Radyo Sitem R4dy0.Com Yayına Başlıyor
-
daha önce caster.fm den yaptığım canlı yayınlarda bir çok müritle birlikte vakit geçirdik; çalan şarkıları beğenenler oldu, beğenmeyenler oldu..
aklımdaki bazı fikirleri hayata geçirmek adına bu işi bir adım ileri götürmek istedim ve denemelerimin devam etmesi için r4dy0.com u alıp, tasarladım. tasarım hala devam ediyor, henüz tam oturmasa da yeterince geliştiğini düşünüyorum. belki biraz seo ya uygun hale getirilebilir.
r4dy0, rock merkezli arabesk, caz, pop vs.. tüm türlere yönelik yayın yapıyor. şimdilik 14 saatlik otodj açık. yeni şarkıları yavaş yavaş yüklüyorum.
hosting i buradan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine güzelhost tan aldım. shoutcast serverı da buradan Darksun adlı müritten aldım. ikisinden de memnunum.
yayın 128 kbps.
sitede özellikle canlı yayın yapmak istiyorum. r4dy0 yu açmadaki temel amacım canlı yayınlar yapmak ve mümkün olduğunda bunları sıklaştırmak. canlı yayın derken kastım canlı müzik yayını.
tüm öneri, şikayet ve fikirleriniz benim için önemli. rahatsızlık verdiysem affola. siteye ulaşım için:
güncellemeler ve gelişmeler oldukça bu konu altından haber veririm.
-
arkadaş bu nasıl bir domaindir
-
şimdiye kadar gördüğüm farklı tasarımlardan biri. geliştirilebilir daha da güzel olur :) güze olmuş domain harika (bana göre tabi:D)
illegal yayınlar yayınlanır yani bu domainle :D
düzenleme olarak yazıları biraz daha ortaya yani çok az daha göz hızasına getirsen sabit kısım gayet güzel oraya radyonun has şeylerini koyarsın
logo, playlist, çalan parça,dur çal vs. sadece biraz daha sola al ve hafif genişletebilirsin kayan kısmı :)
hocam bu arada sosyal medyada paylaştım şarkıların telif hakkından vs. sıkıntı olmaz sanırım konuyu gizli yapmadığını düşünerek yinede sorayım ;) -
hocam tasarım değişicek dimi , takip ederiz.
-
Domain güzel olmuş.Facebook zaman tüneli gibi olmuş sol taraf kayıyor sadece.
-
reserve
-
ben bayıldım. süper ufak tefen duzenlemelerle çok güzel hale gelır. arada Türkü Time de olsun :)
Hayırlı olsun domain çok sexi :)) -
Mürid site açmana sevindim.Site tasarımını çok beğendim.Başarılar.. Dinlerim bu arada yıldızladım.
-
zone bunu yazdı
şimdiye kadar gördüğüm farklı tasarımlardan biri. geliştirilebilir daha da güzel olur :) güze olmuş domain harika (bana göre tabi:D)
illegal yayınlar yayınlanır yani bu domainle :D
düzenleme olarak yazıları biraz daha ortaya yani çok az daha göz hızasına getirsen sabit kısım gayet güzel oraya radyonun has şeylerini koyarsın
logo, playlist, çalan parça,dur çal vs. sadece biraz daha sola al ve hafif genişletebilirsin kayan kısmı :)
hocam bu arada sosyal medyada paylaştım şarkıların telif hakkından vs. sıkıntı olmaz sanırım konuyu gizli yapmadığını düşünerek yinede sorayım ;)yavaş yavaş geliştiği yere kadar gider hocam. güzel yorumların için teşekkürler. paylaş hocam aslında sıkıntı var tabi yaptığımız pek te yasal bir iş sayılmaz ama kuralları biraz esnetebiliriz sanırım :/ şimdilik sıkıntı olmaz ama ileride büyürse zaten yasal bir oluşuma döneriz.
overlocker bunu yazdıarkadaş bu nasıl bir domaindir
r4dy0 işte hocam ne diyebilirim ki :) değişik oldu biraz..
Huerfanos bunu yazdıhocam tasarım değişicek dimi , takip ederiz.
tasarım yavaş yavaş değişir hocam, gözüme batan yerler oldukça ufak ufak değiştiririm. sağolasın.
JuMaN bunu yazdıDomain güzel olmuş.Facebook zaman tüneli gibi olmuş sol taraf kayıyor sadece.
sağolasın. kendi yaptığım bi' tasarım. benzer şablonu bir başka sitem için de kullanıyorum (bknz: sinemakur.com).
ruhii bunu yazdıben bayıldım. süper ufak tefen duzenlemelerle çok güzel hale gelır. arada Türkü Time de olsun :)
Hayırlı olsun domain çok sexi :))eyvallah ruhii .. domain tbt nin alışık olduğu bir jargona sahip. "Türkü Time" ı sen yapmak istersin belki..
CyberAngel bunu yazdıMürid site açmana sevindim.Site tasarımını çok beğendim.Başarılar.. Dinlerim bu arada yıldızladım.
beğendiğine sevindim. teşekkürler.
-
Hocam siten hayırlı olsun güzel olmuş=) akıllı telefonlardan dinlenebiliyormu? (PM attım ayrıca)
-
tasarım güzelde domain çok kötü geldi bana hocam