Rüya Yorumlanır
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam çok rüya görmem ama en son 2-3 gün önce adını bile bilmediğim ama çok hoşlandığım kıza rüyamda irem ve zeynep olarak sesleniyordum bunun görünen dışında bir anlamı var midir sence
-----------------------------irem ve zeynep adında tanıdıkların varsa onlardaki özellikleri düşünerek birşeyler bulabilirsin diye düşünüyorum.
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------hocam kafama takma olayı var. aklını boşalt dedin aklıma geldi. geceleri yatmadan önce hep düşünürüm o gün yaşadıklarımı. bu en az 30 dk sürer. hep derim acaba şöyle değilde böyle mi yapsaydım felan, yada bunu yaptım yapmasamıydım diye her akşam düşünürüm.
-----------------------------olumlu şekilde düşünüyorsan çok güzel de pişmanlık olarak düşünüyorsan çok kötü. bir de tam uyumadan önce, tüm hayatını etkiler bu duygular. çünkü günlük olarak yapıyormuşsun ve tam uyumadan önce olduğu için uykuda bilinçaltına giriyor tüm olumsuzluklar.
yaptığın iyi şeyleri düşünüp kazanım olarak bakarsan avantaja dönüşür bu durum. bir de 10 dakikaya falan indirsen harika olur. işte o zaman herkesden bi adım önce bi hayat yaşarsın. hatalarını da pişmanlık olarak değil de düzelttiğin veya bir daha yapmayacağın hatalar olarak düşünüp olumlu yaklaş her zaman. o zaman super olur işte.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------asiminnesli bunu yazdı:
Hocam çok rüya görmem ama en son 2-3 gün önce adını bile bilmediğim ama çok hoşlandığım kıza rüyamda irem ve zeynep olarak sesleniyordum bunun görünen dışında bir anlamı var midir sence
-----------------------------irem ve zeynep adında tanıdıkların varsa onlardaki özellikleri düşünerek birşeyler bulabilirsin diye düşünüyorum.
-----------------------------zeynep adında tandığım yok irem de tanımıyorum
-
itfaiyeci bunu yazdı:
-----------------------------ara ara görüyorum bu anlatacağım rüyayı. yüksek bi yerden aşağıya düşünüyorum. rüyada olduğumun ve uyanmak için çaba gösterdiğimin farkındayım. tam yere kapaklanacakken uyanıyorum. bazen de birisiyle kavga edeceğim ama ne tokat ne de yumruk atabiliyorum. tam vuracağım bi yerden sonra gitmiyor, tekrar deniyorum yine vuramıyorum. bunu da görürüm ara sıra. bekliyorum yorumları.
-----------------------------sanıyorum hayatındaki mücadeleleri ifade ediyor. ama vuramaman zayıflık değil de bir uyarı olarak düşünüyorum. kişilik özelliği olarak iyi bi adalet anlayışın vardır eminim. bu iyi ama bunun yapacaklarını engellemesine de izin verme hocam. bi yerden sonra bu iyi özellik, sana zarar verebiliyor. biraz üstü kapalı oldu ama sen daha iyi anlayacaksın diye düşünüyorum. güç zannettiğin bazı şeyler bi yerden sonra sende zayıflık olarak ortaya çıkıyor. belki mantığındaki bazı şeyleri değiştirerek daha iş bitiren biri olabilirsin.
-
bende rüyama yorum istiyorum
-
arkadaşlar valla yoruldum ben :S hayatında önemli bi yerdeyken rüya gören arkadaşlar yine yazsın. önemli bi karar veya önemli bi dönem sırasında olanlar falan. ama genel olarak konuyu kapatalım artık. gerçekten yordu beni 2 gün. bu kadar talep olacağını sanmıyordum.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------itfaiyeci bunu yazdı:
ara ara görüyorum bu anlatacağım rüyayı. yüksek bi yerden aşağıya düşünüyorum. rüyada olduğumun ve uyanmak için çaba gösterdiğimin farkındayım. tam yere kapaklanacakken uyanıyorum. bazen de birisiyle kavga edeceğim ama ne tokat ne de yumruk atabiliyorum. tam vuracağım bi yerden sonra gitmiyor, tekrar deniyorum yine vuramıyorum. bunu da görürüm ara sıra. bekliyorum yorumları.
