Rüya Yorumlanır
-
evet beyler, rüya yorumlamaya karar verdim nedense =)
önceden belirteyim, yorumlayabileceğime ve yorumlasam da doğru olacağına dair hiçbir garanti vermem.
rüyanızı anlatın, yazarım birşeyler.
-
nasil yorumlama yapiyorsun,
ruya tabirleri kitabina bakarak mi ?
ruya tabirleri database i mi dusurdun :)
-
edit 2 - 11/06/2012 :
arkadaşlar valla yoruldum ben :S hayatında önemli bi yerdeyken rüya gören arkadaşlar yine yazsın. önemli bi karar veya önemli bi dönem sırasında olanlar falan. ama genel olarak konuyu kapatalım artık. gerçekten yordu beni 2 gün. bu kadar talep olacağını sanmıyordum.
underzero bunu yazdı:
-----------------------------nasil yorumlama yapiyorsun,
ruya tabirleri kitabina bakarak mi ?
ruya tabirleri database i mi dusurdun :)
-----------------------------hocam herhangi bi kitabım veya databaseim yok bu konuda. tarot ile ilgileniyorum.
getirdiği bazı şeyler sonucu rüya yorumlayabildiğimi farkettim zamanla.
ama dediğim gibi her rüyayı yorumlayacağıma veya yorumladığımda doğru olacağına %100 garanti vermiyorum.
edit :
- arkadaşlar yorumlamadan atladığım rüyalar var.
- onların sebebi ya standart şeylere dayalı herhangi bir rüya olmaları ya da benim yorumlayamamış olmam.
- her rüyanın bir anlamı yoktur.
- çoğunu yorumladım. yazan olursa devam edeceğim.
-
beyler şöyle bi bakıyordum. biraz öncekonu silinmiş.
maalesef rüya mesajlarınız da gitti
tekrar yazarsanız bu eski konudan yorumarım akşam.
bu arada konuyu silen aynştayn admin mod neyse ona sesleniyorum : aynı hassasiyeti din konularında da bekleriz. aldın sen mesajı.
yorumlar akşama. sınavım var da 4te.
bico hacı sen de konuyu alaya almışsın ama silinen konuda mesajların sürüsüne bereketti yani. sen de aldın mesajı.
-
Çocukken rüyalarımda yün ip ile 3. kattan aşağıya sallanırdım. Yarıya gelmişken ip kopardı ve ben sürekli düşerdim o yere bir türlü inemezdim. Yıllarca aynı rüyayı gördüm daha sonra hiç rüya görmez oldum.
-
burayı alıyım yazcam bu gece:)
-
Ben her mutlu rüyamın sonunda ölüyorum, neden? (Öncelerini hiç hatırlayamıyorum ama bir şekilde ölüyorum)
-
ya şeyi sorucam ben, hiç uyanmadıysak rüya olduğumuzu nerden bilebiliriz ?
-
Peki daha fazla rüya görmek için ilaç felan varmı yada bitkisel karışım ?
-
çocukken düzenli olarak aynı rüyayı görürdüm. büyük devlet hastaneleri var 10 15 katlı bilirsiniz geniş büyük binalar. tam karşımda o büyük binalardan iki tane var yanyana. çemberin etrafında gibi düşün o binaları ben de çemberin tam merkezindeyim, yani tam karşımda o binalar. elimde tek tuşluk bi kumanda var, binaların çift sayılı katlarına dinamit gibi birşey döşemişim, basıyorum tuşa bütün binalar çöküyor. küçükken bu rüyayı görürdüm baya.
not1: babam doktor
not2: büyük ihtimal küçükken babandan yeteri kadar ilgi görmemişsin diyeceksiniz. :P
-
Önceden çoook uzun yıllar önce rüyalarımda böyle hep bağırırım çağırırım sesim çıkmazdı.
Götümü yırtıyodum sesimi duyuramıyodum kimseye bu ne iştir ?