Pcye Mac Os X Yükleyen Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Kazekage bunu yazdı:
    -----------------------------

Selam hocalar bende Kurmayı düşünüyorum Kuran bir arkadaş Anlatırsa çok memnun olurum ve Ayrıca Oyun konusunda Sorun oluormu

http://uphuck.ggrn.de/forum/viewforum.php?f=62&sid=a76c8878b68ff4e1f91cf480ff8670dc

http://www.tasarimerkezi.com/macintosh/mac-os-x86-kurulumu-resimli-anlatim-14865/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

http://uphuck.ggrn.de/forum/

kurmak isteyenler bu sayfayı yesin yalasın hatmetsin

pm atıp abü nasıl kuruluyo demeyin cünkü kurulumun mantıgı yok. her donanımın kexti farklıdır benim burada ati x1300 ekran kartı için anlatacagım

kurulum ati x1400 de calısmayacaktır.

işe ilk olarak donanımlarınızın uyumlu olup olmadıgını kontrol etmekle baslayın. ve ona göre hangi kext'leri kuracaksınız ögrenin.

bunun içinde sitemiz bu, bu işe (hackintosh)a gönül verenlerin dünyadaki bulusma adresi:

http://www.insanelymac.com/forum/

örnegin hd 5650 kartınız var girin aratın kim ne yapmıs nasıl kurmus.

ubuntu mac'ten çalmıştır tasarımı zaten kendileride kabul ediyor. apple'ın politikasında çalma yoktur daima özgünlük vardır, diğerleri taklit eder, 

kullandıkca anlarsınız win7 deki baslat cubugu nasıl dock'tan arak, veya expose sistemi falan.

benim makinedeki tüm donanımı tam anlamıyla tanıtmam yani tamamen mac elde etmem 15 günümü aldı. bunun 10 günü ekran kartına gitti.

nvidia kartlar hackintosha daha uyumlu.

alan olarak sadece os 6-7gb kaplar.

şu aralar finallerim var deneyin yanılın burdan bana sorun arada bakarım bu topice, lütfen snow leopardı indirip cd ye ceker cekmez abi attım cd ye ee

simdi nasıl kuruyoz neye basıyom tarzı sorular sormasın tüm cevaplarınız uphuck ve insanely forumlarında mevcut.

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Performans olarak nasıl asıl merak ettiğim o.İllaki gerçek performansını vermiycek tabi de.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

dyrnade bunu yazdı:

Performans olarak nasıl asıl merak ettiğim o.İllaki gerçek performansını vermiycek tabi de.

aynı donanımda hem mac hem win7 kullandıım için cok test ettim. içi baya brush ve action yüklü ps cs5i mac 8-9sn de acarken windows 15-16 saniyede acıyor. acılıs ve kapanıs sürelerinde yine mac koyuyor( ki hackintosh olduu için kext yüklemesine ragmen basta) açılıştan sonra mac acılır acılmaz kendine gelirken windows için yaklasık 1dk beklemek gerekiyor. kullanırken takılma, tepki vermeme, kum saati görme gibi dalgalar yok, chrome ve safari bastıgın anda acılıyor. hele safari basmadan acılıyor :p microsoft bazlı ms office daha yavas calısıyor mac'te. tek eksisi bu simdilik o da normal haliyle made by microsoft

expose gibi özellikleri cok pratik. ön izleme var günlük kullanımda cok işine yarar bu yüzden hız olarak baya önde, mesela word,excel,pdf,mp3 dosyalarını acmana gerek yok üstüne tıklayıp space tusuna basarsan kendine ait programı acmadan acıyor (mesela mp3 için itunes, doc için office vs) cok detaylı edit falan yapamıosun ama bu dosya neydi lan yada bu sarkı neydi demek için ideal, en cok bu özelliğini seviyorum. terminalden aktif etmek gerekior mac sahibi arkadaslar soracak olursa kodu veririm.

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

dyrnade bunu yazdı:

aynı donanımda hem mac hem win7 kullandıım için cok test ettim. içi baya brush ve action yüklü ps cs5i mac 8-9sn de acarken windows 15-16 saniyede acıyor. acılıs ve kapanıs sürelerinde yine mac koyuyor( ki hackintosh olduu için kext yüklemesine ragmen basta) açılıştan sonra mac acılır acılmaz kendine gelirken windows için yaklasık 1dk beklemek gerekiyor. kullanırken takılma, tepki vermeme, kum saati görme gibi dalgalar yok, chrome ve safari bastıgın anda acılıyor. hele safari basmadan acılıyor :p microsoft bazlı ms office daha yavas calısıyor mac'te. tek eksisi bu simdilik o da normal haliyle made by microsoft

expose gibi özellikleri cok pratik. ön izleme var günlük kullanımda cok işine yarar bu yüzden hız olarak baya önde, mesela word,excel,pdf,mp3 dosyalarını acmana gerek yok üstüne tıklayıp space tusuna basarsan kendine ait programı acmadan acıyor (mesela mp3 için itunes, doc için office vs) cok detaylı edit falan yapamıosun ama bu dosya neydi lan yada bu sarkı neydi demek için ideal, en cok bu özelliğini seviyorum. terminalden aktif etmek gerekior mac sahibi arkadaslar soracak olursa kodu veririm.

Teşekkürler ilgin için benim laptopta sıkıntı yaratıyor ya araştırdım bayağ ethernette ekran kartında sorun veriyor :D

Samsung R522 aldığıma pişman oldum şimdi içimde kaldı kuramamam :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Cok alengirli ise benziyor. Ethernet uyumlu degil falan, kendi laptopuma uygun birsey bulsam indiricem.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

he ethernet diyince aklıma geldi bende ethernet calısıyor ama prowireless 3945 serisi wireless kartlar calısmıyor

cözümü basit, vatan bilgisayardan alacagınız edimax mini wifi adaptor, fiyatı 20tl falan, o kadarcık maliyetide olsun sonucta en ucuzu 3500tl olan mac'lerden kullanıyoruz.

Amphetamine Logic.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

şu an asus f3sc marka eski laptopumda kullanıyorum ekran kartı ses kartı ethernet kartı usb ler card okuyucu ve diğer özellikler full çalışıyor bir tek kablosuz ağ kartını tanıtamadım onada gerek yok zaten :)

iatkos s3 v2 kullanıyorum Mac Os Versiyonda 10.6.5

Edit:mac os kurmak gerçekten zor her donanımın farklı kurulum kext leri var belkide 1000 lerce denemeden sonra en stabil şeklini yakalamışımdır kurulumun :/ o yüzden uğraşacak arkadaşlar çok hdd formatlarlar :D

Edit 2:Performans konusunu merak eden arkadaşlara şunu diyeyim öncelikli olarak ekran kartınızı tam performansta çalıştırmak için mutlaka düzgün şekilde tanıtmanız gerekiyor :/ zaten ekran kartı düzgün tanıtıldıgında makina canavar gibi çalışıyor :) arkadaşın dediği gibi microsoft işletim sistemlerine göre çok daha hızlı çalışıyor

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

harddısklerın yazma durumları farklı mı .

yanı sormak ıstedıgım 2 soru :

1. sı aynı hdd de kullanabılrımıyız ıkı ısletım sıstemınıde .

acıkcası bugune dek kullandıgım lınux ve mıcrosft yazılımlarını aynı hdd de bulundurmadım.ç

2. sı wındows da kurulmus olan gta 4 ,call fo duty gıbı programları kullanabılırmıyız mac os tada

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

bi ton link var :) hangisini indirip kurucuaz şimdi 

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 27341 Toplam Mesaj: 163