Pcye Mac Os X Yükleyen Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

geçen sene martta kurdum nerdeyse 1 sene olacka daha format yüzü görmedi, ortalama 30 saniyede boot oluyor ve ekranı görür görmez kullanabiliyorsun windowstaki gibi 1 dakika karsısında saygı durusunda beklemiyorsun kendine gelsin diye.ve zaman geçtikce kayıt defteri sistemi ile calısmadıgı için şişmiyor yani ilk gün nasıl kullanıyorsan 1 sene sonrada o hızdasın. hız performans ve güvenlik olarak windowsun eline verir. böyle sikko ve 4 yıllık dell pcde bile canavar gibi calısır. mac osx candır canandır. 

aynı zamanda pc de windows 7 de yüklü hdd 2ye ayrılmıs durumda, ilk basta hobi olarak kurayım arada hevesimi alırım dedim simdi windowsu acmıyorum, mac göçsede pc yi yeniden formatlayım tüm hdd ye mac kursam diye bekliyorum ama 1 sene oldu göçmedi alet, niyetide yok gibi, neyse allahtan dosya sistemi ntfs leri tanıyor yani mac acıkken windows klasöründen dosya alıp aktarabiliosun, bu en sevdiim özelliği, burdan direk windowsun içine dosya alıp atabiliorsun.

fontlara dikkat edelim lütfen yazıların koyuluguna ve gölgeliğine, özellikle safari tablarında. windowsun clear typle ile kopyalamaya calıstıgı font yapısı olur kendileri.

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    forcarbon
    forcarbon's avatar
    Erkek

bootmagic , partitionmagic  programlarıyla pcye 3 tane ayrı işletim sistemi kurabilirsin diye biliyorum

liseliyim ben , Tanrı,güneşi her gün yeniden doğurarak,bizi mutsuz kılan her şeyi değiştirmemiz için zaman tanıyor bize.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

adam akıllı anlatan bi döküman bulursam ben de yüklmeyi denemek istiyorum. linux gibi ise kolaydır herhalde kurulumu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------

macintosh mu kopyacı ubuntu mu? 2sinden biri diğerini feci şekilde taklit ediyor. sanırım ubuntu kopya çekiyor :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Heycanlandim amk tamda format atacakken acaba MAC mi kullansam oynadigim tum oyunlarda MAC destegi var. Isin gicik yani tum programlari birdaha indirmek zorunda olmam.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

ne kadar alan gerekiyor mac os x kurmak için ? hoşuma gitti açıkçası bende 2. işletim sistemi olarak kurabilirim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Kaynak var mi kurulum icin birde driverlar ne olacak?

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

sanal pc'de kurulurmu bu meret

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

walla cok ıyı

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kazekage
    Kazekage's avatar
    Erkek

Selam hocalar bende Kurmayı düşünüyorum Kuran bir arkadaş Anlatırsa çok memnun olurum ve Ayrıca Oyun konusunda Sorun oluormu

Toplam Hit: 28838 Toplam Mesaj: 163