Pcye Mac Os X Yükleyen Varmı?
-
hipokondriyak1 bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.windowsxlive.net/snow-transformation-pack-1.5-do-the-right-things-right
alın bunla ıdare edeın kura
-----------------------------Ooooo onu çoktan yapmıştık hacı inanki orjinalinin keyfini vermiyor :)
-
Ubuntu'da nerdeyse tam benzer oluyorda bende yırtılmalar oluyor.
-
baba3232 bunu yazdı:
http://www.windowsxlive.net/snow-transformation-pack-1.5-do-the-right-things-right
-----------------------------Ooooo onu çoktan yapmıştık hacı inanki orjinalinin keyfini vermiyor :)
-----------------------------hoca tamam da bak benım makına hp g62-16ST
ve özellikleri yazıyorum
64 bıt surum kullanıyorum
ılk sıradakı ıntel/amd ındırdım darvın dıyordu ardından kurulmadı pc e
ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Grafik Kartı (değiştirilebilir), 1 GB DDR3 ayrılmış olan 2234 MB'ye kadar toplam grafik belleği 3 GB DDR3 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB) işlemci Intel® Core™ i3-370M İşlemci
• 2,4 GHz, Düzey 3 önbellek 3 MBYonga kümesi Intel® HM55 yonga seti hangısını kuracagım ıatkos un onu bulamadım daha :S
ger
-
Torrent iyi güzel de arada 150'ye fln düşüyo :<.
Bende şu anda xp,win7 ve ubuntu yüklü. Boot loader da ubuntu üzerinde. Ubuntunun olduğu partition'a mac osx i yüklersem sorun olur mu loaderda? win7'yi görür heralde de mi?
-
ben yükledim amına kadar giriyoo amcık ağızlılar
-
-----------------------------Xp ye olmuyor :)
-
güzel konu bi çizik atalım lazım olacak
-
swordfish bunu yazdı:
break bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
Kurdum ama klavye takılı değil diye bir hata aldım :S
-----------------------------Sürücüleri tanıdı mı?
Şimdi MAC OS kurduktan sonra uygun kext'leri bulup yükleyip işimiz bitecek mi?
@PsychoDawn
Niye birdaha kuracak ki?
-----------------------------iATKOS_S3_v2 sürümünü indirip dvd ye yazdım.Kurulumda sorun yok reset atıp açılınca klavye bağlı değil gibi bir hata veriyor.
Driverları filan nasıl tanıtacağım kext nedir :( hiç bir bilgim yok.
Bi döküman filan olsa okur yapardım ama
yardım ederseniz çok sevinirim
-----------------------------kurulum yaparken ps2 kısmından hem voodo ps2 hemde apple ps2 yi seçmiş olman gerekiyor..
ayrıca usb klavyeleri daha rahat tanıyor bilginize
-
dyrnade bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
dyrnade bunu yazdı:
Daha bende baştan kurmadı lanet olası :D Bende salladım gerek yok artık olmuyor.Zaten benim laptopa nerdeyse hiç uyum sağlamıyor :D
-----------------------------ne hata verdi? + senin laptopun modeli ne?
-----------------------------Samsung R522.
Şöyle bi ekranda kalıyor.
-----------------------------hocam sende kernel panic hatası veriyor sanırım...
boot ekranında f8 e basıp boot: yazan yere -v yazıp açmayı dene
-v modu görsel resimle degil klasik yazı stili ile açmayı dener orda sorunun ne olduguna bakabiliriz
veyahut güvenli mod denilen -x komutu ilede açmayı dene bazen işe yarıyor
-
bugun bi cılgınlık yapıp son sürüme yükselttim, bildiğin about this mac kısmından update dedim ve güncelledim oluşan manzara karsısında şoktayım. vay arkadaş hem dell makine üstünde mac kullanıyoruz hemde apple serverlarından güncelliyoruz hahah mükemmel bir olay.
iphone ve ipadi zirveye taşıyan appstore mac'e de gelmiş ve tek kelimeyle mükemmel olmuş. program kurmak için sadece üstüne tıklıyorsunuz ve kuruluyor. cracklemesi cok kolay beleş olan uygulamalardan birini indirip (twitter) içindeki dosyaları deiştiriyosunuz. angry birds oyununu indirdim ve harika. ileride apple için büyük koz olacak bu. çok güzel ya uygulamaya geliyorsunuz ve screenshot lar programın içerigi vs hepsi bir arada. yazın cıkacak mac os lion zaten ipad ve mac kırması bişey olacaktı ona hazırlık olmus. artık iphone ve ipad uygulamalarını ve oyunlarını macte kullanabilicez ahah süper
bu arada son sürüm 10.6.6 canavar olmuş acaip hızlandı makine, ki zaten hızlıydı :p