Pcye Mac Os X Yükleyen Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Ulan canim oyle bir istiyorki kullanmayi ama gotum yemiyor ugrasmaya :D

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    hipokondriyak1 bunu yazdı:
    -----------------------------

harddısklerın yazma durumları farklı mı .

yanı sormak ıstedıgım 2 soru :

1. sı aynı hdd de kullanabılrımıyız ıkı ısletım sıstemınıde .

acıkcası bugune dek kullandıgım lınux ve mıcrosft yazılımlarını aynı hdd de bulundurmadım.ç

2. sı wındows da kurulmus olan gta 4 ,call fo duty gıbı programları kullanabılırmıyız mac os tada

1- kurabilirsin benm 120gb hdd nin 60inda mac 60inda windows7 kurulu. Acilista boot ekrani gelir ona gore istediini secersin. 2- calismaz. Crossfire, parallel desktop gibi yontemlerle calistirabilirsin ama gerek yok oyun oynayacaginda windowsa gecersin. Kuracak arkadaslar bos bi zamanlarinda kursunlar cunku deneme yanilma ve hah ekran kartini tanittim anaa usb calismio lan simdi gibi duruar olacagi icin en az 15-20 kere formatlicaksiniz bu is yarim saat alsa siz dusunun ortalama sureyi :)

Amphetamine Logic.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

acıkcası bugune dek kullandıgım lınux ve mıcrosft yazılımlarını aynı hdd de bulundurmadım.ç

2. sı wındows da kurulmus olan gta 4 ,call fo duty gıbı programları kullanabılırmıyız mac os tada

1- kurabilirsin benm 120gb hdd nin 60inda mac 60inda windows7 kurulu. Acilista boot ekrani gelir ona gore istediini secersin. 2- calismaz. Crossfire, parallel desktop gibi yontemlerle calistirabilirsin ama gerek yok oyun oynayacaginda windowsa gecersin. Kuracak arkadaslar bos bi zamanlarinda kursunlar cunku deneme yanilma ve hah ekran kartini tanittim anaa usb calismio lan simdi gibi duruar olacagi icin en az 15-20 kere formatlicaksiniz bu is yarim saat alsa siz dusunun ortalama sureyi :)

Dostum tam oalrak hangi versiyonu indirmemiz gerekiyor :)

Bi link filan yok mu ona göre başlasak biryerden.

Elimde bir sürü laptop var elbet birisinde çalışacaktı :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:

Dostum tam oalrak hangi versiyonu indirmemiz gerekiyor :)

Bi link filan yok mu ona göre başlasak biryerden.

Elimde bir sürü laptop var elbet birisinde çalışacaktı :)

bu link http://uphuck.ggrn.de/forum/viewtopic.php?f=62&t=12273

buda rehberin http://uphuck.ggrn.de/forum/viewtopic.php?f=62&t=12272

birazdan kendi pcmden capsler atıcam neye benziyor diye :)

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek
    aman ha dikkat edin arkadaslar ben 2 kez yanlıslıkla hdd silmistim hele ilk denememde verılerim gitti duvarı yumrukladım sinirden walla :) iyice arastırın okuyun ha benden size bi tüyo yabancı forumlardan daha çok bilgi alırsınız insanelymac e bakın bu arada driver(windows)=kext(macosx) donanımınıza uygun kextleri bulmak icinse bu siteyede bakın kexts.com olması lazım netkas a da bakın tüm hackintosh forumlarına bakın bu arada cepten yazıyorum yanlısımız varsa affola gözlerim yarı kısık :) iyi geceler kolay gelsin...

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Laq3sre
    Laq3sre's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:
    break bunu yazdı:

''Demir tava gelir, Kömür biter... Akıl başa gelir, Ömür biter..."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek
    @zeyrekli hocam windows tusu+@ bilmeyenler ögrenmis olsun :)

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    eveet 1.kıskandırma şenlikleri başlasın :p iyice özendircemki sizde deneyin sonra kurmaya calısırken hayattan bezin :) öncelikle pc nizin on/off tusuna bastıgınızda sizi nasıl bir menünün beklediğine bakalım

boot ekranı: alemin en daşaklı 2 işletim sistemi snow leopard ve windows7 bir arada!

masaüstü

mp3 lerinizi calmak için program acmaya gerek yok, üstüne gelince play tusu cıkıyor, süper bi olay, iyi görün diye ikonları büyüttüm :)

yine aynı sekilde pdf şeklindeki bi dosyada sayfaları ikonun üstünden değiştirebilirsiniz, zoom yaptııgınızda okuyabilirsiniz, kısacası ikonlar cok işlevsel

eger daha detaylı görmek isterseniz space tusuna basarak önizleme olarak acabilirsiniz, burda sayfalar arası geciş yapıp makalenizi okuyabilirsiniz, pdf reader acmaya gerek yok, aynı sekilde mesela excel dosyası olsaydı bişeye bakmak için excelin açılışını beklemek zorunda kalmazsınız

ve en süper özelliği expose, tüm acık klasörleri, calısan programları listeler, tış kombinasyonuna gerek duymaz mouse'u kenara dayanıızda(ayarlanabilir) size listeler, çok pratik, sadece mouse hareketiyle tüm programları gör ve geçiş yap, dr. levinin manyetik dizliğini sizde hemen sipariş edin!

ve microsoftun apple'dan arakladıgı bir baska özellik: dashboard.

Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

hocam nerden aklıma soktunuz bunu saatlerdir bununla uğraşıyorum laptop falloş oldu format atmaktan , benimde beyim döndü yarın okula gidicem lanet ...

Toplam Hit: 28846 Toplam Mesaj: 163