Sansarla Nasıl Mücadele Edebilirim
-
ShockMan bunu yazdımobydick64 bunu yazdıShockMan bunu yazdı
İnsanın kıyasıda gelmiyo yahu... Vahşi olabilir ama Hayvan işte ne bilsin. Kümesi koruyacak Önlemler al yeter bence.. Kıyma o hayvana.
tamam hojam sizin için kıymıcem sansara.yakalayıp Ağrı otobüsüne koycem onu.. konuyu açtım , bügün ise garip bi sansar sevgisi kaplar gibi oldu içimi yorumları okudukça.. çok garip :D
Varya hocam sen Cansın.!
Kümesleri korumak için Yüksek frekans ses üreten Cihazlar bu hayvanlara bir işe yaramazmı acaba.? Sivrisinek kovucu gibi.
yüksek frekanslı sesler tavuklarıda etkiler bu sefer onlarda hiç uyuyamaz hojam bence
-
Hocam konuya ek olarak diyeyim bi' belgeselde izlemiştim dünyadaki en cesur hayvanmış bu hayvanoğlu hayvan. Öyle tatlı göründüğüne bakma aman diyeyim dikkat et.
-
ONEMINUTE bunu yazdı
pampa bunu buldum nette.kümese koyabilirsin...
http://kedi-kopek-kovucu.com/kedi-kopek-tilki-sansar-gelincik-kovucu-hakkinda/urun-ozellikleri/
Benim odada fare var ama dokanmıyorum kendi halinde takılıyo:D
bi ara göz göze geldiiik herşey bitti orda:Dkonuyu dagıtıcam ama benim odada da fare var yahu takılıo içerde az once kapıyı aralık bıraktım dışarı çıktı kapadım kapıyı şimdi hangi odada bilmiom. fareden faan korkmam ben hatta bana kalsa tüm hayvanları seven biri olarak beslerim bile sevimli hayvan küçücük : ) yalnıs pis hayvanlar işte bi de eve eşini dostunu akrabasını getirip yerleşiomuş uraş ondan sonra mecburen bi fare yapışkanı faan alıp yakalıcam
edit : senin katilde çok sevimli duruo
@Caliber dünyanın en cesur hayvanı volverine hatta x-men deki bi volverin karakteride bu hayvandan alınmış
zeitgeist tarafından 09/Mar/13 01:35 tarihinde düzenlenmiştir -
koy kümesin önüne bi köpek dursun orda bak bakalım gelebiliyomu bi iki ay sonra uğramaz bile köğeüin kokusundan tırsar ama öldürme derim kindar hayvandır ne yapıcağı belli olmaz seneler sonra bile gelir bi zarar verir sana... tecrübeyle öğrendim..
-
Orrrusbu Çocuğu Sansar :D Lan öyle şeyler denmişki kin tuttum hayvana. Normalde daha kimseyede hiç bi şeyede kin tutmuşluğum yok ama bunu gördüğüm yerde indiricem aq indirmeyeninde aq :D Civcivlerin kanını emip gitmekte nedir lan bildiğin ibnelik bu amk.
-
hacı bizim köyde yaşayan bi akraba bir tane sansar öldürmüş sonra yedi sülalesi musallat olmuştu. 2 yaşında elemanı sürükleyerek götürmeye çalışmışlar zor almışlar ellerinden.
-
Poet bunu yazdı
Sagopa dava açıyordu.Sen de öyle yap
Yılın en rezil mecaz yaparak espiri yapma işini becerdin tebrik ederim.
Ayrıca Sansar için OKUDUĞUM kadarıyla kazlar gayet iyiymiş. 5-6 kaz al (40TL*6) 240 TL ye önlemin alasını alırsın.
Sansarı öldürme hocam Sen yaşamak için o hayvanın alanını zabdediyorsun o seni öldürmüyor. Bari canına kıymayın. Önlemini almaya çalışın.
-
Hocam ne kini ya :) hayvani ne hale getirdiniz. Benim guvercinlerim var hocam biraz da degerli bir kumesim var iste kendi capimda. Gecen yillarda dadandilar bahcede halay cekiyolardi resmen 20 25 tane. Babamla nobet tuttuk. 1 ay da 12 tane vurduk sonra gelmediler kumese hic.
-
WALLACEs bunu yazdı
hacı bizim köyde yaşayan bi akraba bir tane sansar öldürmüş sonra yedi sülalesi musallat olmuştu. 2 yaşında elemanı sürükleyerek götürmeye çalışmışlar zor almışlar ellerinden.
hacı nedensizce kahkaha attım evin içinde :)
Hocam benim kuşlarada dadanmıştı bir ara yerde beslerken :) köpek geldi sıkıntı gitti. Ayrıca bu parklarda bulunan aralıklı demirler oluyor onlardan bulursan onlardan yap kumesın etrafına yada al bır demır makası sök bır parktan :D
Camda deneyebilirsin farede gelincikte işe yaramıştı ama sansar geldiğinde cam yoktu :)
-
Hocam köyde dedem tarladaki ürünler ziyan olmasın diye domuz , sansar , ayı gibilerinden zarar gelmesin diye epeyce uzun bir kablo yaptırmış sabaha kadar radyo çalıyodu ee yabani hayvanda sese gelmiyodu zaten.Yada hocam hani küçükken tabancalar vardı patlayan kırmızı kalıpta mermileri vardı hatırlarsan onlardan al sansar geldiği zaman bir iki el sık.