folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Saat Meraklilari Hava Tahmin Barometre Atomik Saat Genel Bilgi Paylasim



Saat Meraklilari Hava Tahmin Barometre Atomik Saat Genel Bilgi Paylasim

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Kasım/2010
    Erkek

    @RitmFarbRacourci 

    Ya hocam uzun zamandır yazdıklarını takip ediyorum, aslında iyi niyetli cana yakın samimi bir insansın bunu fark ediyorum.
    Herkesle konuşmaya, görüşünü paylaşmaya, bir şekilde iletişim kurup hatta ve hatta müzikler armağan ederekte yakınlık gösteriyorsun. 
    Şuan konuyla alakasız yazıyorum ama, senin gizemini hep merak ettim, çünkü her şeyden öte yazı stilin msn dönemine aitmiş gibi geliyor. 

    Çok kez anlaşılmadığın ve konularda biraz mizahi olarak dalgaya alındığını gördüm. Buna rağmen devam ettin. Diğer yazdığın konulara göre,
    Şuan burada yazdığın cümleler o kadar sadeleştirilmiş ve anlaşılır gözüktü ki gayet diğer konularda paylaşıklarına göre daha iyi bir okuma sağladı. 
    Biz istiyoruz ki, en azından ben isterim ki, forumda kal, neşe kat güzel espirilerin sözlerin ile sende buranın güzel bir bireyi ol elbette, ama ; 
    Dünyanın en büyük duygusal sorunu bana göre, insanları anlayamadığımızdan kaynaklı onları bıraktığımız yalnızlık oluyor. 

    Sen kendini bize biraz kendini yalnız bıraktırmaya zorluyorsun. Anlaşılamıyorsun, öncelikle günümüz yazım tarzlarına yazmaya uygun bir biçim adasan kendine,
    ^^D yerine " :D " yada " :) " yapsan windows 10 kullanıyorsan " Windows Logo Tuşu + " . " işaretine tıklayarak mesaj penceresinde emojileri açabilir böyle de yazabilrsin. 😊

    Devrik olmayan cümleler, konudan bahsederken, bir başka konuya geçmeler, özel karakterler falan kullanırken dikkat etsen anlaşılırsın aslında, 
    Bu senin özgür iraden tabi ki ama, bir çok insan okumakta zorlanıyor, iyi yönde fayda vermek istersen, düzene karşı gelme, düzene uyum sağla yalnızlaşma :) 

    Edit ; İmla

    EricNorthman tarafından 12/Nis/19 00:30 tarihinde düzenlenmiştir

    Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Kasım/2010
    Erkek

    Konuyla ilgili olarak, görsel var mı elinizde hiç ? yazdığınız marka modelleri araştırıp bakacağım gerçi. 
    Birde bilmek istediğim tam anlayamadım, tahmin verilerini ne üzerinden alıyor ? Bir şebeke mi yoksa radyo sinyalleri mi yoksa wifi vs mi ? 
    Cahil kaldım konuya, odama güzel bir saat lazım çalışma masa da, kaliteli çok foksiyonlu bir şey gözüme kestirmek istiyorum. 


    Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı

     

    Sadece bu konu özelinde soruyorum. Geçmiş önemli değil varsayıyorum.

    Şikayet edenler cevap verirse, sevinirim. 

    Diktatorce bir bakis acisi degil aslinda. Bold yaparak daha rahat okuyor olabilirsin ama bold halde post etmek zorunda degilsin. Senin bold yazman da digerlerini rahatsiz etmis. Bold olmayinca sen rahatsiz oluyorsan bold olunca rahatsiz olan bircok insan varmis. Senin dediginle onlarin dedigi arasinda hicbir fark yok.

