Pcye Mac Os X Yükleyen Varmı?
-
Abi baktım ben bu osx86 wikisinden mi ne adamlar denedikleri ve kurabildikleri sürümleri yazıyorlar.Sizde orlardan bakın , hangisi doğru kuruluyor ve çalışıyor diye. Mesela ben iAtkos indirip kurmaya kalkışmıştım olmadı ama baktım ordan benimkine iDeneb kuruluyormuş sağlıklı bir şekilde. Sizde bakın wiki den.
-
abi aldınız başınıza bir bela araştırıp durun linux'tanda betermiş bu ya :D
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------abi aldınız başınıza bir bela araştırıp durun linux'tanda betermiş bu ya :D
-----------------------------
Linux'un neresi beter. Bıraktım bende artık zaten onla mı uğraşcam mis gibi ubuntu varken :p -
dyrnade bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
Linux'un neresi beter. Bıraktım bende artık zaten onla mı uğraşcam mis gibi ubuntu varken :p
-----------------------------beterin beteri diye dedim hocu ben :D
devam ubuntuya bırak macı falan hikaye kafanı kurcalatma çok sinirlerin bozulur :D
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------dyrnade bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
Linux'un neresi beter. Bıraktım bende artık zaten onla mı uğraşcam mis gibi ubuntu varken :p
-----------------------------beterin beteri diye dedim hocu ben :D
devam ubuntuya bırak macı falan hikaye kafanı kurcalatma çok sinirlerin bozulur :D
Bozuldu zaten :D Burda tartışıyorlar resim falan koyuyorlar adamı imrendiriyorlar :D:D -
Notorious bunu yazdı:
hocam komutla açamıyorum öyle pc'yi o ara ekranı ben kapatmıştım macosx'i yüklerken.
direk elma geliyo.
-----------------------------Otur afiyetle ye hacım ya sende :)
-
tutkun bunu yazdı:
Notorious bunu yazdı:
hocam komutla açamıyorum öyle pc'yi o ara ekranı ben kapatmıştım macosx'i yüklerken.
direk elma geliyo.
-----------------------------Otur afiyetle ye hacım ya sende :)
-----------------------------:D
-
hacılar ben bu snow leopard zımbırtısını acer ferrari one 200 model bilgisayarıma yükleyebilirmiyim? Bu işletim sistemine geçmeyi düşünüyorum çünkü. Sistem özelliklerim aşağıdaki gibi ;
Ekran Kartı : ATI Radeon HD 3200 Graphics DirectX® 10 destekli paylaşımlı ekran kartı Sabit Disk Kapasitesi : 320 GB Sistem Belleği : 4 GB DDR2 Yongaseti : AMD M780G Chipset İşlemci : AMD Athlon 64 X2 dual-core işlemci L310 (1 MB L2 cache 1.20 GHz, DDR2 800 MHz, 13 W) -
DrKeworks bunu yazdı:
hacılar ben bu snow leopard zımbırtısını acer ferrari one 200 model bilgisayarıma yükleyebilirmiyim? Bu işletim sistemine geçmeyi düşünüyorum çünkü. Sistem özelliklerim aşağıdaki gibi ;
Ekran Kartı : ATI Radeon HD 3200 Graphics DirectX® 10 destekli paylaşımlı ekran kartı Sabit Disk Kapasitesi : 320 GB Sistem Belleği : 4 GB DDR2 Yongaseti : AMD M780G Chipset İşlemci : AMD Athlon 64 X2 dual-core işlemci L310 (1 MB L2 cache 1.20 GHz, DDR2 800 MHz, 13 W)
-----------------------------AMD olduğun için üstteki linki bir incele. Ayrıca ekran kartın hiç denenmemiş bu zamana kadar ama sen yinede bi dene bütük ihtimal otomatik olarak kextlerden biri tanır.
-
okadar çok link ve açıklama varki hangisi sağlıklı ve temiz anlamadım. şimdi kurulum için en garantili ve sonuçlanmış dosya linkleri hangisi arkadaşlar ? Bende kurmak istiyorum.