folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Rüya Yorumlanır

Rüya Yorumlanır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

seboist bunu yazdı:
    -----------------------------

Reskam bunu yazdı:

seboist bunu yazdı:

rüyalrımda hep bozuk para toplardım yerden küçükken sonra rüya tabirlerine baktığımda zenginliğin işareti olarak yorumlanırdı ama hiç zengin olmadık :)

2.si 10 yaşlarında falanken hep rüyalrımda köpekler kovalardı bana annemde cimrileri rüyalarında cimrilk yaptıkları kişilerin köpekleri kovalar sende cimrilik yaptığın için köpekleri seni kovaluyor diyodu ede o yaşta ben ne anlarım cimrilikten ama daha sonra eli açık biri olmak için gayret gösterdim köpekler rüyalarıma girmesin diye ve ondan sonrada gerçekten hiç köpek görmedim rüyamda cimrilikle alakalıymış demekki.

bozuk para  anlasıldı

abi Kücük Paralarla Zengin olacaksın Dilencilik Gibi :P :) :) :)

hocam mesela kaldırımlarda 1 tl bozuk para varya onlardan onlarca vardı topluyodum toplkuyom sonra 5 tl kağıt paralar çıkmaya başlıyodu ciddiyim.

ne kadar kaparsan kardır bizide gör hea

Memento Mori
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek

Unutamadığım tek rüyam, insalık birden bire ölüyor hepimiz bi yere toplanıyoruz üstümüzde beyaz giysiler var etrafta uğultu çok yukardan sessiz olun tarzında ses geliyor sonra tek tek insan seçeerek onları yeni yerlere gönderiyor , ilk seçtiği kişiyi çöle gönderiyor sen burada yaşayacaksın diyor heryer bi anda çöl oluyor adam ilerliyor, arkasından 2. kişiyi seçiyor onuda büyük bir ormana tek yaşaması için gönderiyor heryer bi anda orman oluyor oda ormana doğru gidiyor, sıra bana geliyor bani bi okulun ağacının dalı olucaksın diyor ağacı görüyorum ama dal olduğumu hissedemiyorum ve sonra uyanıyorum tavana bakıp hafiften sırıtıyorum :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kardelen94
    kardelen94's avatar
    Dişi

Ben ultrason çektiriyodum karnımda mermer bitane taş varmış ölüceğimi düşünüyodum çok garipti.

youtube.com/watch?v=I45yNCOlbTY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Lan ben rüya içerisinde rüya görüyorum. Mesela birşeyi kovalıyorum rüyada. Ayağım taşa takılıyor ve düşüyorum. Pat gözlerim açılıyor. Bakıyorum ki odamdayım. Kalkayım su içeyim diyorum. Oda karanlık tabi. Kapıya çarpıyorum ve sıçrıyorum. Bakıyorum ki o da rüyaymış. Bu şekilde 3,4,5 tura bağladığım oluyor... 

Yatarken decoder açıkta mı kalıyor nedir 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

ara ara görüyorum bu anlatacağım rüyayı. yüksek bi yerden aşağıya düşünüyorum. rüyada olduğumun ve uyanmak için çaba gösterdiğimin farkındayım. tam yere kapaklanacakken uyanıyorum. bazen de birisiyle kavga edeceğim ama ne tokat ne de yumruk atabiliyorum. tam vuracağım bi yerden sonra gitmiyor, tekrar deniyorum yine vuramıyorum. bunu da görürüm ara sıra. bekliyorum yorumları.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

rüya görmüyorum hacı ne olacak ?
    bi yatıyorum 5 dk sonra sabah oluyor :)
    şimdi yatıyorum 5 dk sonra saat 7 olacak eminim :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    Hocam çok rüya görmem ama en son 2-3 gün önce adını bile bilmediğim ama çok hoşlandığım kıza rüyamda irem ve zeynep olarak sesleniyordum bunun görünen dışında bir anlamı var midir sence

I am Jack's inflamed sense of rejection
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

Lan ben rüya içerisinde rüya görüyorum. Mesela birşeyi kovalıyorum rüyada. Ayağım taşa takılıyor ve düşüyorum. Pat gözlerim açılıyor. Bakıyorum ki odamdayım. Kalkayım su içeyim diyorum. Oda karanlık tabi. Kapıya çarpıyorum ve sıçrıyorum. Bakıyorum ki o da rüyaymış. Bu şekilde 3,4,5 tura bağladığım oluyor... 

Yatarken decoder açıkta mı kalıyor nedir 

o dedğin olay ben de de var bir rüyada 6 rüya gördüm :D

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

asiminnesli bunu yazdı:
    Hocam çok rüya görmem ama en son 2-3 gün önce adını bile bilmediğim ama çok hoşlandığım kıza rüyamda irem ve zeynep olarak sesleniyordum bunun görünen dışında bir anlamı var midir sence

uyuyordum bir ses duyuyorum irem irem irem diye gozlerimi aciyorum kimseler yok kapatip daliyorum yine basliyor irem irem irem ...

sonra baktim olacak gibi degil yastigimi basima gecirip uyudum , keske o kiza adini sorsaymissiniz butun gece zor uyudum :)

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

irem27 bunu yazdı:

asiminnesli bunu yazdı:

uyuyordum bir ses duyuyorum irem irem irem diye gozlerimi aciyorum kimseler yok kapatip daliyorum yine basliyor irem irem irem ...

sonra baktim olacak gibi degil yastigimi basima gecirip uyudum , keske o kiza adini sorsaymissiniz butun gece zor uyudum :)

hahahahaha

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
Toplam Hit: 7155 Toplam Mesaj: 91