folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ODTÜ Olaylarının Videoları

ODTÜ Olaylarının Videoları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    saybirs bunu yazdı

onu bunu bilmem de ordakilerin alayı terorist orospu çocukları 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    saybirs bunu yazdı
    bensiz_aglama bunu yazdı
    saybirs bunu yazdı

diğer uydu atılırken neredeydilerde şimdi atılanda geliyorlar siyasete çevirmek istemem ama bence açını değiştir sende elinde bilgisayarlı gençliktensin

bak hocam pkk'li dememişim

terorist demişim dikkatını çekerim .

Devlet malına zarar veren teroristtir her ne olursa olsun

Hadi onu geçtim 

İşini güzel yolla halletmek varken niye polise taş atıyorsun başka bişey atıyorsun ? 

Doğuda polise taş atan çocuktan ne farkı kaldı bu şerefsizlerin onu söyler misin ?

Bunlar gibi vatan haini olacağıma vatanıma milletime hayırlı elinde bilgisayarlı gençlikten olmayı yeğlerim

devlet malımı ne devletı ya soylesene  bana devlet odttuye ne zaman yardım etmıs hocam odtulu arkadasın varsa sor bır zahmet 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı
    saybirs bunu yazdı
    bensiz_aglama bunu yazdı
    saybirs bunu yazdı

diğer uydu atılırken neredeydilerde şimdi atılanda geliyorlar siyasete çevirmek istemem ama bence açını değiştir sende elinde bilgisayarlı gençliktensin

bak hocam pkk'li dememişim

terorist demişim dikkatını çekerim .

Devlet malına zarar veren teroristtir her ne olursa olsun

Hadi onu geçtim 

İşini güzel yolla halletmek varken niye polise taş atıyorsun başka bişey atıyorsun ? 

Doğuda polise taş atan çocuktan ne farkı kaldı bu şerefsizlerin onu söyler misin ?

Bunlar gibi vatan haini olacağıma vatanıma milletime hayırlı elinde bilgisayarlı gençlikten olmayı yeğlerim

devlet malımı ne devletı ya soylesene  bana devlet odttuye ne zaman yardım etmıs hocam odtulu arkadasın varsa sor bır zahmet 

saçma sapan konuşma

siz kimin tarafındasınız hocam ? 

polise karşılık veren kişileri mi savunuyosunuz ? 

renginizi belli edin de  kimle muhattap olduğumuzu bilelim ?

saybirs tarafından 29/Ara/12 01:43 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı

içinde biraz vatan sevgisi olan orayı öyle dağıtmaz ha haklı olabilriler ama bu şiddeti görünce aklıma pkklı piçlerden başka hiç bişey gelmiyor. solcuda olsa sağcıda olsan vatanını seven böyle yapmaz. Komünizmin sol görüşün arkasına sığınıp neler neler yapılıyor bla bla..

Bu ülke geçmişi kimin ne kadar milliyetçi olduğunu iyi biliyor.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Alt%C4%B1nc%C4%B1_Filo'yu_Protesto_Olaylar%C4%B1

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kanl%C4%B1_Pazar_(1969)

Köylerden gençler toplayıp, taş sopa dağıtıp ; 6. filoyu kıble olarak alıp savaşa gider gibi namaz kılıp ardından amerikan askerlerine taşkınlık yapanları öldürmek milliyetçilik değil mi ?

--

Darbelerde ordu falan geriye atmamıştır. Her yerde cinayet işleyen vaşet dolu olaylara sebebiyet veren ülkücüler ve komünistler bu ülkenin ağzına sıçtı. 10 sene geriye gitme olayı bu herifler yüzündendir. O yüzden bana milliyetçilik olayını anlatmaya çalışma. Komünistlere de milliyetçiyim diyenlere de bu neden yüzünden kızgınım. 

http://www.ataturkiye.com/ilkeleri/milliyetcilik.html

Esas milliyetçilik arıyorsan burada. Komşunu, kardeşini öldürmek milliyetçiliğe sığmaz. Komünizm hakkında ise konuşmaya gerek bile duymuyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

saçma sapan konuşma

polise molotof atan kişileri mi savunuyosunuz ? 

ama bak boş yere celalleniyorsun ilk başlatan kim sen ordan girsene olaya sen bana vuracaksın bende sana elmamı vereceğim yani .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    HeYeT bunu yazdı

Öte yandan taş şişe depoladılar diyorsun da merak ediyorum nerden ulaştın bu bilgiye ? Nasıl ulaştın ? 

benim ünide mersin olay olmadan önce çuvallların içinde getirip taş soda şişesi çalıların dibine yığınak yaparlardı hacım. kaç kere şahit oldum adamın içinde kin var. Hangi hükümet olursa olsun.