    Astigmat nasil bir mecburiyet getiriyor anlamadim bende de astigmat var ama elzem bir durum varsa da bu post etmekle degil okumakla ilgili. Senin bakis acinla kendi rahatina gore yazmayi istemen ve baskasinin bu durumdan rahatsizligini gormezden gelmen de diktatorce oluyor. Ben ikisinin de diktatorlukle falan hic ilgisi olmadigini dusunuyorum (: aciklamandaki mantik yurutmeyi mantiksiz buldugum icin yazayim dedim :D

    Güzel ama ben daha sonra yazdıklarımı da yeniden okuyorum. dolayısıyla kişisel bir ihtiyaç. Her astigmat da birbiriyle aynı değil, birçok alt türü var. basit olanları var. kompleks olanları var. sendeki astigmatik durum başka birindeki astigmat ile birebir aynı olmayabilir, değil mi? şimdi detaylarına girmeyelim. Önermem doğru değil mi?

    1. ve 2. paragrafı birleştirerek sordum. ^^D'

    Simdi bak soyle dusunebiliriz, bir foruma yaziyorsak niyetimiz en az bir kisiyle dusuncelerimizi paylasmaktir degil mi? Kimseciklerle paylasmak istemeseydik zaten oturup yazmazdik ya da gunlugumuze yazardik. Dolayisiyla paylasmak ve anlasilmak icin var oldugun bir ortamda insanlar yazim tarzinin yazinin iceriginin onune gececek derecede rahatsiz edici oldugunu soyluyorsa bu senin zararinadir, senin paylasma sinirlarini daraltir. Diyorsan ki okuyan okusun okumayan okumasin umrumda degil, o da bir cozum. Yazdiklarindan rahatsiz olanlar seni engelleyebilir oyle bir scriptimiz var, o da bir cozum. Ama bunlarin ikisi de senin burda ana var olma amacina ters, bu sekilde ilerlemek mantiksiz olur. 

    İyi yazıyorsun güzel yazıyorsun ama bu yazdıkların benim özel durumum ile ilgili tezimi öngörmüyor ki,  çürütmüyor ki. 

    Mesela, ben üyenin yazım şeklinden Yazdığı içeriğine anlamına ulaşamıyorum ki, Eee bu durumda anlaşılabilir şekle sokmaya çalışıyorum tabi, kendimce. Zaten orjinal metin orada durmuş oluyor.

    Eee bunu da depolamak istemiyorum, forumda kalsın diyorum, sonra dönüp yine bakıyorum. Bunun neresi kötü,  anlayabilmiş değilim. 

    ayrıca, sunyy2003 e ve genele sorduğumu sanada doğrudan sorayım. 

    Şimdi, bununla ";D" şunun "^^D`)" arasında kullanım açısından, İnsanları rahatsız etme bakımından, ne fark var? ikisi de Emoji. Okurkenki duygusal durumu Kısmen yansıtıyor. 

    İlginç, seslendirmeyi yazıya döktüğümde de rahatsız olanlar var. örneğin @VegaPc (?) . şundan "hıııhhıhhıhıaahaaaa" rahatsız oldu gibi. yada ben öyle sanıyorum. nedenlerini sıralamamış çünkü.

    Bir de siteye Üye Herkesi memnun etme gibi çabamız olmalı mı? el insaf, kaç bin üye var burada.

    Okumazsın geçersin. Yalnız bu durumda, belki bir gün merak ettiğin bir sorunun yanıtını şikayet edilen kişiden bulabilme olanağından yoksun kalabilirsin. Şahsına özel değil, genel olarak yazıyorum. 

    Konu Günlük ten nereye geldi ya ^^F`) Bu emoji leri kullanırken, yatık olanları ";D" kullanmayı, ve bunun " 😃 " gibi olanları kullanmayı sevmiyorum. Kişisel bir tercihte bulunuyor olmanın neresi kötü.

     

    @EricNorthman ; Bak sen beni anlamışsın. yalnız 1-2 birşey eklemem lâzım. 

