Osman Pamukoğlu: Kurtuluş Savaşında Kürtler Yoktu !
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
elevator bunu yazdı:
-----------------------------Olmaz bırakmam seni hoca saat olmuş gecenin 2si.
hani bir laf vardır Türkün Türkten başka dostu yoktur diye ,işte bu yalandır hoca bunu dış güçler değiştirmişler..
aslı şudur bak ..
TÜRKÜN KÜRTTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR. ..
-----------------------------""hani bir laf vardır Türkün Türkten başka dostu yoktur diye ,işte bu yalandır hoca bunu dış güçler değiştirmişler..""
Türkiye harici 4 tane ülkede yaşadım,Türkiye hariç farklı 2 ülkede eğitim gördüm
Şimdi sen TÜRKİye Ve KKTC Harici hangi ülkelerde yaşadın ona göre cevap yazıcam.Çünkü bunu yazdığına göre benden baya baya fazla bi ülke görmüş olmalısın.
Evet cevabını bekliyorum
-----------------------------hocam ironiyi espri espriyi ciddi algılıyorsun.ciddi bişey söylesem hakaret olarakmı algılayacaksın?
pusudamıydın? yanlış anlamak için?
Türk dostu ülkeleri veya etnik toplulukları elbetteki biliyorum.
TÜRKÜN KÜRTTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR sözüne birde TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR diyenlerin tarafından bak anlayacaksın ne demek istediğimi.
yani istersen bu sözü başka türlüde değiştirebiliriz Türkün bosna hersekliden başka dostu yoktur vs vs anladın?
-
fivestar bunu yazdı:
elevator bunu yazdı:
hani bir laf vardır Türkün Türkten başka dostu yoktur diye ,işte bu yalandır hoca bunu dış güçler değiştirmişler..
aslı şudur bak ..
Yat uyu bi saçmalama gece gece bunu bile yazarken ayrımcılık yapıyorsun.Kaç defa yazıcaz daha bu bayrak altında yaşıyan herkes TÜRK dür. kürd ü lazı zart ı zurtu hepsi dahil
-----------------------------hoca birdaha alıntı yapacağın zaman tüm mesajlarımı oku sonra yap.ayrıca üstteki mesajımı oku ve sen uyu.
-
elevator bunu yazdı:
-----------------------------iLLuMiNaTi bunu yazdı:
elevator bunu yazdı:
aslı şudur bak ..
-----------------------------""hani bir laf vardır Türkün Türkten başka dostu yoktur diye ,işte bu yalandır hoca bunu dış güçler değiştirmişler..""
Türkiye harici 4 tane ülkede yaşadım,Türkiye hariç farklı 2 ülkede eğitim gördüm
Şimdi sen TÜRKİye Ve KKTC Harici hangi ülkelerde yaşadın ona göre cevap yazıcam.Çünkü bunu yazdığına göre benden baya baya fazla bi ülke görmüş olmalısın.
Evet cevabını bekliyorum
-----------------------------hocam ironiyi espri espriyi ciddi algılıyorsun.ciddi bişey söylesem hakaret olarakmı algılayacaksın?
TÜRKÜN KÜRTTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR sözüne birde TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR diyenlerin tarafından bak anlayacaksın ne demek istediğimi.
yani istersek bu sözü başka türlüde değiştirebiliriz Türkün bosna hersekliden başka dostu yoktur vs vs anladın?
hoca millet gergin ben napim :D optum seni -
elevator bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
elevator bunu yazdı:
aslı şudur bak ..
Evet cevabını bekliyorum
yani istersen bu sözü başka türlüde değiştirebiliriz Türkün bosna hersekliden başka dostu yoktur vs vs anladın?
-----------------------------İki şey sölicem sana
Pusuda değildim sadece yaşamadan bilmeden bu lafları söylemeniz çok boş nedenmi ?
1 - Geçen postumda yazdığım gibi,azerbaycanda pkk yanlıları ayrıca türkler için provakasyon yapıyo kürtler ayrıca!!!
Bak dikkat et Kürtler ve pkk lılar lafını ayrı kullanıyorum! Çünkü iki tarafta türkiye aleyhine plan hesaplama ve çirkeflik yapıyo!!
2 - Şu an azerbaycanda öğrenciyim.Sana sadece şunu diyicem anla.Orda 6 bin türk öğrenciyiz.Ve en üniversitenin türk öğrenci konseyi üyesiyim.İstediğin orda yaşıyan türkü çevir ve sor acaba azeriler türkleri seviyomu ?
Ben azerbaycana gittiğimde şok oldum.kardeş ülke diye gittiğim onlarda türk bizim kardeişimiz hiç zorlanmayız dediğim yere bi gittim olanlar şunlar..adamlar artık tamamen türkleri nerden yakalasakta siksek diye uğraşıyolar HER AÇIDAN!!
Kaç tane sadece türk olduğu için tecavüz edilen kız,kaç tane bıçaklanan erkek gösteririrm sana haberin varmı ?
Kaç kere metroda sıkıştırıldım sadece türk olduğum için biliyomusun ?
Azeri polisleri sadece türk olduğun için üst araması yapıcaz diyip avcuna yapıştırdığı eroyini cebinden çıkartıpta seni eşşek sudan gelinceye kadar dövüp üstündeki tüm parayı almakmı?
