folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sansarla Nasıl Mücadele Edebilirim

Sansarla Nasıl Mücadele Edebilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

köstü için aslında köstebek, borunun kapalı ucuna patates koyuyoruz, açık ucuna da tuzak borunun içinde ince bi ip bantlıyorsun borunun üstünü delip bu ipi borunun açık ucuna hapsolması için koyduğun mazgalı yerleştiriyorsun içine girince ipe değiyor mazgal aşagı iniyor sonra gidip kemal emminin bahçesine salıyorsun niye çünkü camiye sarmısak yiyip geliyormuş ahahaha =D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

sansarı öldürürsen baş edemezsin yakalamaya bak yakala ve bırak sansar niyetine çevrende birşey göremezsin..

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı

abi fare kapanı gibi bişey yap tavuğu kasanın içine koy kasanın altına girince ipi çek. sonra kasayı al götür bir yere

sabaha kadar nasıl beklicem ki başını

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    kümesini sağlam yap, yazık günah vurma hayvanı. O da doğasının gereğini yapıyor.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Turkey forumdaki sansar muhabbbetini yapan adamlara sormak istersen mailleri yuruyuscu@hotmail.com ve akis_55@hotmail.com

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Turkey forumdaki sansar muhabbbetini yapan adamlara sormak istersen mailleri yuruyuscu@hotmail.com ve akis_55@hotmail.com

bi ekliyemde sorem bakalım bu arkadaşlara teşekkürler

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

İnsanın kıyasıda gelmiyo yahu... Vahşi olabilir ama Hayvan işte ne bilsin. Kümesi koruyacak Önlemler al yeter bence.. Kıyma o hayvana.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

İnsanın kıyasıda gelmiyo yahu... Vahşi olabilir ama Hayvan işte ne bilsin. Kümesi koruyacak Önlemler al yeter bence.. Kıyma o hayvana.

tamam hojam sizin için kıymıcem sansara.yakalayıp Ağrı otobüsüne koycem onu.. konuyu açtım , bügün ise garip bi sansar sevgisi kaplar gibi oldu içimi yorumları okudukça.. çok garip :D

mobydick64 tarafından 08/Mar/13 20:22 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    mobydick64 bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

tamam hojam sizin için kıymıcem sansara.yakalayıp Ağrı otobüsüne koycem onu.. konuyu açtım , bügün ise garip bi sansar sevgisi kaplar gibi oldu içimi yorumları okudukça.. çok garip :D

Varya hocam sen Cansın.!

Kümesleri korumak için Yüksek frekans ses üreten Cihazlar bu hayvanlara bir işe yaramazmı acaba.? Sivrisinek kovucu gibi.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 24425 Toplam Mesaj: 69