ODTÜ Olaylarının Videoları
-
muhalif olan herkez terörist zaten şimdi ya yandaş olucaksın yada terörist nekadar kolay değilmi insalara kup takmak örnek 40 yıl önce deniz gezmiş sn cum başkanı abullah gülü üniv e sokmamış deniz gezmiş anti abdliydi o asıldı diğer reisi cumhur oldu varın siz yorumlayın
beyler türkleri türkler yönetmedigi sürece hep burnumuz boktan ayrılmıycaktır.
Alayanın kökenine ininin soy ağacını açın neler çıkar neler.
-
cordelian bunu yazdı
Memleketimizde emperyalist bir ulkeye adim atmadan isyan cikartanlara hastayim.Dusmaninizin nasil yasadigini gelistigini ezberlemeden onu yikamazsiniz.Emperyalizm 100 ODTU gelse yerinden sallanmaz.Devrim nike ve converse ayakkabilarla tas atmakla,ceplerde Iphonelarla olmaz sanirsam.ODTU TR`de no:1 idi degilmi ?
Bu kadar Tayyip`e,emperyalizme karsi iseniz,Hocanin yaptigi gibi 30 yilinizi davaniza verin.Hukmeden siz olun.Okuyun,soz sahibi olunca,bu olacak ulan diyebilin.
Oyle takim tutar gibi,dava adami olunmuyor sanirsam.
Oyle bagirmakla olmuyor.
Hocam içeriğin bir kısmına katılıyorum ama tavrına şiddetle karşı çıkıyorum, eylemlerde de yoktum ve olmayacağım ama nasıl oluyor onu bi anlatsan ya.
-
izzmarit bunu yazdıcordelian bunu yazdı
Memleketimizde emperyalist bir ulkeye adim atmadan isyan cikartanlara hastayim.Dusmaninizin nasil yasadigini gelistigini ezberlemeden onu yikamazsiniz.Emperyalizm 100 ODTU gelse yerinden sallanmaz.Devrim nike ve converse ayakkabilarla tas atmakla,ceplerde Iphonelarla olmaz sanirsam.ODTU TR`de no:1 idi degilmi ?
Bu kadar Tayyip`e,emperyalizme karsi iseniz,Hocanin yaptigi gibi 30 yilinizi davaniza verin.Hukmeden siz olun.Okuyun,soz sahibi olunca,bu olacak ulan diyebilin.
Oyle bagirmakla olmuyor.
Hocam içeriğin bir kısmına katılıyorum ama tavrına şiddetle karşı çıkıyorum, eylemlerde de yoktum ve olmayacağım ama nasıl oluyor onu bi anlatsan ya.
Dusmanini tanimakla o nasil gelisti ise oyle gelisip onu oyle vurulmasi inancindayim
su olcak bu olcak demiyorum boyle olcak demiyorum.kendi gorusum ustteki.bi kuzenim var nestle yahudi firmasi diye cikolatasini almaz sanar israil batacak.Cihad pesinde kosar.gel bizde grup kuralim onlar gibi sen ticaret yap ben bilime yoneleyim dedimmi yok olmaz diyo.
bunlar bos isler herkes bence dersine girmeli.dusmanin gibi olmadan onun gibi guclenmeden sidik yaristiramazsin.sahsi fikrim budur.
cordelian tarafından 29/Ara/12 04:05 tarihinde düzenlenmiştir -
cordelian bunu yazdıizzmarit bunu yazdıcordelian bunu yazdı
Oyle bagirmakla olmuyor.
