Sansarla Nasıl Mücadele Edebilirim
-
Tnrsk bunu yazdı
fare uykuda kulağını burnunu yemiyomu insanın evinde fare olan arkadaş
yooo ben ona dokanmıyorum o bana dokanmıyo.D
koltuğun kardolabının arkaları ne haldedir bilmem ama:/ -
çok tehlikeli hayvandır, kendinden 10 kat büyük tavşanı nasıl hunharca katlediyor izleyin (linke tıklayın)
http://www.youtube.com/watch?v=HNbqvqf3-14
nolanded tarafından 07/Mar/13 21:28 tarihinde düzenlenmiştir -
ne sevimli bi katil :H ısırırım ben bunu .. kimse akıl edememiş mi .. bi köpek al koy bahçene madem tavuk besliyorsun köpek besleyecek yerinde vardır..dogo filan alırsan parçalar..yazık hayvana terrier filan al
-
bizim askerde vardı bu insana saldırmıyor sıkıştırmazsan ama kedi ve köpek yavrularını yiyordu birde fareleri kuduz olabiliyor o tavuklara musallat olduysa kökünü kırana kadar gitmez akıllı bir sıçan türü bu
-
Al iki kilo göğüs eti, vur şırıngayla içine fare zehrini, at kümesin önüne.
Gelsin yesin sonra pert.
-
Citizen bunu yazdı
Ayılar için özel top yaparlar bizim orada.Ateşleyici olarakta piknik tüpü koyuyorlar.Onu bi dene bence.
nasıl yani piknik tüpüyle nasıl bu tarz hayvanları kovabilirizki
-
kaz beslesem kazdan korkarmı ki arkadaşlar
-
mobydick64 bunu yazdı
Bir belgeselde duymuştum köşeye sıkışmış bir sansar timsahtan bile tehlikelidir diyordu adamın işide hayvanlardı dikkatlice bir çözüm bul
-
ReeX bunu yazdımobydick64 bunu yazdı
Bir belgeselde duymuştum köşeye sıkışmış bir sansar timsahtan bile tehlikelidir diyordu adamın işide hayvanlardı dikkatlice bir çözüm bul
yan tarafta tek katlı ablam gilin oturduğu evin çatısına çıkıyor çatıdan inip insanlara saldırmasındanda korkuyorum. çatıda yaşıyor yani.
-
zehirli kıyma yedir hocam az mı köpek zehirledik öyle ?