folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ODTÜ Olaylarının Videoları

ODTÜ Olaylarının Videoları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı
    mizahi bunu yazdı

beyler ben abd deyim. burada polise el hareketi yapsan, vur emri var. en ozgur, en demokratik memleket guya. polisin feci bir dokunulmazligi var. universite kampusunde kaliyorum, istedigi ogrenciyi, istedigi zaman cekip sorguluyorlar ve cok sertler gorunusleri, ciddi bir yapilari var. cok saygisizlar. ama su var ki, istatistiklere gore, universitede son 10 yil icinde hicbir eylem olmamis, adam oldurme, yaralama vs. suc olmamis.

ha bu bilgilendirme. benim fikrimi soracak olursaniz, bence odtu olaylarinda polis yerden goge hakli. 

tayyo kotu bir hukumet olabilir. birincisi en basta bunu sen millet olarak kendin sectin, sectigin gibi devirmesini bilmelisin. ikincisi, muhalefet edilecekse, bu universite ogrencisinin isi degildir. onun isi adam gibi okumaktir. biz de universite okuduk. ucuncusu, ille de universite ogrencisi muhalefet edecekse, boyle muhalefet olmaz. ayip denen birsey var. dorduncusu ise, orasi ne yeri, ne de zamani. tarih olacak bir gun, kara leke oldu.

sozun ozu, ben soyle inaniyorum, odtu olaylari birkac pkk sempatizaninin isi ve bizim odtulu cok zeki arkadaslarimiz(!) onlarin ekmegine yag bal surduler. diyorum ki, polis az bile yapti.

aynen katılıyorum ,  Başbakan  bir uydu açılışı için ODTÜ ye gelecek , bazı  toplama öğrenciler protesto ederek gündem değiştirmeye , hükümeti içerde ve dışarda zor bırakmaya çalışacak ,  oraya taşlarla , molotoflarla gelecek poliste hiçbi şey olmamış gibi davranacak değil mi ?

zümsük , yok efendim polis gaz atmasaymış öğrenciler  taş atmazmış , molotof atmazmış ayaklarını geç , polis bu olaylarda istihbaratı aıyor zaten , gelenlerin ne diyetle geldiklerini senden çok daha iyi biliyor. Onları kampüse sokan ODTÜ yönetimi de çok iyi biliyor  neler olacağını.

öğrencilern yaptığı bu protestoları dempkratik hakmış gibi göstermen milleti enayi yerine koymaktan başka birşey değil.  Bunlar  dempokratik yoldan , sandıkta hükümetle başa çıkamayacağını bilenlerin  tezgahları.Güya Hükümeti her ortamda  protesto ederek sanki halk hükümete karşıymıl gibi göstermeye açlışıyorlar.Ondan sonra da ilk seçimde boylarının ölçüsünü  alıyorlar.

Demokratik hak , taşla , molotofla elde edilmez , aranmaz. Tabi devrim (!) yapacağını zanneden bazı terröristler , pkk lılar bu taktiği kullanırlar.Ondan sonra da polisten sopayı yiyince neden se hemen demokratik haklar akıllarına gelip , bazı satılmış basını da arkalarına alarak kendi yaptıkları terörü yok sayıp saldırırlar hükümete , polise.

Sana sunu soruyorum; polis mudahile etmeden once o grubun ne olayi, ne sucu vardi?

sunu tekrarliyorum: videolari izle. 5 kisi tas atiyor, ortami yakiyor. 500 kiside 5 kisi ki %1 eder. Bugun oy orani %1 olan kesimin Turkiye yonetiminde hakki olmaz. Buyun ODTU'ye ve ogrencilere nasil mal ediyorsunuz bunu ?

demokratik hakki tas sopayla aramiyorlar. Normal slogan alan atiyorlardi. Polis olay baslatana kadar ortada taskinlik yoktu. Polis olay baslattiktan sonra da ogrencilerin %99'u olaya bulasmadi. Muhtemelen disardan gelen ogrenciler. 

