Pcye Mac Os X Yükleyen Varmı?
-

geçen sene martta kurdum nerdeyse 1 sene olacka daha format yüzü görmedi, ortalama 30 saniyede boot oluyor ve ekranı görür görmez kullanabiliyorsun windowstaki gibi 1 dakika karsısında saygı durusunda beklemiyorsun kendine gelsin diye.ve zaman geçtikce kayıt defteri sistemi ile calısmadıgı için şişmiyor yani ilk gün nasıl kullanıyorsan 1 sene sonrada o hızdasın. hız performans ve güvenlik olarak windowsun eline verir. böyle sikko ve 4 yıllık dell pcde bile canavar gibi calısır. mac osx candır canandır.
aynı zamanda pc de windows 7 de yüklü hdd 2ye ayrılmıs durumda, ilk basta hobi olarak kurayım arada hevesimi alırım dedim simdi windowsu acmıyorum, mac göçsede pc yi yeniden formatlayım tüm hdd ye mac kursam diye bekliyorum ama 1 sene oldu göçmedi alet, niyetide yok gibi, neyse allahtan dosya sistemi ntfs leri tanıyor yani mac acıkken windows klasöründen dosya alıp aktarabiliosun, bu en sevdiim özelliği, burdan direk windowsun içine dosya alıp atabiliorsun.
fontlara dikkat edelim lütfen yazıların koyuluguna ve gölgeliğine, özellikle safari tablarında. windowsun clear typle ile kopyalamaya calıstıgı font yapısı olur kendileri.
-
bootmagic , partitionmagic programlarıyla pcye 3 tane ayrı işletim sistemi kurabilirsin diye biliyorum
-
adam akıllı anlatan bi döküman bulursam ben de yüklmeyi denemek istiyorum. linux gibi ise kolaydır herhalde kurulumu
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------

-----------------------------macintosh mu kopyacı ubuntu mu? 2sinden biri diğerini feci şekilde taklit ediyor. sanırım ubuntu kopya çekiyor :D
-
Heycanlandim amk tamda format atacakken acaba MAC mi kullansam oynadigim tum oyunlarda MAC destegi var. Isin gicik yani tum programlari birdaha indirmek zorunda olmam.
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ne kadar alan gerekiyor mac os x kurmak için ? hoşuma gitti açıkçası bende 2. işletim sistemi olarak kurabilirim.
-
Kaynak var mi kurulum icin birde driverlar ne olacak?
-
sanal pc'de kurulurmu bu meret
-
walla cok ıyı
-
Selam hocalar bende Kurmayı düşünüyorum Kuran bir arkadaş Anlatırsa çok memnun olurum ve Ayrıca Oyun konusunda Sorun oluormu
