmiş olayım.
Uzun aramalar sonucunda Regal Raptor 150 aldım. Fiyatı beklediğimden çok çok daha uygundu. Ayrıca motorun ilk sahibiyim diyebilirim. Çünkü ilk alan abimiz (40 yaşında dayıydı) tayinciydi ve pek nazlanmadı. Hevesle motoru alıp garaja koymuştu. 2012 model motoru 3000 liraya bağladık. Daha 80 kilometrede motor :)
Neyse durum bu. Haa size yeni bebeğimin resmini göstereyim ;)
Ahanda sefgılımla beraber ilk buluşmamız...
-
h.olsun kazasız belasız kullan
not istek üzrne:::SATILIK TVS APACHE RTR150 2013 MODEL 800KM DE 4.200 TL İLGLENEN BNA ULAŞSIN
samaccc tarafından 13/Nis/13 20:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Motor altında küçük kalmış, hayırlı uğurlu olsun.