Hocam terör örgütü bağlantısı ve dışarıdan gelen öğrencilerin olduğu (hatta çoğunlukta olduğu) zaten belli birşey. Pkklılarında olduğu.

Sorun şu ; bu olayı ODTÜ'lü öğretim üyelerine yıkmak ? ODTÜ'lü gençlere yıkmak ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

gene zumsuk gene polemik :D hacım senin nasıl bi düşünce yapın var ya :)

neyse konuya gelirsek çok uzatmaya gerek yok cevap da vermicem ztaen başka, kısaca topunun mına koyim az bile yapmışlar.

ben 7 senedir gidip gelriim daha bi kere polis böyle müdahele etmemiştir. onlar puştluk yapmayıp adam gibi okulunu okusun gıkını çıkaran olmaz.

alayına pkk sempatizanı piçtir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    HeYeT bunu yazdı

Öte yandan taş şişe depoladılar diyorsun da merak ediyorum nerden ulaştın bu bilgiye ? Nasıl ulaştın ? 

benim ünide mersin olay olmadan önce çuvallların içinde getirip taş soda şişesi çalıların dibine yığınak yaparlardı hacım. kaç kere şahit oldum adamın içinde kin var. Hangi hükümet olursa olsun.

Hocam terör örgütü bağlantısı ve dışarıdan gelen öğrencilerin olduğu (hatta çoğunlukta olduğu) zaten belli birşey. Pkklılarında olduğu.

Sorun şu ; bu olayı ODTÜ'lü öğretim üyelerine yıkmak ? ODTÜ'lü gençlere yıkmak ?

neden çünki adamlar rektor cıkartamıyorlar oradan 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Biber gazına alternatif olarak öğrencilerde şişelere işeyip polise sallasalar keşke ne güzel olur.Bir eylem planlarsam bunu deneyeceğim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    saybirs bunu yazdı

saçma sapan konuşma

polise molotof atan kişileri mi savunuyosunuz ? 

Madem istiyorsun ;

Atatürkçüyüm. Fakat şu an meclisteki 4 partiden herhangi birine oy vermeyecek olan insanım (vermiyorum da zaten). Hepsi saçmaladılar. Ve komünizm, faşizm, şeriat, osmanlı rejimi (yobazlarımıza selam) ve Cumhuriyet harici her türlü rejiminde karşısındayım.

Teröristleri sevunmuyorum. Polis'in son zamanlarda şiddet konusunda bokunu çıkartmasının, başbakanın sokak ağzında aptal aptal konuşmasının karşısındayım. 

Polise molotof atan en fazla 8-10 kişi. Geri kalan 500 öğrenci ne olacak onu söylesene bi ? Bütün öğrencileri, kurumu ve Türkiye'nin önemli öğretim üyelerini zan altında bırakmak nedir ?

Erdoğanın çıkıp sizin yetiştireceğiniz öğrenciler buysa Türkiye batmış demesi nedir ? türkiye'yi batıran erdoğandır. ÖZelleştiren, satan, amerikanın metresi olan erdoğan hükümetiridir. Özgürlük, eşitlik, demorkasi, cumhuriyet, Atatürk ilke ve inklaplarına düşman olan erdoğandır.

Erdoğanı, erdoğanın polislerini (polis milletin polisi olmalı), hükümet yalakalarını istemiyorum. Bunlara karşıyım ve protesto ediyorum. pkk, terörist, bölücü, komünist, faşist, yada diğer tiplerede karşıyım. Suçlu bulundukları an içeri atılsınlar.

--

Şimdi sıkıntın gitti rahatladın mı ? Eğer öyleyse mantığınıda al, objektif olarak konuşalım. Demokratir, özgür bir ülke nasıl olmalı

Toplam Hit: 10739 Toplam Mesaj: 107