Bunu gordukleri icinde, kampuste toplanip 48 saat disari cikmama eylemi yaptilar. Fakat siz ortadaki durumu goremiyorsunuz. 

Su videolari izleyin be arkadasim. 7 dakika bisey degil. Sonra oturun konusun da dogru duzgun birseyler yazin. pkk gosterilerinle ODTU olaylarini karistiriyor hafizaniz. Molotoflarmis bilyelermis

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=X2EOovX86XQ

www.youtube.com/watch?v=X2EOovX86XQ

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Korku cumhuriyeti yapıp özgür düşünen bireyleri susturma çabaları şimdi odtülüler gidip cemaatin elemanı olsa abiler tayfasından olsa isterse roket atsınlar adamlara gül atarlardı.Zumsuk boşuna çabalama hoca yıllardır anlamadılar şu saatten sonrada anlamazlar.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arnavutr
    arnavutr's avatar
    Erkek

Bütün okullar imam hatip olmalı bence.O zaman böyle olaylar olmaz.Dindar gençlik hiç böyle yapar mı?Ordakilerin hepsi dinsiz imansız bence :D!!!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pkknın gençlik yapılanması yurtsever piçleri gelip burada savunmayın.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    diamonique bunu yazdı

Amınakoyayım yaftalamak bedava ya, at boku izi kalsın. Bence de sen pkklı piçin önde gidenisin, hadi bakalım.

while (1<2)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

kimse biliyorum  ayaklarına yatmasın.  orada olanların 85%  odtülü değil amk  neyin muhabbetini yapıyorsunuz ? 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

"naziler önce komünistler için geldiler, bir şey demedim çünkü komünist değildim. sonra yahudiler için geldiler ve bir şey demedim çünkü yahudi değildim. sonra sendikacılar için geldiler ve bir şey demedim çünkü sendikacı değildim. sonra katolikler için geldiler ve bir şey demedim çünkü katolik değildim. ve sonra benim için geldiklerinde ise çevremde benim için bir şeyler diyecek kimse kalmamıştı."

hep sevmişimdir bu sözü , birileri bir gün sizin içinde gelecek kendinizi savunmak istediğinizde arkanızda kimse olmayacak devrim yakımla yıkımla olmaz diyenler olmuşta , Atatürk yaptığı devrimleri hem kendi içindekilerle hem dış güçlerle savaşarak yapmadı mı? birşeylerin değişmesini istiyorsan şiddete mecbursun çoğunlukla

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KrypT bunu yazdı
    diamonique bunu yazdı

Amınakoyayım yaftalamak bedava ya, at boku izi kalsın. Bence de sen pkklı piçin önde gidenisin, hadi bakalım.

kimin ne olduğunu biliyoruz. Yurtseverlerin dağa adam yolladığı mahkeme belgeleri ve kararlarıyla sabit. bu piçlerden hacettepede ve odtüde kaldı. onlar da azınlık. sesleri çok çıkıyor. sesini çıkarmayan çoğunluk bunları arasına alıp bir güzel siker, hiç endişesi olmasın kimsenin.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    diamonique bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı
    diamonique bunu yazdı

kimin ne olduğunu biliyoruz. Yurtseverlerin dağa adam yolladığı mahkeme belgeleri ve kararlarıyla sabit. bu piçlerden hacettepede ve odtüde kaldı. onlar da azınlık. sesleri çok çıkıyor. sesini çıkarmayan çoğunluk bunları arasına alıp bir güzel siker, hiç endişesi olmasın kimsenin.

Biz de biliyoruz kimin ne olduğunu, mesela senin ne olduğunu biz çok iyi biliyoruz. İşinize gelmeyen her adam kürtse pkk lı türkse ergenekoncu oluyor. Yakında SS kolluk kuvvetlerini de kurarsınız. Yazar kasa solda sıfır fiş makinesi gibisiniz amk.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 11856 Toplam Mesaj: 107