Osman Pamukoğlu: Kurtuluş Savaşında Kürtler Yoktu !
-
Antep neden gazi? Urfa nasıl şanlı? Maraş nasıl kahraman mış? sormak gerek...
-
Ülke İnsanının Ayarlarını Kurcalayan, Yaşam kültürüne Saygı Duymayan, Kendi Halinde Yaşamaya Çalışan Vatandaşını İsyana Teşvik eden. Bölücülük Propagandası Yapan Kim Olursa Olsun. Bu Ülkenin Ekmeğini Yiyip misafirliğinde Çayını Kahvesini İçtiği İnsanına İhanet Eden, İhanet Düşünen Her kesin Allah Belasını Versin.
Osman Pamukoğlu' nun Belgeler diye Ortaya Atılmasında Ben İyi Niyet Aramamaktayım, Heleki kürtleri Araplar la Karıştırmasına Zaten Hiç Anlam Veremem, Ayrıca Çanakalle Savaşında Belgeler ile Kayıtlar Çok Az Tutulmuştur, Bunu Kendileride Biliyor, Pek Çok Şehidimiz İsimsiz Adı Altında Savaşta Şehadete Ermiştir. Bu Adam Bu Girişle Baştan kaybedenlerden Olmaktanda Kendini Sıyıramaz... Kelle koparmaya Meraklı Olanın Kelle Vermeyede Hazır Olması Gerektiğini Bilip Oturması Gereken Yere Oturmasını Öğütlerim Kendilerine..... Söylemlerindeki Sinsice Mikser Misyonunu Farketmedim Sanmasın....
Kendisini Son Derece İnsanlık dışı, Terbiyesizlik İfşa Eden Ahlaksızlık Barındıran Bu Girişinden Dolayı Kınıyorum.... Bölüp Bölücüdür Deme, Sen Bölmezsen Bölende Olmaz, Kendini Sahip Diye Gösteren Sahip Olamayan Bedbaht....
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
-----------------------------TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------
Hangi belgelere dayanarak bunu soyluyor bu adam kanina susamis :S
-----------------------------sen var oldugunu hangı belgelere dayanarak soluyorsun pekı =)
-----------------------------bu ülke sadece türk ırkı tarafından kurulmamıştır,
çerkezi boşnağı lazı kürdü arabı... ve sayamadığım bir çok ırk da vardır,
bu ülke herhangi bi ırkın tapulu malı da değildir..
-----------------------------bırak dostum sivilde türkçüyüm diye geçinip kürdü,lazı,çerkezi bir çırpıda silenler kendilerini atillanın torunu zannediyor.gözlerininiz çekik bile değil o övünç duyduğunuz ve mensubu hissettiğiniz öztürklerin hiç bir fiziki özelliklerini taşımıyorsunuz anca hayaller dünyasında yaşıyorsunuz. hani türkçü oluyorsanız adabıyla bile olamıyorsunuz.
-----------------------------beynınız nerenizde ?
Hangi belgelere dayanarak bunu soyluyor bu adam kanina susamis :S
bunu dıyen adama bende
sen var oldugunu hangı belgelere dayanarak soluyorsun pekı =)
derim arkadas.
yanlış bir sorumu sormusum ?
gostersın belgeyı bende haklısın kardesım dıyım =)
anlamıyorsanız SUSUN ! bu kadar basit (:
bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla ve yıne bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
-
bizi aydınlattıgın ıcın tesekkurler fecı bı sekılde tatmın olmus durumdayım yalnız bıseyı hatırlatmak ısterım bu memleket canakkale zaferıyle kurtulmadı arkdaslar orda tarıhı bır mucadele verıldı bunu kımse ınkar edemez yanlız bogazdan savasark gıremeyen düşman daha sonraları elini kolunu sallayarak girdiler bu memleketın her köşesinde savas yapılmıstır her yerınde sehıtlerımız vardır
aslında dogudan canakkalede sehıt olmaması mantıklı 1925 yılından bahsedıyoruz nerde ulasım o zaman velasılkerım sehıtler hepımızın sehıdı allah ganı ganı rahmet eylesın
-
gayet güzel bir açıklama yapmış paşa bakın kendimizi kandırmayalım dünya savaşı sırasında kürtlerin büyük çoğunluğu dağlara çıkmıştır askerlik altına girmemek için bazı kesimse dağa çıkmamış savaşa katılmıştır dağdakilerin bazılar eşkiyalık yapmış bazıları ise kürt direnişi başlatmıştır ( Kürt Teali Cemiyeti ).Eşkiyalar ise özellikle ermenilerin başına musallat olmuştur hani şu özür diliyoruz dalgasındaki adamlar diyorki işte bizde çok yanlış yaptık vaktinde Kürt çeteciler onları göçe zorladı vs vs bu devletin ayıbı değil halkın kendi yaptığı bişeydir neyse şurayada deyineyim öyle yada böyle çanakkale savaşındada kurtuluş savaşındada kürtler vardı ama az sayıda olması gereken ordanda değil he bunu şehir sayısıyla anlayamayız belki kürt bölükleri geri görevde iş yaptı ondan şehit olmadı fakat herkesin kabul ettiği ama bu birleşme ayrılma vs vs meselesinden söylemediği şey şudur kürt halkı savaşlarda tam destek vermemiştir. ( tekrar belirtiyorum şimdi yazacaksınız işte sallıyor kürtler katıldı felan filan diye bilgisizce cahilde yorum yapmayın kürtler bu savaşlara katılmıştır ama olması gerektiği sayıda dağil)
-
Son resim acayip duygulandırdı :( Allah hepsine gani gani rahmet eylesin..
