Sansarla Nasıl Mücadele Edebilirim
-
Köpek besle.Kokusunu etkili olduğu alana yaklaşmaz bile.
-
skyvalet bunu yazdı
Köpek besle.Kokusunu etkili olduğu alana yaklaşmaz bile.
köpeğide ben pek sevmiyorum hocam
-
mobydick64 bunu yazdıkalemlik bunu yazdı
sansar öldürmeni tavsiye etmem farelerin en büyük düşmanıdır en büyük lağım faresini bile kolaylıkla öldürebilir ki yaşadığım yerde fareler bol. kümestekileri güvenceye al kümesi tamir et sansar giremesin tamamdır. benimde güvercinlerim var sansarda arada geliyor ama ellemiyorum kümesi sağlama alsan yeterli.
hocaM Kümesi güvenceye alıyorumda geceleri gelip kapılarını zorluyor. son çare olarak hertarafı demir bi kümes yaptırmak olacak.
garip garip tik oluşmaya başladı hayvanı her gece görünce tuvalete giderken bile içinden çıkıvercekmiş gibi geliyor :Den iyi yöntem cam. sansarın zorladığı yerleri cam ile kaplayabilirsin.
bir de sansarı beslersen 1-2 lokma bişeyler kümese hiç gelmez ve çevredeki farelerin hepsini temizler.
-
deprem olmadan once sansarların ortaya cıktıgını bir yerlere gittigine çok şahit oldum.
-
zehir diyen arkadaşlarıma bir bilgilendirmede bulunayım.
Sansar ve gelincik türü hayvanlar çok akıllı hayvanlardır.
Zehir i anlıyorlar.
-
Bunlar abimin güvercinlerini bitirmişlerdi.
-
hocam bi tabuk al kasapdan bas içine fare zehrini ver yem olarak kümesin dışına koy alsın eşiyle afiyetle yesin :D
-
hocam arkadaşımın kuşlarına da dadanmıştı.. bu sansarlara ışığı tutunca hareket edemiyorlarmış. bu da gitti sensörlü halojen lamba taktırdı. o günden sonra gelmediler daha.
-
abi fare kapanı gibi bişey yap tavuğu kasanın içine koy kasanın altına girince ipi çek. sonra kasayı al götür bir yere
-
öldürmeyin lan yazik, hayvan sonucta dogasi oyle vahsi. Uzaklastirma yolunu secin.