Dusmanini tanimakla o nasil gelisti ise oyle gelisip onu oyle vurulmasi inancindayim
su olcak bu olcak demiyorum boyle olcak demiyorum.kendi gorusum ustteki.bi kuzenim var nestle yahudi firmasi diye cikolatasini almaz sanar israil batacak.Cihad pesinde kosar.gel bizde grup kuralim onlar gibi sen ticaret yap ben bilime yoneleyim dedimmi yok olmaz diyo.
bunlar bos isler herkes bence dersine girmeli.dusmanin gibi olmadan onun gibi guclenmeden sidik yaristiramazsin
Hocam bu şekilde baskılayarak insanları susturdular. Aman ses çıkartma üniversitede. Ses çıkartırsan öldürürler. Yahu siyasal düşünceni savunabilirsin. Birden fazla siyasal düşüncenin olması zenginliktir. Ülke bu sayede gelişir. Herkes birbirine saygı duymalı. İnandığın şeyi savunmalısın. Bir amacın, bir hedefin olmalı.
İnsanları korkutarak; özgüvensiz, bilinçsiz, kültürsüz, asosyal, suya sabuna karışmayan, koyun bir nesil yetiştirdiler. Hayır ! Onun yerine, fikrin savunmayı ama bunu karşısındakine hoşgörülü şekilde yapmayı öğreteceksin. Şu yazıya mesaj atan kaç kişi başka görüşlere saygılı ? Başka görüşleri red etmek, onlara karşı düşmanca tavır sergilemek faşizmdir.
İnanmaya bilirsin. Fakat bunu sağlıklı şekilde tartışarak çözmelisin. Silahla, panzerle, kavga ederek, küfür ederek değil. Küfür, sürekli korku içinde yaşamk gibi eylemler cahillerin en belirgin davranışlarıdır. Cahilliktir.
Eğer yönetimin yaptığı birşeyden rahatsız isen bunu dile getirmen lazım. Sopa, taş, şu bu ile değil. FAkat dile getirmen laızm. Peki polis bu hakkı elinden alırsa ? O zaman mahkemelerde ararsın. Fakat mahkemeler sonuç vermeyecektir ve polis böyle bir hakkı engelleyemez. Ya engellerse ?
Eminim bir kaç ay içinde polise nasıl şiddet olacağını göreceğiz. Bunu tahmin etmek için ekstra efora gerek yok. Polis, millete karşı (sadece öğrenci, sendikalar değil ; karakola götürdüklerine karşıda) fazlasıyla sert davranmaya başladı ve herkes bundan rahatsız. Yani milletin de karşılık vereceğini tahmin etmek zor olmasa gerek.
--
Öteki yandan fazla araştırmadım o yüzden kimdirler, necidirler bilmiyorum. Fakat ülkücüler bölücü, yobazlar tinerci, komünistler ise faşist olarak nitelendirilmiş. Yani Atatürkçüler. Biraz araştırdım ; cumhuriyet, demokrasi gibi kavramlara bağlılar. Kim bunlar ? TGB yani Türkiye Gençler Birliği.
http://www.youtube.com/watch?v=ggcWyqsmGBc
Amerikan askerlerine çuval geçirmeden tut, yasaklanan anma törenlerine katılmaya kadar herşey var. Okanın programına da çıkmışlar ve solda hangi ünlülerin destek verdiğini görebilirsin (okanda sonunda süper konuşmuş)
http://www.youtube.com/watch?v=rzM3QFFGfgU
Yani devlet işini yapmazsa, millet devletin işini yapar. Bu Türkiye'nin tarihinde böyledir. Yine karşacak ülke. Herkes doğruyu göstermeli. En temel sorun üniversitelerde inandığımız fikirleri nasıl savunacağımızı öğretmiyorlar. Zaten siktimin yerlerinde hiç bir bok öğretmiyorlar. Ancak öğretim var, eğitim yok.
İnandığın şeyi savunmalısın. Savunmamayı değil, nasıl savunacağını öğretmeliler. Temel sorun burda. Yani 3-5 kişi nestle almıyor diye (ki bence de saçmalık) ve bu saçmalığa inanıyorlar diye ; inandığınız değerleri savunmayın diyemezsin. Aksine iyi bir adım atmışlar. Yanlış ama en azından adım atmışlar.
