folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Motorsiklet Sevdalısı Müritler İçin Genel TBT Motorsiklet Konusu

Motorsiklet Sevdalısı Müritler İçin Genel TBT Motorsiklet Konusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

çok araştırdım geçen sene alacaktım niyetindeydim  cebinde 7000tl olmadan motor alınmaz

haa 2.el mi evet 2500 3000 liraya cok güzel motorlar bulunabilinir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Regal Raptor 150e-2 var ondan almak istiyorum bende kullananlar varsa nasıldır motor alınır mı ?

Si vis pacem para bellum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amil12
    amil12's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı

Regal Raptor 150e-2 var ondan almak istiyorum bende kullananlar varsa nasıldır motor alınır mı ?

Regal raptor asya motorla aynı çin malı sonuçta. Şekil on numara tamam ama gerisi yalan.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amil12
    amil12's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Bizim milletimiz araba motor alırken nasıl karar vermesi gerektiğini gerçekten bilmiyor.Yani çin malı, japon malı diyerek motor mu alınır beyler ? Kimine göre iyi motor çin malı olmayan motor.Kimine göre hızlı gitmeyen motor, motor değil.Kimi ise güçlü beygiri yüksek motor ister.Güçsüz motor motor değildir.Motorcularla sohbet ettiğinizde hız tutkunu adam hızlı gitmeyen her motoru gömer mesela.

Ya kardeşim ne amaçla motor alacaksın.Ekmeğinin peşinde bir araç olsun diyorsan uygun  yük taşıyabilen bagajı olan az yakıt tüketen motor alırsın.Hız seviyorsan ona göre racer ya da ybr tarzı hız yapabilen motor alırsın.Gezi yapacaksan turing alırsın ki uzun yola dayansın.Dağa taşa vuracaksan cross alırsın.Keyif peşindeysen cooper alırsın.Önce ne amaçla motor alacağını belirlemen gerekiyor.Sonra çin malıydı, japon malıydı ona bakarsın.

şimdi zaten arkadaş belirtmiş bro istediği tarzı ve bi kaç seçenek koymuş bizde onun üzerinden çin malı vs yorumlarda bulunuyoruz mesela ben racingciyim ama hız olmayan motoruda öldürmedim şimdi aralarından en makulünü önerdim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

yürüyen tabut almayın lan bende mondiel vardı sürekli kaza yapardım belki benim beceriksizligim ama cok sakat gercekten.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    myblackworldweb bunu yazdı

hocam ben 10 gün önce yamaha ybr 125 aldım çok memnunum iyiki de bunu almışım.

bir ara yakın illere geleceğim bununla :=)

Hocam senin kask cok hosuma gitmisti.

Ayrica motorunda guzel kazasiz belasiz binmek nasip etsin. Alkol ne durumda?

:) hocam mesajı yeni gördüm. 

Kask güzel gerçekten. Bir de aynı kasktan 2 tane bende var 1 tane de alcol de var. o da peşimizde iken hepimiz takınca bayağı şekil oluyor :)

İyi korusun da gerisi önemli değil aslında.

Alcol iyileşti ya :)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı

yürüyen tabut almayın lan bende mondiel vardı sürekli kaza yapardım belki benim beceriksizligim ama cok sakat gercekten.

Neyseki koca konuda benimle aynı fikirde biri varmış. :)

Hakketen Yürüyen Tabuttur. Almayın Paranızla Ölümünüze zemin yapmayın. Çok Acı oluyor kazaları en kötüsüde genellikle Öldürmüyor, Sakat bırakıyor, Genç yaşta Ele ayağa Düşmek istemezsiniz değilmi.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    UzatmaNaciye bunu yazdı

Hakketen Yürüyen Tabuttur. Almayın Paranızla Ölümünüze zemin yapmayın. Çok Acı oluyor kazaları en kötüsüde genellikle Öldürmüyor, Sakat bırakıyor, Genç yaşta Ele ayağa Düşmek istemezsiniz değilmi.?

Mondial alırsan kazada ölmezsin sakat kalırsın,hyundai alırsan ölürsün,isuzu alırsan komaya girersin ama sonra komadan uyanırsın.Ben bütçeyi zorlamayın peugeot Rb-402 alın derim bu modelin kazaları çok hafif oluyor diğer marka motorsikletlere göre.Kamyon bile çarpsa şöle bir üzerinizi sirkeleyip yolunuza devam edersiniz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    UzatmaNaciye bunu yazdı

Mondial alırsan kazada ölmezsin sakat kalırsın,hyundai alırsan ölürsün,isuzu alırsan komaya girersin ama sonra komadan uyanırsın.Ben bütçeyi zorlamayın peugeot Rb-402 alın derim bu modelin kazaları çok hafif oluyor diğer marka motorsikletlere göre.Kamyon bile çarpsa şöle bir üzerinizi sirkeleyip yolunuza devam edersiniz.

Hocam bari şu konuda muhalefet olmasaydık yahu. :)

Hangi motorsiklet ile nasıl kaza yapılırın istatistikleri ile gelmişsinde.!

ShockMan tarafından 28/Mar/13 10:26 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

:) hocam mesajı yeni gördüm. 

Kask güzel gerçekten. Bir de aynı kasktan 2 tane bende var 1 tane de alcol de var. o da peşimizde iken hepimiz takınca bayağı şekil oluyor :)

İyi korusun da gerisi önemli değil aslında.

Alcol iyileşti ya :)

Senin kask harbi havali yani.

dugmeye basiyon, hooop gunes gozlugu asagi iniyor. Adam kendini o kask ile pilot falan sanar.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 7829 Toplam Mesaj: 67