folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Radyo Sitem R4dy0.Com Yayına Başlıyor

Radyo Sitem R4dy0.Com Yayına Başlıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

tekrar merhaba,

r4dy0.com mp3 bile çalmadan, sadece canlı yayın yaparak yayınını sürdürecek. bunun için siteyi yeniden tasarladım, başka bir sunucu ile anlaştım vs.. sistem halen test aşamasında. vakit buldukça r4dy0.com dan canlı yayınlar yapacağım.

yayınların kalitesi de yükselmiş durumda, şimdilik 320 kbps ile yayın yapabiliyoruz..

şu anda gitarda ben, davulda Oğuzhan ile vokal+bass gitarda Mustafa 'dan oluşan bir grubun 2010 yılında yaptığı bir hücum kaydı yayınlıyorum. seste oynama yok, içeriden duyduğumuz sesi konuşmalarla birlikte kaydetmiştik.. bundan sonraki yayınlar da benzer formatta olacak lakin içimden geçen izmir'li grupların (müzisyenlerin) internet üzerinden canlı yayınlar yapması. bunun için arada sırada müzisyenlerle stüdyoya girip, tonmeister olarak, canlı yayın denemeleri yapacağım. tahribattan izmirli müzisyen arkadaşlarla tanışıp, canlı müzik yayınları yapmak isterim.

bu oluşum hakkında yorumlarınızı bekliyorum..

merhaba hocam. öncelikle http://prntscr.com/2igffp bu bende mi böyle yoksa  site bu şekildemi şuan ?

düşünceniz gayet güzel icraat olabilirse çok iyi olur devamında.

başarılar :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    ruhii bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

tekrar merhaba,

r4dy0.com mp3 bile çalmadan, sadece canlı yayın yaparak yayınını sürdürecek. bunun için siteyi yeniden tasarladım, başka bir sunucu ile anlaştım vs.. sistem halen test aşamasında. vakit buldukça r4dy0.com dan canlı yayınlar yapacağım.

yayınların kalitesi de yükselmiş durumda, şimdilik 320 kbps ile yayın yapabiliyoruz..

şu anda gitarda ben, davulda Oğuzhan ile vokal+bass gitarda Mustafa 'dan oluşan bir grubun 2010 yılında yaptığı bir hücum kaydı yayınlıyorum. seste oynama yok, içeriden duyduğumuz sesi konuşmalarla birlikte kaydetmiştik.. bundan sonraki yayınlar da benzer formatta olacak lakin içimden geçen izmir'li grupların (müzisyenlerin) internet üzerinden canlı yayınlar yapması. bunun için arada sırada müzisyenlerle stüdyoya girip, tonmeister olarak, canlı yayın denemeleri yapacağım. tahribattan izmirli müzisyen arkadaşlarla tanışıp, canlı müzik yayınları yapmak isterim.

bu oluşum hakkında yorumlarınızı bekliyorum..

merhaba hocam. öncelikle http://prntscr.com/2igffp bu bende mi böyle yoksa  site bu şekildemi şuan ?

düşünceniz gayet güzel icraat olabilirse çok iyi olur devamında.

başarılar :)

eyvallah... tasarım böyle hocam :)

ek: "canlı kayıt" bitti, şu anda mp3 çalıyorum, birazdan yayın da biter herhalde.. yorumlar için sağolun.

RockZs tarafından 11/Oca/14 21:39 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

takipteyim hocam,farklı kayıtlar iyi olacaktır. Hem seni de dinlemiş oluruz =) 320 kbps olduğunda,internet hızı düşükse,kaliteyi de otomatik düşürebiliyor mu?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    akustikelektrik bunu yazdı

takipteyim hocam,farklı kayıtlar iyi olacaktır. Hem seni de dinlemiş oluruz =) 320 kbps olduğunda,internet hızı düşükse,kaliteyi de otomatik düşürebiliyor mu?

yok hocam, internet hızı düşükse otomatik olarak düşmüyor.. fakat böyle bi' durum için sunucudan iki farklı port açıp, aynı anda iki farklı kalitede yayın yapılabilir.. biri 320 diğeri 128 gibi, ama bence gerek yok zaten herkesin altyapısı böyle bi' yayını kaldırabilecek durumda..

kayıt yerine canlı yayınlar yapmayı düşünüyorum ama ne zaman ne de olanaklar buna pek izin vermiyor. ilk stüdyoya girdiğimizde r4dy0 dan yayınlayacağım, buradan da duyururum.

eyvallah..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

320 kbps ile yayın yapıyorum. test amaçlı. cumartesi gecesine özel şarkılarla..

ek: şarkılar FLAC ya da en az 320kbps 'lik kalitede..

RockZs tarafından 25/Oca/14 20:06 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Hoca ben siteyi açamadım, boş ekran geliyor.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    tfaLux bunu yazdı

Hoca ben siteyi açamadım, boş ekran geliyor.

emin misin? bir daha dene istersen..

bir de cep telefonundan açmayı deneyebilen varsa (özellikle iphone ya da android tabanlı..), şarkıların çalıp çalmadığını söyleyebilirse memnun olurum. bence blackberry var ve açamadım henüz..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

dinliyoruz,amfiye bağladım şimdi =) baslarda patlama yapıyor gibi hocam, sende de öyle mi?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    akustikelektrik bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

dinliyoruz,amfiye bağladım şimdi =) baslarda patlama yapıyor gibi hocam, sende de öyle mi?

bende öyle değil, şu anda dinleyebileceğim başka bir ortam yok, yayına giden sesi duyabiliyorum..

başka şarkılar açıp, sonra tekrar radyoyu açarsan, bir farklılık var mı anlarız hocam..

ek: az önce bi cızırtı oldu, kusura bakmayın :(

RockZs tarafından 25/Oca/14 20:24 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

şimdi denedim, aynı şarkıyı açtım kendim, baslar temiz geldi. Belki radyo olduğu için normaldir, yada eq ayarı falan vardır

Toplam Hit: 9116 Toplam Mesaj: 95