Şimdi nasıl adım atmaları gerektiklerini öğreteceksin (dipnot: her zaman haklı olamazsın, aklının ufak bir köşesinde seninde yanıldığın kısım dursun; biri onu sağlam şekilde çürütene kadar inandığın değerleri savun)
-
Bende onu diyorum zumsuk,ogrencinin artik hicbir soz hakki kalmamistir ulkede saglam olarak.
adamlar saglam ogrenci yada muhendis ciktimi tak diye indiriyorlar.Gorusler dinlenmeli ama ulke harbiden bagimsiz olunca.Aselsanda kac olu muhendis olayi oldu,yuzlerce ogrenciler olmus yillar once.Iskencelerde olenler adi belli olmayanlar olmus.Biz hala neyden bahsediyoruz.Videodaklerin hepsi istense paketlenir hemen.
para lazim cok devrim isteniyorsa,bi kisim ticarete bir kisim bilime bir kisim fiziki hazirlanmali.alacaklar iceri konusmayalim cok:))
neyse gerek yok uzatmaya,hayirlisi olsun.
cordelian tarafından 29/Ara/12 04:28 tarihinde düzenlenmiştir -
bunlar ilerde doktor öğretmen olacak şu tiplere bak analarına babalarına yazık
-
SinusX bunu yazdı
bunlar ilerde doktor öğretmen olacak şu tiplere bak analarına babalarına yazık
Yoo bilim adamı falan olup GökTürk 8-9-10'u yapacaklar.Heee imam hatip bitirip, başa gelip ülkenin anasını sikse bütün millet zevk alıp destekler ama şans işte
-
zeki genç muhalefet gençtir, konu farketmez. karşı taraf taş atarsa polis her yeri gaza boğabilir. başbakan da hep halka oynamak zorundadır. ha bi de medya hep taraflı haber yapıp olayları abartmalıdır.
-
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=t%C3%BCrkiye%27de+zorunlu+g%C3%B6%C3%A7
enteresan birşey buldum. Başka konu açmak istemedim ama 2 milyon insanın zorunlu göcü diyor. Çoğunluk kürtlerin. 50-60 arası bir süreç. HAzır konu devlet-terör olayına gelmişken , gerçekten ilginç bir konu.
-
Buremba bunu yazdı
zeki genç muhalefet gençtir, konu farketmez. karşı taraf taş atarsa polis her yeri gaza boğabilir. başbakan da hep halka oynamak zorundadır. ha bi de medya hep taraflı haber yapıp olayları abartmalıdır.
Yobaz genç ezilen gençtir. Konu fark etmez. Hep ezilmişlerdir, hep dayak yemişlerdir, darbelerde onlar mahfolmuştur, halk onları ezmiştir, hayat onları dağıtmıştır, başbakan doğrucu davuttur. Sıçmayın dese kimse gık çıkartmaz. Vardır bir bildiği der.
Haa birde ne vardı ? Dindar olmayan tinercidir. ARası yok. Ya başbağanı seversin, tarikati desteklersin ; yada aşşağılık, pislik, serseri, kimseyi umursamaz, milleti asan kesen bir tip olursun.
Ama bu ülkede hep eziliyor bu yobazlar hep. Bakınız : türban, imam hatipler. Halk mahfetti. Köy enstitülerinin altında bebek mezarları vardı, fuhuş oradan çıktı. Atatürk sarhoştu. Vahdettin Atatürk'ü görevlendirdi. OSmanlı dirilsin, yaşasın osmanlı. Yeni osmanlı herşeyin çözümü olacak. Demokrasi kakadır, başkaları neye inanırsa inansın şeriat kıraldır.
Başka varmıydı ? Saat 6.5 olduğundan aklıma gelmiyorda ; atv, samanyolu, zaman, sabah'a yarın bakar ; yaratıcılıktan yoksun aynı aptal ve saçma kalıpları yazarım. Isıtıp ısıtıp milletin önüne konulan ve koyunların direkt aaa işte bu nası göt oldular diye kendi kendilerine gaza geldikleri şeyleri işte bilirsin.