Yazıcaklarımın bu konu ile ilgisi yoktur sadece okuduğum bir cevaba (TheColdfire) ve bu tip düşünenlere karşılık yazıyorum
Su bi kaç post önce bu ülke tek bir ırka tapulanamz denen kendini bilmeze söylüyorum
Dediğin şeyin tek bir anlamı yok.
Dediklerinde çok dikkatli ol! Bu millet Bu topraklar SADECE TÜRKLERİNDİR! TÜRKLER DIŞINDA HİÇBİR IRK SAHİPLENEMEZ!
Kökenler nereye dayanırsa dayansın s*kimde bile değilm ama sen eğer TÜRKİYE CUMHURİYETİ kimliğini Taşıyosan TÜRKSÜNDÜR
Herkes kökenine sahip çıkabilir gelmiştir gitmiştir o bu şu olmuştur kimseyi ilgilendirmez..
Ama sen bu ülkenin ekmeğini yiyip bu ülkenin olanaklarından faydalanıp o nüfus cüzdanını taşıyosan Türksündür!
Değilsende Hangi ırkı temsil ediyosan git vatandaşlığına gir sonra gel ülkeye pasaportunla ona göre muamele yapalım en azından böyle konuştuğunuzda ulan ecnebi işte diyebiliyimde içim yanmasın.
Adamı illaha konuşturacaklar ya
Ulan varya inanamıyorum ya ATATÜRK öleli daha kaç yıl oldu ya ?
Bu millet (aslında bende yanlış yazdım.bu millet dersem gerçekten milliyetçi ataürkçü insanlara hakaret etmiş olurum) bu kadarmı istiodu bu olayları gündeme getirip içten pazarlıklı yaşayıp bu tip şeyleri savunmaya?
-
Urfayı omu kurtardı urfada kürt yokmuymuş urfa hep araplaramı kaldı dıye sormak ıstıyorum?
-
yasevyaterket!
sen Kürtlerin hepsinin uçağa atlayıp istese çanakkaleye savaşmaya gideceğini falanmı sanıyorsun?
Birazda G.antepin arşivlerini incele Şırnak D.bakır da dahil olmak üzere Tüm aşiret reislerinin birleşip fransızları ve ingilizleri nasıl kaçırttıklarını araştır.
sen nerdeyse selanikteki şehitlikte Kürt yok diyeceksin.e nasıl olsun dostum?
her il önce kendini kurtarmaya bakıyor cepheler neden var? cephe ne demektir? bunları incele.
D.bakırın Şırnakın batı cephesinde kaç askeri olur?
-
yalnizturk bunu yazdı:
-----------------------------gayet güzel bir açıklama yapmış paşa bakın kendimizi kandırmayalım dünya savaşı sırasında kürtlerin büyük çoğunluğu dağlara çıkmıştır askerlik altına girmemek için bazı kesimse dağa çıkmamış savaşa katılmıştır dağdakilerin bazılar eşkiyalık yapmış bazıları ise kürt direnişi başlatmıştır ( Kürt Teali Cemiyeti ).Eşkiyalar ise özellikle ermenilerin başına musallat olmuştur hani şu özür diliyoruz dalgasındaki adamlar diyorki işte bizde çok yanlış yaptık vaktinde Kürt çeteciler onları göçe zorladı vs vs bu devletin ayıbı değil halkın kendi yaptığı bişeydir neyse şurayada deyineyim öyle yada böyle çanakkale savaşındada kurtuluş savaşındada kürtler vardı ama az sayıda olması gereken ordanda değil he bunu şehir sayısıyla anlayamayız belki kürt bölükleri geri görevde iş yaptı ondan şehit olmadı fakat herkesin kabul ettiği ama bu birleşme ayrılma vs vs meselesinden söylemediği şey şudur kürt halkı savaşlarda tam destek vermemiştir. ( tekrar belirtiyorum şimdi yazacaksınız işte sallıyor kürtler katıldı felan filan diye bilgisizce cahilde yorum yapmayın kürtler bu savaşlara katılmıştır ama olması gerektiği sayıda dağil)
-----------------------------Çok Güzel Şeyler Yazmışsın... Sanırım Türkiyenin Birliğine Kaliteli Bir Çivi Çaktığını Düşünüyorsun. Tebrik ediyorum. ne diyebilirimki sana..
-
Paşam ağzına sağlık, sonuna kadar doğru konuşuyorsun. kim ne derse desin...