150dolar kirası olan evi 650 dolara kiralayıp adama camda 150 dolar yazıyodu diyince abi siz türksünüz sizde para çok diyip almıcaksan siktir git diyen emlakçılarmı ?
Sana bi kaç milyon sebep daha sayayımmı
Kardeş ülke azerbaycanmı ? İki devlet tek milletmi ?
Hocam ben içindeyim olayların sen bu lafları geçiceksin,biz azeri türküyüz bide türküz diyen adamlar seni nerden s*ksem diye uğraşırken denecek tek laf şudur
Sözün özü şu şekildedir!
Sen bırak kürdünü bosnalısını şunu bunu,TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR!! Ama artık bu lafın yanına şu parantezde açılmalı (OSMANLI TÜRKÜNÜN OSMANLI TÜRKÜNDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR!)
-
illimunita
dayım ve 10 küsür arkadaşı azarbeycan mezunu 5inin eşi azeri ve 1gün bile böyle bişiyi anlatmadılar
demek ki neymiş adamına göre mualeme
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------illimunita
dayım ve 10 küsür arkadaşı azarbeycan mezunu 5inin eşi azeri ve 1gün bile böyle bişiyi anlatmadılar
demek ki neymiş adamına göre mualeme
-----------------------------Evet katılıyorum sana bizede anlatmadılar.
ben nediyorum siz ne diyosunuz.Bak çanakkale zamanındaki kürtlerde biz türküz diyerekten kurtuluş savaşında vatan millet sakarya dediler.ESKİDENDİ BU AMA!
Şimdide diyorum ki kardeş ülke azerbaycan dediğimiz ülke bile şimdi s*kmeye yer arıyo senin dayın şuyun buyun zamanında ESKİDENDİ!
Hiç bişiyin farkında değilsiniz ülke dışında olanlardan.Özellikle türki cumhuriyetteki üniversitelere türk okullarına bi gelinde görün!
Bizim tarih hocamız bir azeri ve alman hoca.Azeri ve alman hocamızın dediği tek şey ne biliyomusun ?
Türkiye eyaletlere bölünecek bu kadar stratejik bi nokta türklere bırakılmaz ve ben buna çok üzülüyorum ama parçalanma başladı dedi.Pkk 1. adım ve tek tek sizi eyaletlere bölücekler dedi..
Adamlara hocam türkler asla toprak bütünlüğünü bozmaz direnir dememe rağmen adamın sözü şu oldu:
Sizin en kötü yönünüz ne biliyomusun dedi ? Atatürkten sonra siz sadece laf yaptınız şimdiki gibi dedi.Bak adamlar meclisinize girip yönetimde hak sahibi oldu dedi neyine bırakmıyosunuz daha ne bekliyosunuz dedi.
3. Dünya savaşı çıkarsa bilinki sizin topraklarınız için çıkacaktır dedi!
Sadece adama bakmakla kaldım ki adam sonuna kadarda haklı!
-
hocam ilk postta dedim zaten biz yaptık kimse yapmadı !
ülke bölüncek diye bişi yok bölündü zaten bence
biz yaptık dedik onlar yoktu dedik onlar biz varız dedi böyle oldu böyle gitti
göt gibi kaldık ortada
azerilere kardeş diyip arkasından iş çeviren yine bizim hükümet deilmiydi
adamlar savaştan yeni çıkmıştı harap bitap halde yakında bizi geçerler
yada sen ordasın bilirsin belki geçmişlerdir de
-
Ah şu siyaset yok mu, adama her lafı söyletir.----------------- @yalnızturk, benim çok umrumda değil Alparslanın ordusunda Kürtlerin olup olmaması ama bildiğim bir şeyi paylaşmak isterim; Alparslan'ın ordusunda 20.000 mi bilmiyorum fakat, 10.000 Kürt olduğu kesin, çünkü eski zamanların meşhur bir tarihçisi kitiabında öyle yazmış (Murat Bardakçı nın programında konuşuldu), Alparslanın ordusu 50.000 kişiymiş. ---------- Bir de birileri Çanakkale, Kurtuluş savaşlarında neden doğulu-g.doğulu şehitlerin sayısı az diyor, nedenini söyleyeyim, çünkü onlar o zamanlar Ermenilerle batak oynayıp, Fransızlarla okey çeviriyorlardı, oyundan fırsat bulamayıp gidememiş olabilirler :S
-
kürt arkadaşların alınmasına gerek yok. bence bunu kürdistan ı kurmak isteyip de nedenlerinden birini de Kurtuluş Savaşı'ndaki rolerine bağlayan kesime söylemiş. adam biraz çatlak gibi ama harbi adam. oy için palavra atacağını zannetmiyorum...
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------hocam ilk postta dedim zaten biz yaptık kimse yapmadı !
ülke bölüncek diye bişi yok bölündü zaten bence
biz yaptık dedik onlar yoktu dedik onlar biz varız dedi böyle oldu böyle gitti
göt gibi kaldık ortada
azerilere kardeş diyip arkasından iş çeviren yine bizim hükümet deilmiydi
adamlar savaştan yeni çıkmıştı harap bitap halde yakında bizi geçerler
yada sen ordasın bilirsin belki geçmişlerdir de
-----------------------------Emin ol geçiyolarda bizim 50 yılda yapamadığımızı adamlar 5 yılda yapabiliyo.
Ki sen daha dur bi 10-15 sene sonra gör bize olan tavırlarını..