folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motorsiklet Sevdalısı Müritler İçin Genel TBT Motorsiklet Konusu

Motorsiklet Sevdalısı Müritler İçin Genel TBT Motorsiklet Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

hocam ben 10 gün önce yamaha ybr 125 aldım çok memnunum iyiki de bunu almışım.

bir ara yakın illere geleceğim bununla :=)

Hocam senin kask cok hosuma gitmisti.

Ayrica motorunda guzel kazasiz belasiz binmek nasip etsin. Alkol ne durumda?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bizim milletimiz araba motor alırken nasıl karar vermesi gerektiğini gerçekten bilmiyor.Yani çin malı, japon malı diyerek motor mu alınır beyler ? Kimine göre iyi motor çin malı olmayan motor.Kimine göre hızlı gitmeyen motor, motor değil.Kimi ise güçlü beygiri yüksek motor ister.Güçsüz motor motor değildir.Motorcularla sohbet ettiğinizde hız tutkunu adam hızlı gitmeyen her motoru gömer mesela.

Ya kardeşim ne amaçla motor alacaksın.Ekmeğinin peşinde bir araç olsun diyorsan uygun  yük taşıyabilen bagajı olan az yakıt tüketen motor alırsın.Hız seviyorsan ona göre racer ya da ybr tarzı hız yapabilen motor alırsın.Gezi yapacaksan turing alırsın ki uzun yola dayansın.Dağa taşa vuracaksan cross alırsın.Keyif peşindeysen cooper alırsın.Önce ne amaçla motor alacağını belirlemen gerekiyor.Sonra çin malıydı, japon malıydı ona bakarsın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Bizim milletimiz araba motor alırken nasıl karar vermesi gerektiğini gerçekten bilmiyor.Yani çin malı, japon malı diyerek motor mu alınır beyler ? Kimine göre iyi motor çin malı olmayan motor.Kimine göre hızlı gitmeyen motor, motor değil.Kimi ise güçlü beygiri yüksek motor ister.Güçsüz motor motor değildir.Motorcularla sohbet ettiğinizde hız tutkunu adam hızlı gitmeyen her motoru gömer mesela.

Ya kardeşim ne amaçla motor alacaksın.Ekmeğinin peşinde bir araç olsun diyorsan uygun  yük taşıyabilen bagajı olan az yakıt tüketen motor alırsın.Hız seviyorsan ona göre racer ya da ybr tarzı hız yapabilen motor alırsın.Gezi yapacaksan turing alırsın ki uzun yola dayansın.Dağa taşa vuracaksan cross alırsın.Keyif peşindeysen cooper alırsın.Önce ne amaçla motor alacağını belirlemen gerekiyor.Sonra çin malıydı, japon malıydı ona bakarsın.

Ağzın bal yisin müdür...

Benim amacım hafta 1-2 gün çıkıp Kordon'a gideyim, yaz tatilinde çadırımı çantya koyup sahil beldelerinde hoşuma giden yerde çadır kurayım (yanlış anlaşılmasın, bildiğin çadır) , canım sıkıldığında onla uğraşayım istiyorum. Birde şuan için daha büyük bütçeli motorlara yönelemiyorum. Banka borcu 18 ayda bitecek. Kendini amorti etmeden satmam. Yani ortalama en az 3 sene kullanmam gerekiyor. Haliyle 3 sene kullanabileceğim motorun; benden önce ki sahibinin iyi bakmış olması, yakıt cimrisi olması, yedek parçasının bol ve ucuz olması gerekiyor. 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

hocam EN500 de bakabilirsin güzel motor su soğutmalı rahat geniş

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Bende KTM'nin cross'larına bakıyorum ama el yakıyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Smirnoff bunu yazdı

Bende KTM'nin cross'larına bakıyorum ama el yakıyor.

alıcaksın bı 450smr keyfine bakıcaksın :) 

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

hocalar bende motor almayı düşünüyorum http://www.kanuni.com.tr/motosiklet/77/phantom bunu çok beğendim ama teknik bilgim olmadığından yorumsuzum. nedir ne değildir bilen var mı bu motoru?

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Motosikletten-Anlayanlardan-Yardim-159858/2/

Son mesaj.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kalaman
    Kalaman's avatar
    Erkek

Hocalar yazlık yerde oturuyorum sahil kıyısı biyer baharda ve yazın gezmek için asya nostalji veya mondial 15 znu almayı düşünüyorum motor hakkında bana yardımcı olabilecek biri varmı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amil12
    amil12's avatar
    Erkek

yazdıkların arasında düşünüyorsan keawey sadece işe yarar diğerlerine girme elimde mct 250 var çektiriyo da çektiriyo aman diyim :)

Toplam Hit: 7870 Toplam Mesaj: 67