ODTÜ Olaylarının Videoları
-
RETRET bunu yazdıdiamonique bunu yazdıKrypT bunu yazdıdiamonique bunu yazdı
pkknın gençlik yapılanması yurtsever piçleri gelip burada savunmayın.
Amınakoyayım yaftalamak bedava ya, at boku izi kalsın. Bence de sen pkklı piçin önde gidenisin, hadi bakalım.
kimin ne olduğunu biliyoruz. Yurtseverlerin dağa adam yolladığı mahkeme belgeleri ve kararlarıyla sabit. bu piçlerden hacettepede ve odtüde kaldı. onlar da azınlık. sesleri çok çıkıyor. sesini çıkarmayan çoğunluk bunları arasına alıp bir güzel siker, hiç endişesi olmasın kimsenin.
Biz de biliyoruz kimin ne olduğunu, mesela senin ne olduğunu biz çok iyi biliyoruz. İşinize gelmeyen her adam kürtse pkk lı türkse ergenekoncu oluyor. Yakında SS kolluk kuvvetlerini de kurarsınız. Yazar kasa solda sıfır fiş makinesi gibisiniz amk.
Sorma ya amınakodumun cihad kerkenezcileri önüne gelene sıfat takar oldu. Kimse ses çıkarmadıkça bu puştlara yol açılıyor ya, ondan sevmiyorlar ODTÜ'lüleri de.
-
Küfür etmeden fikrinizi savunamıyor musunuz siz? Sonra böyle cahilleri alda, herkesin oyu eşit olsun. Adam haklıymış, demokrasiden önce okullarda eğiteeksin adamları.
--
9 sayfa olmuş, 83 mesaj olmuş hala saçma saçma konuşuyor. Bi aç videoyu izle. 500 kişi arasından 5 kişi saçmalamış ; kalkıp ODTÜ'ye mal ediyorsunuz. Öğrencilerine, öğretmenlerine, rektörüne.
Cahilliğin bu kadarı. Gerçi sizde haklısınız, kafatasıyla mantıklı düşünceler arasında pek bağlantı olmuyor. Sonra direkt küfür. Neymiş, pkklıymışlar. Zaten her solcu komünist, her komünist pkklı. Dolayısıyla her chp, dsp li pkklıdır. Hem pkklı hem tinercidir.
-
Tutucu herif (savunduğu konuda 2 kitap dahi okumayan her kesim dahil, komünistte, ırkçısıda) kalkıp birşey yazamayınca küfüre başlıyor. Saçma sapan sallıyor.
HErif hala molotof attılar, pkklı bunlar, ODTÜ'lüler terörist diyor. Yahu siz boşuna okumayın. Gerçekten okumayın. Gereksiz. Sizi eğitecek bir sistem bulunamadı henüz. Bilim adamları üzerinde çalışıyor. Biraz daha bekleyin.
-
HeYeT bunu yazdı
içinde biraz vatan sevgisi olan orayı öyle dağıtmaz ha haklı olabilriler ama bu şiddeti görünce aklıma pkklı piçlerden başka hiç bişey gelmiyor. solcuda olsa sağcıda olsan vatanını seven böyle yapmaz. Komünizmin sol görüşün arkasına sığınıp neler neler yapılıyor bla bla..
Güzel bir yorum. Hak taşla sopayla aranmaz. Bunu kim yaparsa yapsın haklı değildir, nasıl ki polis suçsuz birine orantısız güç kullandığında haksızsa bunlarda ortalığı bu hale getirerek haksız duruma düşüyorlar....
Gerisi hikaye...
-
Hayır bu hak böyle aranmaz diyen adamlar, bir gün yolda giderken birisi haksız yere tekme tokat dalınca ses çıkarmadan dayaklarını yiyecekler mi?
-
KrypT bunu yazdı
Hayır bu hak böyle aranmaz diyen adamlar, bir gün yolda giderken birisi haksız yere tekme tokat dalınca ses çıkarmadan dayaklarını yiyecekler mi?
Odtü de binlerce öğrenci okuyor, neden sadece 50-60 kişiye biber gazı sıkılıyor?
Yol geçen hanı ya orası, polis önüne geleni dövüyor dimi?
35 yaşındayım bu zamana kadar kimse yolda yürürken gelip tekme tokat dalmadı, ne yolda nede üniversitede okurken. Herkes üniversite hayatı geçirdi yada geçiriyor. Herkes ilk önce aynaya bakmalı bence...
-
ODTÜ 'ye laf atan adam ezik yetersiz adamdır.
-
LizardKing bunu yazdıKrypT bunu yazdınecroshine bunu yazdı
İlk defa Odtü mezunu olmadığım için üzüldüm. Ayırca bu çocuklara terörist diyen lümpen gençlik için de üzülüyorum.
Bu da 8 yıllık forum hayatımda ilk kez eklemesiz, çıkarmasız katıldığım post olsun.
ben de varım.
ODTÜ'de olmaliydim bende.
-
Polisin oraya ne amaçla geldiği belli ODTÜ 'ye savaş girer gibi gelirse polis elbette bunlar yaşanır .
Merak ediyorum öğrencilerin ne yapmasını bekliyordunuz oo tayyip geldi hazır ola geçelim bunu mu bekliyorsunuz ??
Ayrıca ilk ateşin polisten geldiği her yerde söyleniyor sen uyarı falan vermeden sırf protesto yapılıyor diye gaz atarsan ki burada bir öğrencinin başından vurulması da söz konusu arkadaşın yerde bayılmış yatıyor .Elbette tepki sonuna kadar şiddetli olur
Bunun dışında tayyipin odtüye hangi gelişinde protesto olmamış bunu bilerek geliyor adam üstelik orduyla bunun öğrenciyi korkutmaya çalışmaktan odtüye meydan okumaktan başka hiç bir açıklaması yok.
Hala odtülü öğrencilere terorist diyenler var gerçekten size çok yazık . Adamlar hepinizden daha yürekli madem o göt sizde yok en azından saygı duyun bugün bütün üniversiteler odtü 'nün yanında her yerde destek eylemleri var . Oturun adam gibi araştırma yapın öyle konuşun .Gruptan 3-5 kişinin yaptığı bir hareketi bütün odtü' ye yaymak kadar aptalca bir şey olamaz.
-
Daha önce parasız eğitim için pankart açılan arkadaşları -bakın dikkat çekiyorum yalnızca pankart açtılar- hala cezaevinde.Hak aramaya kalkışsan adaletin satılmadık yeri kalmamış.Adaletin kime çalıştığı ortada.Sonra hak öyle aranmaz.Az bile yapmışlar.Sustukça sabır gösterdikçe tepemize çıktılar.
-
ODTÜ de bir hayalet dolaşıyor...