folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Radyo Sitem R4dy0.Com Yayına Başlıyor

Radyo Sitem R4dy0.Com Yayına Başlıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bico
    Bico's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    tolgaStain bunu yazdı

AHU PAŞKAYA hocam =)

Ahu dedin Bal geldi aklımıza Bal :) oooo helal =)

soyismini hatırlayamadım ama olsun BAL işte.. senin için hocam..

Eywallah hocam varol. Bu arada Ahu ablanın soyadını bende yanlış yazmışım yukardaki postta :) PAŞAKAY olacak. Hatırladığım kadarıyla duman'ın bi konserinde seyircilerden biri kaan'dan balı istiyor kaan da cevap vermeden arkasına dönüp gökyüzünü işaret ediyor.Gerçekten muhteşem adamlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    android ile dinlemek mümkün mü?

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    5Agustos1921 bunu yazdı
    android ile dinlemek mümkün mü?

hocam mümkün. sitede güncelleyemedim ama "blackberry ile dinle" kısmından android ile de dinleyebileceğinizi düşünüyorum..

ek olarak: gecelik yayın sona erdi. yaklaşık 4 saatlik canlı yayında dinleyen, destek olan, soru soran herkese teşekkürler. daha sonra görüşmek üzere. şu anda "otodj" çalmakta..

RockZs tarafından 15/Ağu/13 05:46 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

arada bir yaptığım canlı yayın denemeleri gece de sabaha kadar devam ediyor. dinlediğim/çaldığım/oluşturduğum şarkılarda bana eşlik etmek isteyen müridlerin yorumlarını, isteklerini vs.. bekliyorum. ayrıca yayına katılmak isteyenler özel mesaj göndersin, skype ile konuşabiliriz.

bu gece yayında ableton live de kullanıyorum, arada sırada bu programı kullanarak çeşitli "canlı" derlemeler sunacağım. iyi geceler..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

arada bir yaptığım canlı yayın denemeleri gece de sabaha kadar devam ediyor. dinlediğim/çaldığım/oluşturduğum şarkılarda bana eşlik etmek isteyen müridlerin yorumlarını, isteklerini vs.. bekliyorum. ayrıca yayına katılmak isteyenler özel mesaj göndersin, skype ile konuşabiliriz.

bu gece yayında ableton live de kullanıyorum, arada sırada bu programı kullanarak çeşitli "canlı" derlemeler sunacağım. iyi geceler..

muse istiyok arada dinlemekteyim trafikte  sevdiğim parçalar çalıyor 

edit çıktım 5 dk dayanamadım techno bişiler çalıyor çazırtılı bir ses konuşuyor 

hipokondriyak tarafından 09/Eyl/13 01:39 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

hacım herşey çok güzel de böyle bi ağız şapurdatması geliyor sen konuşurken oda mı mikrofondan ?

Zehirrr . . .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Sezpanhe bunu yazdı

hacım herşey çok güzel de böyle bi ağız şapurdatması geliyor sen konuşurken oda mı mikrofondan ?

ya sorma :) çekirdek çitletiyordum onun sesidir.. bitti ama..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı
    Sezpanhe bunu yazdı

ahuhauuha :D ulen ne güleceğim geldi :D tasarım filan hoş olmuş. Çok şarkı dinliyorum ama böyle playlist oluşturmadım o yüzden direk kaydettim siteni. 

Ses kalitesi olarak da güzel olmuş hocam ellerine sağlık devam eder inşallah.

Zehirrr . . .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Sezpanhe bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı
    Sezpanhe bunu yazdı

ahuhauuha :D ulen ne güleceğim geldi :D tasarım filan hoş olmuş. Çok şarkı dinliyorum ama böyle playlist oluşturmadım o yüzden direk kaydettim siteni. 

Ses kalitesi olarak da güzel olmuş hocam ellerine sağlık devam eder inşallah.

sağol hocam. playlist için zamanında biraz uğraştım diyebilirim, seçmece şarkılardan oluşuyor playlist.. sanırım 1-2 gb 'lık şarkı var playlistte (şarkıların her biri 128 kbit)..

ses kalitesi de 128 kbit. aslında bu radyoyu açmaktaki amacım canlı yayınlarla müzik yapmaktı, başka müzisyenleri canlı canlı buradan paylaşmaktı amacım ama şu anda bunu yapacak ne zaman ne de imkan var..

yayın devam..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

muse istiyok arada dinlemekteyim trafikte  sevdiğim parçalar çalıyor 

edit çıktım 5 dk dayanamadım techno bişiler çalıyor çazırtılı bir ses konuşuyor 

muse çalacaktım fakat bende FLAC olarak olduğundan mıdır nedir, yayın yaptığım winamp kapandı ve yayın kesildi. sonrasında da yayını tekrar kurmaya çalışırken de biraz zaman geçti tabi.

bahsettiğin technoyu kendim yapıyordum ama beceremedim galiba, ya da bu tarz müziklerden hoşlanmadığım için yaptığım şeyi beğenmemiş olabilirsin. ableton live kullanarak yaptığım ilk yayın olduğundan bazı aksaklıklar yaşamadım değil ama önemli değil biz bizeyiz burada..

mikrofonun cızırtısını önlemek için yapabileceğim birşey malesef yok..

Toplam Hit: 9099 Toplam Mesaj: 95