Radyo Sitem R4dy0.Com Yayına Başlıyor
-
RockZs bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıRockZs bunu yazdı
arada bir yaptığım canlı yayın denemeleri gece de sabaha kadar devam ediyor. dinlediğim/çaldığım/oluşturduğum şarkılarda bana eşlik etmek isteyen müridlerin yorumlarını, isteklerini vs.. bekliyorum. ayrıca yayına katılmak isteyenler özel mesaj göndersin, skype ile konuşabiliriz.
bu gece yayında ableton live de kullanıyorum, arada sırada bu programı kullanarak çeşitli "canlı" derlemeler sunacağım. iyi geceler..
muse istiyok arada dinlemekteyim trafikte sevdiğim parçalar çalıyor
edit çıktım 5 dk dayanamadım techno bişiler çalıyor çazırtılı bir ses konuşuyor
muse çalacaktım fakat bende FLAC olarak olduğundan mıdır nedir, yayın yaptığım winamp kapandı ve yayın kesildi. sonrasında da yayını tekrar kurmaya çalışırken de biraz zaman geçti tabi.
bahsettiğin technoyu kendim yapıyordum ama beceremedim galiba, ya da bu tarz müziklerden hoşlanmadığım için yaptığım şeyi beğenmemiş olabilirsin. ableton live kullanarak yaptığım ilk yayın olduğundan bazı aksaklıklar yaşamadım değil ama önemli değil biz bizeyiz burada..
mikrofonun cızırtısını önlemek için yapabileceğim birşey malesef yok..
icimden flac arsivim gecmişti.
trance..
abi klite yükle, tüm audio codeclere kurarken ALL de.
winamp'ta tatlı tatlı dinlettirirsin bize.
tasarım güzel rt bot'ta işe yaramıs ( twitter )
domain garip :F
başarılar dilerim.
-
Amd-x bunu yazdıRockZs bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıRockZs bunu yazdı
arada bir yaptığım canlı yayın denemeleri gece de sabaha kadar devam ediyor. dinlediğim/çaldığım/oluşturduğum şarkılarda bana eşlik etmek isteyen müridlerin yorumlarını, isteklerini vs.. bekliyorum. ayrıca yayına katılmak isteyenler özel mesaj göndersin, skype ile konuşabiliriz.
bu gece yayında ableton live de kullanıyorum, arada sırada bu programı kullanarak çeşitli "canlı" derlemeler sunacağım. iyi geceler..
muse istiyok arada dinlemekteyim trafikte sevdiğim parçalar çalıyor
edit çıktım 5 dk dayanamadım techno bişiler çalıyor çazırtılı bir ses konuşuyor
muse çalacaktım fakat bende FLAC olarak olduğundan mıdır nedir, yayın yaptığım winamp kapandı ve yayın kesildi. sonrasında da yayını tekrar kurmaya çalışırken de biraz zaman geçti tabi.
bahsettiğin technoyu kendim yapıyordum ama beceremedim galiba, ya da bu tarz müziklerden hoşlanmadığım için yaptığım şeyi beğenmemiş olabilirsin. ableton live kullanarak yaptığım ilk yayın olduğundan bazı aksaklıklar yaşamadım değil ama önemli değil biz bizeyiz burada..
mikrofonun cızırtısını önlemek için yapabileceğim birşey malesef yok..
icimden flac arsivim gecmişti.
trance..
abi klite yükle, tüm audio codeclere kurarken ALL de.
winamp'ta tatlı tatlı dinlettirirsin bize.
tasarım güzel rt bot'ta işe yaramıs ( twitter )
domain garip :F
başarılar dilerim.
eyvallah hocam. bi' amacım yok, işte arada sırada ego tatmini gibi radyo yayını yapıyorum, estikçe.. sağolasın.
keşke FLAC kalitesinde bi' yayın yapabilsem ama imkanlar müsait değil. 128 kbit bile kalitesiz aslında, 256 kbps felan olsa iyiydi ama buna da şükür..
ekleme: yayın sona erdi. yaklaşık 3 saat süren yayını dinleyen herkese teşekkürler. otodj çalmaya devam ediyor.
RockZs tarafından 09/Eyl/13 03:58 tarihinde düzenlenmiştir -
arada geyik muhabbet de dönse iyi olur aslında.
Ne bilim zekirdek gibi ara gaz gibi (:
-
script iyimiş satmayı düşünüyormusun hocam farklı tasarımla ?
-
güzel hocam başarılar
-
hocam türkçe yayınlıyorsan ben müzik dinlememem hatta nefret ederim ama flört güzel gelmeye başladı.
ricam onada bi şans ver :)
-
DevilKingtr bunu yazdı
script iyimiş satmayı düşünüyormusun hocam farklı tasarımla ?
hocam satmayı değil de sana özelden göndereyim istersen. tasarım html + css.. 3 farklı alan var, sağ-sol-alt. bi de arkaplan resmi o kadar..
Mycity bunu yazdıgüzel hocam başarılar
eyvallah :D zor değil'i de canlı yayın yaptığımızda çalarım..
c0nverse bunu yazdıhocam türkçe yayınlıyorsan ben müzik dinlememem hatta nefret ederim ama flört güzel gelmeye başladı.
ricam onada bi şans ver :)
flört'ü ben de çok severek dinlerim. otodj'de 3-4 tane flört olması lazım, dinlersen gün içinde mutlaka denk gelecektir.. sağolasın..
-
güzel olmuşş.. şarkı isteyip sevdiklerimize hediye edebiliyor muyuz:))
Domainin domain olmaktan utandığı domain
-
ffjoness bunu yazdı
güzel olmuşş.. şarkı isteyip sevdiklerimize hediye edebiliyor muyuz:))
Domainin domain olmaktan utandığı domain
eyvallah, şarkı isteme sadece canlı yayında oluyor.
domaine laf yok! "r4dy0" ne güzel işte...
-
tekrar merhaba,
r4dy0.com mp3 bile çalmadan, sadece canlı yayın yaparak yayınını sürdürecek. bunun için siteyi yeniden tasarladım, başka bir sunucu ile anlaştım vs.. sistem halen test aşamasında. vakit buldukça r4dy0.com dan canlı yayınlar yapacağım.
yayınların kalitesi de yükselmiş durumda, şimdilik 320 kbps ile yayın yapabiliyoruz..
şu anda gitarda ben, davulda Oğuzhan ile vokal+bass gitarda Mustafa 'dan oluşan bir grubun 2010 yılında yaptığı bir hücum kaydı yayınlıyorum. seste oynama yok, içeriden duyduğumuz sesi konuşmalarla birlikte kaydetmiştik.. bundan sonraki yayınlar da benzer formatta olacak lakin içimden geçen izmir'li grupların (müzisyenlerin) internet üzerinden canlı yayınlar yapması. bunun için arada sırada müzisyenlerle stüdyoya girip, tonmeister olarak, canlı yayın denemeleri yapacağım. tahribattan izmirli müzisyen arkadaşlarla tanışıp, canlı müzik yayınları yapmak isterim.
bu oluşum hakkında yorumlarınızı bekliyorum..
ek: şu anda 160kbps kalitede yayın yapılıyor. elimdeki kaydın kalitesi buydu, bu yüzden daha yüksek kalitelerde yayın yapmak istemedim ama bundan sonra en azından 192 kbps yayın yapmayı planlıyorum.
RockZs tarafından 11/Oca/14 20:02 tarihinde düzenlenmiştir