Radyo Sitem R4dy0.Com Yayına Başlıyor
-
akustikelektrik bunu yazdı
Hocam siten hayırlı olsun güzel olmuş=) akıllı telefonlardan dinlenebiliyormu? (PM attım ayrıca)
bilmiyorum hocam bu konuda pek bi' fikrim yok. özel mesajını cevapladım.
-
Ka1nsha bunu yazdı
tasarım güzelde domain çok kötü geldi bana hocam
sağolasın. beğendiğim xxxxxradyo ya da radyoxxxxx şeklindeki domainlerden hepsi alınmıştı. ben de biraz daha düşünüp r4dy0 da karar kıldım. bana en sıcak bu isim geldi.
-
rockradyo.com değerlendirebilecek müridlere kiralanır :D
-
merhaba müridler.
bu gece dinleyen olursa biraz "canlı" radyo yayını yapacağım.
olası ses sorunlarını ve diğer sorunları bildirebilirseniz sevinirim.
dip gürültüsüne sahip bir mikrofonum var ama sesi yine de idare eder ve bu mikrofonla konuşmayı düşünüyorum. daha önceki yayınlarımı dinleyenler bilir genelde acapela text-to-speech ile bilgisayarı konuşturuyorum. bi' kaç ay önce kulaklıklı bir mikrofon almıştım şimdi onu denemenin zamanı..
bakalım n'olacak..
istek olursa yazın, konuşmak isteyen olursa felan bi skype açar onu da dinleriz..
konu belirlemedim, belki kimseler dinlemez gecenin bu vaktinde ama elbet yayın bi' yerlere gidecektir..
sağolun..
-
siteye anlık chat falan koysan daha iyi olur hocam
o değil de sesin harikaymış
-
saybirs bunu yazdı
eyvallah :D gece gece kısık sesle bu kadar çıkıyor hocam.. sağol.. ister felan varsa yaz memnuniyetle..
-
RockZs bunu yazdısaybirs bunu yazdı
eyvallah :D gece gece kısık sesle bu kadar çıkıyor hocam.. sağol.. ister felan varsa yaz memnuniyetle..
http://www.youtube.com/watch?v=qxDcWvZCSRg I Dont care çal hocam :)
o değil de çalışırken radyo dinlemek iyi oluyormuş bunu anladım :))
saybirs tarafından 15/Ağu/13 03:04 tarihinde düzenlenmiştir -
saybirs bunu yazdıRockZs bunu yazdısaybirs bunu yazdı
http://www.youtube.com/watch?v=qxDcWvZCSRg I Dont care çal hocam :)
ayıpsın..
ekleme: kusra bakma hocam şarkı yarıda kesildi, yanlışlıkla şarkının çaldığı pencereyi firefox ta kapatmış oldum... başka isteklerin olursa gönder..
RockZs tarafından 15/Ağu/13 03:16 tarihinde düzenlenmiştir -
saat 04:00 oldu. canlı yayını sonlandırmanın zamanı geldi. daha insancıl zamanlarda görüşmek üzere.. dinleyen, destek veren herkese teşekkürler.. yayın mp3 lerle devam ediyor.
-
RockZs bunu yazdı
saat 04:00 oldu. canlı yayını sonlandırmanın zamanı geldi. daha insancıl zamanlarda görüşmek üzere.. dinleyen, destek veren herkese teşekkürler.. yayın mp3 lerle devam ediyor.
Hocam yetişemedim ya :) Bi dumandan parça çal be :) O 1 kişi benim :)