Rüya Yorumlanır
-
hadi ben de yapayım hocam.
Kız arkadaşım denizlide. Telefonda ondan birşey istiyorum (ne oldugunu hatırlamıyorum)
Yapmıyor, ısrar ediyorum.
Israrlarım sonucunda yola çıkıyor.
Sonra annesi arıyor beni "kızım senin yüzünden kayboldu" diye.
Denizliye gitmek istiyorum ama birşey engelliyor.
Sonra kız tekrardan ortaya çıkıyor.
Böyle saçma sapan bi rüyaydı.
-
The_Cure bunu yazdı:
-----------------------------hadi ben de yapayım hocam.
Kız arkadaşım denizlide. Telefonda ondan birşey istiyorum (ne oldugunu hatırlamıyorum)
-----------------------------
Actigin diger konulardan hatirladigim kadariyla bi kiz ve denizli olayi zaten var :) bu ruya degildir, ruyaysada zaten o kadarda sacma degil onceki anlattiklarina bakarsak :) -
MaviGozluDev bunu yazdı:
The_Cure bunu yazdı:
Actigin diger konulardan hatirladigim kadariyla bi kiz ve denizli olayi zaten var :) bu ruya degildir, ruyaysada zaten o kadarda sacma degil onceki anlattiklarina bakarsak :)
-----------------------------yok hoca atlattık o olayları :D
-
LostDream bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bak taze rüya. Acayip merak ettim valla bir el at :)
El arabasıyla birşeyler satan yaşlı bir adama iki kız salça oluyo amcayı rahatsız ediyo. Bende bunları dövüyorum.
Sonra tık polisler geliyo direk karakola gidiyoruz. Mahkemeyi falan hatırlamıyorum hiç. Sonra 1 kadın gardiyan beni hücreye götürüyo tek kişilik bi yatak var.
Oturuyo muhabbet ediyoruz. Ya bak böyle böyle oldu. Bir anlık yenik düştüm hırsıma ama ben bu gardiyanı gördüğümden beri bana kesik kesik bakıyo, tebessüm ediyo falan.
Bana 21 gün kal seni çıkartıyım diyo yoksa 6 ay kalıcaksın diyo. Ya 21 gün bile fazla diyorum. Nasıl kalıyım, hem niye kalıyım hiç mi kavga olmuyo sokaklarda diyorum.
Kapıyı kapatıyor. Tam uzaklaşırken 21 gün diye bağırıyo sesi yankılanıyor koridorlarda.
Nedir bu ?
-----------------------------sanıyorum yapmak istediğin gerçekleşmesini istediğin birşey var. bu işe devlet karışmış olabilir. belki kpss gibi birşey senin yaşını, hayatını bilmiyorum örnek olarak söylüyorum. neyse bu iş senin kafana tam yatmamış. kafanda taşlar oturmamış. herşeyden önce kafanda bitirmen lazım işi. böylece sonuca vardırabilirsin. senin elinde değilmiş gibi gözükse de sen kendi içinde meseleyi tam halletmediğin için engeller belirginleşiyor.
-
The_Cure bunu yazdı:
-----------------------------birşey kaybedeceksin veya kaybetmişsin. bulma çabaların sonuç vermeyecek. beklemediğin bi zamanda tekrar bulacaksın.
-
itfaiyeci bunu yazdı:
-----------------------------Kutikula bunu yazdı:
-----------------------------sen özgüven eksikliğin yok sanabilirsin hocam ama bilinçaltında durumlar öyle olmayabilir işte ben öyle okumuştum bunu
kendi düşüncemi söylemedim zaten. beni en iyi tanıyan kişinin düşünceleri özgüvenimin aşırı olduğu yönünde.
-----------------------------tam anlatabilecekmiyim bilmiyorum ama kendini beğenmiş davranırsın ama özgüvenin de az olabilir yanlış anlamış olabilir arkadaşın ve bunu en iyi sen bilirsin bu kendini beğenmişlik de genellikle özgüvenden ayrı yaptığı işle ilgili olabilir.örneğin ben her türlü sosyal etkinliğe katılırım spor yaparım vs vs. bununla da övünürüm ama bazen yolda bacaklarım kendini sıkar bir özgüven eksikliği yaşarım
-
ruyamda buyuk bir salon goruyorum herkes balik corbasi iciyorken bende mutlu oluyordum , bu ruyanin yorumunu yapabilirmisiniz ?
-
Rüyada evimize hırsız girmişti hırsızla kavga ettim ve öldüresiye dövdüm. Daha sonra olayı jandarmaya falan haber vermedik ve hırsızı komşunun evinde tuttuk. öyle dövmüştüm ki kurtaramadık ve bir kaç gün sonra komşunun evinde öldü.
Ne anlam ifade eder acaba
-
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------ruyamda buyuk bir salon goruyorum herkes balik corbasi iciyorken bende mutlu oluyordum , bu ruyanin yorumunu yapabilirmisiniz ?
-----------------------------sende amma rüya görüyorsun sırtın açık kalmıştır.
-
İçip uyudum. Rüya göremedim. Bunun hikmeti nedir :)