    Şimdi hepimiz robot mu olalım. Birbirimizin aynısı. Yazım şekillerimiz biraz farklı oluversin. Mesela, @Rakkoc 'un yazım şekline bakıyorum, yaklaşık bütün yapım eklerini yazarken kelimelerden ayrı yazıyor. Çekim eklerine dikkat etmedim. Tamam, bu muhtemelen Telefondan yazdığı için Otomatik tamamlama ile gelmiyor anladığım kadarıyla da, onda göze batmayan durum benim şahsımda neden irrite edici oluyor. Sadece @rakkoc da değil, bu ve buna benzer birkaç tane daha üye var mesela. Bak ben okuyorum, rahatsız oluyorum, ama katlanıyorum da. 

    birşey daha yazacaktım sana itirazi olarak ama unutum. ^^ hah hatırladım; ya bu Emoji olayı neden bu kadar geriyor insanları anlamadım. Tek sıkıntı çekenler sitedekiler değil ki, benim de sıkıntılarım vardır tabi. Ama gülünce insan rahatlamıyor mu , rahatlatmıyor mu karşısındaki insanı da yada insanları da. Ee insanlar da bayramlaşmalarda, kimi ilk tanışmalarında, alışverişlerinde gülümsemiyorlar mı. Tüm bunlar sahte mi. Sahte miyiz hepimiz. 

    Yazım şeklimin güzelleşmeye başladığını Farketmişsın, bunu da belirtmişsin. tşkler. Eee bu da yazarak oluyor, bırakın da bıraksınlar da yazalım, daha da güzelleşsin, güzelleşelim. de mi ama yani. ^^F  bu F harfinin kullanımını da @KreyZi 'den ç'aldım {istemsizce kelimeler döküldü dudaklarımdan} ^^F

    @Sunyy2003 sıkıntı yapma, biraz konudan sapmış gibi olduk ama ilerde Mod'lar düzenlerler. var yani böyle bir olasılık, değil mi

    Dur @EricNorthman hemen yazmayın ya, metinde düzenleme yapıyorum. ^^

     

     

     

    RitmFarbRacourci tarafından 12/Nis/19 01:16 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Kasım/2010
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı

     

     

    @EricNorthman ; Bak sen beni anlamışsın. yalnız 1-2 birşey eklemem lâzım. 

    Şimdi hepimiz robot mu olalım. Birbirimizin aynısı. Yazım şekillerimiz biraz farklı oluversin. Mesela, @Rakkoc 'un yazım şekline bakıyorum, yaklaşık bütün yapım eklerini yazarken kelimelerden ayrı yazıyor. Tamam bu muhtemelen Telefondan yazdığı için Otomatik tamamlama ile gelmiyor anladığım kadarıyla da, onda göze batmayan durum benim şahsımda neden irrite edici oluyor. Sadece @rakkoc da değil, bu ve buna benzer birkaç tane daha var mesela. 

    birşey daha yazacaktım sana itirazi olarak ama unutum. ^^ hah hatırladım; ya bu Emoji olayı neden bu kadar geriyor insanları anlamadım. Tek sıkıntı çekenler sitedekiler değil ki, benim de sıkıntılarım vardır tabi. Ama gülünce insan rahatlamıyor mu karşısındaki insanı yada insanları da. Ee insanlar da bayramlaşmalarda, kimi ilk tanışmalarında, alışverişlerinde gülümsemiyorlar mı. Tüm bunlar sahte mi.

    Yapım ekiymiş şuymuş buymuş ona takıldığımızı sanmıyorum zaten, bu emoji vs konusunda kirli duruyor aslında benim bakışıma göre, herkes aynı şeyleri yapmak zorunda değil elbet. 
    Ama ekrana baktığımızda senin mesaj farkıyla ortaya çıkıyor amaç bu olsun istiyorsun belki ama, okunmadan geçiyor çünkü göz ve beyin yoruyor. Gülmek zorunda da değilsin şuan gülmüyorum mesela, 
    Ama şuanda da gülüyorum :) Belki bundan yıllar sonra sadece emojiler ile konuşacağız bir teori, ama anlatmak istediğim şuan yazdığın her yazıyı okuyabiliyor anlayabiliyorum ne güzel, ama başka bir konuda ki mesajında, 
    Bir mesajda, bir ona etiket, bir buna etiket, bir alt satırda cümle bitiminde başka bir konuya geçiş derken falan her şey karma karşılık :) 

     

    Bak biz dayak yeriz birazdan, adamın konusu perişan oldu, en iyisi kapatalım konuyu, bende saatleri araştırıp konuya döneceğim işim bittiğinde,
    Adam konuyu açtığına pişman oldu, @sunyy2003 mazur gör .) 


    Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek

    Dayak yeme konusu, ban ise, o zaten buranın kurallarında açıkça belirtilmiş. Kurallar içinde böyle birşey yok. Kuralsız Ceza mi olur. "ŞaşırmaEmoji'si"

    RitmFarbRacourci tarafından 12/Nis/19 01:15 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Kasım/2010
    Erkek

    Ritimcim önemli olan düzenlenmesi değil, modlara iş çıkarmamak, konuyu amacından saptırmamak, laf yememek, etnik huzuru ve düzeni bozmamak diyelim :) 
    Şey yapalım, özelden devam ederiz konuşmaya :) 


    Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    EricNorthman bunu yazdı

    Ritimcim önemli olan düzenlenmesi değil, modlara iş çıkarmamak, konuyu amacından saptırmamak, laf yememek, etnik huzuru ve düzeni bozmamak diyelim :) 
    Şey yapalım, özelden devam ederiz konuşmaya :) 

    Acaba kaç tık gerektiriyor bir mesajı silmek. 

    Bence buradan konuşalım, açık kapılar önünde olmuş olur.. Çok rencide edici şeyler söylenecekse, özel den söylenebilir. bence bu kadar basit. 

    Emojileri kullanarak öne çıkma çabası tezin. açıkçası yok böyle birşey diyorum. öyle yazmak sadece ve sadece hoşuma gidiyor. 

    Aslında konu açacaktım ama Mobilden konu açarken Hata verip, açtırmıyor forum,ilginç. biraz da bu yüzden buradan yazıyorum. ^^

    dün geceden biraz uykusuzum, mesajlarım yarım kalabilir. 

    Birde şu imza kısmın biraz daraltayım, bâyâ uzadı. profile ekleyeyim.

     

     

    RitmFarbRacourci tarafından 12/Nis/19 01:33 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mayıs/2012
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    weskeyy bunu yazdı

    2003 yılında İzmir de iken Hatay "Karataş" sırtlarına doğru güzel bir muhitte emlakçıdan bekara göre bir ev tutmuştum eşyalı fişmekan salonda ,odalarda saatleri muhteşemdi. saatler özel diyordu emlakçı. hele bir tanesi vardı İzmir en doğru havası ,saati, fahreineit vs hepsini hava durumu bültenlerinden net verirdi altında bir yerlerinde japon malı yazar. o kadar beni etkileyen bir saat anımsamam. 🤨 Peder rahmetlinin Almanya hatırası seiko 5 i de efsanedir .durur bir yerde ama hala çalışır eminim. 

    İzmir'deyken, Hatay "Karakaş" sırtlarına doğru nasıl oluyor. Hatay-Karakaş, İzmir'in İlçesi mi?

     

    Marina , HandMade Heaven. 

    CalvinHarris^^D` &Rag'n'Bone , Giant.

    Hatay "karakaş" plakası 31 olup güney bölgesinde yer almaktadır.

    KaraTaş'mış ^^D`   

    Ben @WesKeyy 'in cümlesinden, sanki İzmir'de bir tane Hatay ilçesi, o'nun da KaraTaş mahallesi var'mış gibi anladım. @@,) ^^D`}

     

    Son donemde her konuya yaziyorsun ama senin yazdiklarindan hic bir sey anlamiyorum duzgun anormal karakterler yerine cumleler kursana hocam!

    Valla hocam benimde dikkatimi çekti hiçbir şey anlaşılmıyor.


    Memento Mori
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek
    Müridler bunu yazdı

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

     
    ┬─┬ノ( º _ ºノ)

     

    torpedo_XL tarafından 12/Nis/19 06:03 tarihinde düzenlenmiştir

    Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2012
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    Müridler bunu yazdı

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

     
    ┬─┬ノ( º _ ºノ)

     

    (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻


    طדṮ
Toplam Hit: 4608 Toplam Mesaj: 50
saat masa saati kol saati.atomik saat