Rüya Yorumlanır
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------Ben her mutlu rüyamın sonunda ölüyorum, neden? (Öncelerini hiç hatırlayamıyorum ama bir şekilde ölüyorum)
-----------------------------yanlışsam söyle ama içini bunaltan birşeyler var değil mi? hayatını bambaşka yapmak istiyorsun. değişmesini istediğin çok şey var. ama sileceğin şeylerin yerine ne gelebilir pek kestiremediğin için değişmiyorlar bi türlü.
-----------------------------Bu adam işini biliyor :/
-
seboist bunu yazdı:
-----------------------------rüyalrımda hep bozuk para toplardım yerden küçükken sonra rüya tabirlerine baktığımda zenginliğin işareti olarak yorumlanırdı ama hiç zengin olmadık :)
2.si 10 yaşlarında falanken hep rüyalrımda köpekler kovalardı bana annemde cimrileri rüyalarında cimrilk yaptıkları kişilerin köpekleri kovalar sende cimrilik yaptığın için köpekleri seni kovaluyor diyodu ede o yaşta ben ne anlarım cimrilikten ama daha sonra eli açık biri olmak için gayret gösterdim köpekler rüyalarıma girmesin diye ve ondan sonrada gerçekten hiç köpek görmedim rüyamda cimrilikle alakalıymış demekki.
-----------------------------bozuk para anlasıldı
abi Kücük Paralarla Zengin olacaksın Dilencilik Gibi :P :) :) :)
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------Peki daha fazla rüya görmek için ilaç felan varmı yada bitkisel karışım ?
-----------------------------güvende hissettiğin, doğal yollarla rahat bir şekilde uyuduğun yerde mutlaka rüya görürsün. hatırlama ihtimalin de kat kat artar. ilaçlarla falan rüya görsen de sikimsonik rüyalar olur. ne yorumlamaya gelir ne keyif almaya.
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Bico bunu yazdı:
-----------------------------Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Önceden çoook uzun yıllar önce rüyalarımda böyle hep bağırırım çağırırım sesim çıkmazdı.
Götümü yırtıyodum sesimi duyuramıyodum kimseye bu ne iştir ?
-----------------------------Karabasan :D
----------------------------Harbi mi :D
-----------------------------Harbi hocam :D
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------GusFring bunu yazdı:
-----------------------------Satanist rüyaları yorumlamaya buradan devam ediyorum arkadaşlar.
Rüyalarınızı anlatın Luciferin ne istediğini anlatayım.
-----------------------------rüyamda 1 topak yüne sarılıyordum ? Nedir bunun anlamı
-----------------------------Kötü enerjiye delalet eder.
Başına büyük felaketler gelicek, bundan kurtulmak için terlik ile 5 adet hamam böceği kurban etmelisin lucifer'e.
5 adet hamam böceğini öldürdükten sonra, bir bardak şarap içmelisin, bunun sebebi lucifer alkolü sever.
-----------------------------Hacı yararlandığın bir hadis veyahut kaynak var mı ?
-----------------------------My-ı Ass-im
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------Satanist rüyaları yorumlamaya buradan devam ediyorum arkadaşlar.
-----------------------------rüyamda 1 topak yüne sarılıyordum ? Nedir bunun anlamı
Başına büyük felaketler gelicek, bundan kurtulmak için terlik ile 5 adet hamam böceği kurban etmelisin lucifer'e.
5 adet hamam böceğini öldürdükten sonra, bir bardak şarap içmelisin, bunun sebebi lucifer alkolü sever.
-----------------------------Hacı yararlandığın bir hadis veyahut kaynak var mı ?
-----------------------------My-ı Ass-im
-----------------------------Kaynak güvenilir desene
-
öküz başlı antilop gördüm bu ne demek :S ?
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------Rüyamda aynı
.........................
-----------------------------
kötü bi haber gelecek sana. ve özelliği şu, hani mesela atıyorum ömrü dolmuş birini hastanede zorla hayatta tuttuklarını düşün. onun ölüm haberi gibi. yani çoktan olmuş olması gereken, geciken ama mutlaka da olacak birşey. ölüm haberi kadar kötü olmayabilir onu bilmiyorum.
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------Lucifer Abi'yle dalga geçmeyin la
-
Dostum o değilde rüya görmemek için ne yapabilirim var bi çözümü arkadas , her 6-8 saat uyudugum zamanlar en az uyandgmda 4-5 tane ruya hatrlıorum kalktıgımda yorgunluktan ölüyorum be dınlenmek ıcın uyuyorum ama uyku benı yoruyor o ruyadan o ruyaya koş hepside aksiyon dolu normal rüyalarda değiller varmı bunun çözümü