sanıyorum hayatındaki mücadeleleri ifade ediyor. ama vuramaman zayıflık değil de bir uyarı olarak düşünüyorum. kişilik özelliği olarak iyi bi adalet anlayışın vardır eminim. bu iyi ama bunun yapacaklarını engellemesine de izin verme hocam. bi yerden sonra bu iyi özellik, sana zarar verebiliyor. biraz üstü kapalı oldu ama sen daha iyi anlayacaksın diye düşünüyorum. güç zannettiğin bazı şeyler bi yerden sonra sende zayıflık olarak ortaya çıkıyor. belki mantığındaki bazı şeyleri değiştirerek daha iş bitiren biri olabilirsin.
eyvallah teşekkür ederim. mantıklı ve gerçekle uyuşan bi yorum oldu.
-
itfaiyeci bunu yazdı:
-----------------------------Kutikula bunu yazdı:
-----------------------------itfaiyeci bunu yazdı:
-----------------------------ara ara görüyorum bu anlatacağım rüyayı. yüksek bi yerden aşağıya düşünüyorum. rüyada olduğumun ve uyanmak için çaba gösterdiğimin farkındayım. tam yere kapaklanacakken uyanıyorum. bazen de birisiyle kavga edeceğim ama ne tokat ne de yumruk atabiliyorum. tam vuracağım bi yerden sonra gitmiyor, tekrar deniyorum yine vuramıyorum. bunu da görürüm ara sıra. bekliyorum yorumları.
-----------------------------hocam kavga mevzusunda vuramamak bilimsel olarak şudur ki insanın özgüvensizliğinden kaynaklanırmış. Rüyanda birgün sağlam geçirdiğini görürsen çevir birini döv :D
-----------------------------bi özgüven eksikliği söz konusu değil. hatta fazlası var. zaten defalarca deniyorum vurmak için her defasında sanki görünmeyen bi kalkan vuracağım kişiyi koruyormuş gibi.
-----------------------------sen özgüven eksikliğin yok sanabilirsin hocam ama bilinçaltında durumlar öyle olmayabilir işte ben öyle okumuştum bunu
-
Kutikula bunu yazdı:
-----------------------------sen özgüven eksikliğin yok sanabilirsin hocam ama bilinçaltında durumlar öyle olmayabilir işte ben öyle okumuştum bunu
kendi düşüncemi söylemedim zaten. beni en iyi tanıyan kişinin düşünceleri özgüvenimin aşırı olduğu yönünde.
-
Hocam bak taze rüya. Acayip merak ettim valla bir el at :)
El arabasıyla birşeyler satan yaşlı bir adama iki kız salça oluyo amcayı rahatsız ediyo. Bende bunları dövüyorum.
Sonra tık polisler geliyo direk karakola gidiyoruz. Mahkemeyi falan hatırlamıyorum hiç. Sonra 1 kadın gardiyan beni hücreye götürüyo tek kişilik bi yatak var.
Oturuyo muhabbet ediyoruz. Ya bak böyle böyle oldu. Bir anlık yenik düştüm hırsıma ama ben bu gardiyanı gördüğümden beri bana kesik kesik bakıyo, tebessüm ediyo falan.
Bana 21 gün kal seni çıkartıyım diyo yoksa 6 ay kalıcaksın diyo. Ya 21 gün bile fazla diyorum. Nasıl kalıyım, hem niye kalıyım hiç mi kavga olmuyo sokaklarda diyorum.
Kapıyı kapatıyor. Tam uzaklaşırken 21 gün diye bağırıyo sesi yankılanıyor koridorlarda.
Nedir bu ?