Sansarla Nasıl Mücadele Edebilirim
-
mobydick64 bunu yazdı
kaz beslesem kazdan korkarmı ki arkadaşlar
şaka de lütfen :)
The weasel is a nocturnal hunter, hunting its prey in trees, on the ground and in burrows. Weasels eat small rodents, snakes, frogs, insects, birds and eggs. They are a nuisance to farmers or others who raise poultry because they are persistent predators of chickens, ducks, geese andguinea fowl
www.mahalo.com/
weasel/ arada su olmasa ne hale geleceklerdi sen düşün
-
bu dünyanın en piç hayvanıdır indir hacı gördüğün yerde tuzak falan uğraşma saldırgandır baya tüfekle falan indir kesin çözüm :D eşini de indir bu arada.
-
içine sansarın sığacağı büyüklükte bir boru alacaksın boru ilk aklıma gelen şart değil olayı anlarsan bu düzeneği kurarsın; içine ufak bir kaba kan koyacaksın sansar kana bayılır zaten benim civcivleri yese içim yanmazdı kanını emer bırakırdı piç. Yalnız boru çok büyük olmayacak hocam baya bir dar olacak ve kanın bulunudğu yerdeki çıkışı kapalı olacak geri geri gelmesi dar yerde zor olur içindeyken onu yakalaman kuvvetle muhtemel ne zaman saldırıyorsa o zamana yakın girip iş üstündeyken basıcaksın girdiği yeri de hemen bişeyle kapattın mı tamamdır o iş, güven bana 2 sansar hakladım ben bu yöntemle ama seninkiler random zamanlarla dalıyorsa tam olarak içeri giridği anda açık olan ucuda kapatacak bir düzenek kurmak laızm ki o iş baya düşündürür..
Nikoteen tarafından 07/Mar/13 22:09 tarihinde düzenlenmiştir -
mobydick64 bunu yazdı
kaz beslesem kazdan korkarmı ki arkadaşlar
geçmiş olsun hocam önce ne alaka dedim ama biraz araştırınca
http://aricilik.gen.tr/index.php?topic=5935.45
-
güvercin besleyenler iyi bilir sansar ve gelincikler kümese dadanır.çözüm yoluda kümesin değişik yerlerine ayna koyarlar.kümesin dışı ici vs.,
http://www.hepsievcil.com/forums/m75533/sansardan-kurtulus/
slm sn parkhayvanat pimaş olmaz neden diye sorarsanız sansarın tırnakları olduğu için devamlı tırmalıyarak yer edinip çıkar birde soba borusuyla deneyin içine sakat at deilde tavuk butu koyun kasaptan alıp veya ölmüş tavuk varsa ayağını kesıp koyun ve unutmayın mutlaka burunun altı 10-15cm beton olsun ondan sonra içine ğirer ve çıkamaz.bizde büyükler derki sansar kinci bir hayvandır intikam alır yuvasını bozduysanız öcünü alır bu kanıtlanmış bir olaydır şahsen arkadaşım yaşamıştır zehir fayda etmiyor bız yakalayıp saldık bidaha gelmedi ALLAH`a şükür inşallah sizede birdaha gelmez ama fazla kızdırma derim iyi akşamlar -
sansar öldürmeni tavsiye etmem farelerin en büyük düşmanıdır en büyük lağım faresini bile kolaylıkla öldürebilir ki yaşadığım yerde fareler bol. kümestekileri güvenceye al kümesi tamir et sansar giremesin tamamdır. benimde güvercinlerim var sansarda arada geliyor ama ellemiyorum kümesi sağlama alsan yeterli.
-
Sagopa dava açıyordu.Sen de öyle yap
-
manfolder bunu yazdı
güvercin besleyenler iyi bilir sansar ve gelincikler kümese dadanır.çözüm yoluda kümesin değişik yerlerine ayna koyarlar.kümesin dışı ici vs.,
http://www.hepsievcil.com/forums/m75533/sansardan-kurtulus/
slm sn parkhayvanat pimaş olmaz neden diye sorarsanız sansarın tırnakları olduğu için devamlı tırmalıyarak yer edinip çıkar birde soba borusuyla deneyin içine sakat at deilde tavuk butu koyun kasaptan alıp veya ölmüş tavuk varsa ayağını kesıp koyun ve unutmayın mutlaka burunun altı 10-15cm beton olsun ondan sonra içine ğirer ve çıkamaz.bizde büyükler derki sansar kinci bir hayvandır intikam alır yuvasını bozduysanız öcünü alır bu kanıtlanmış bir olaydır şahsen arkadaşım yaşamıştır zehir fayda etmiyor bız yakalayıp saldık bidaha gelmedi ALLAH`a şükür inşallah sizede birdaha gelmez ama fazla kızdırma derim iyi akşamlarBu kincilik olayını bende duydum şahit olmadım fakat öyle bir anlattılarki hayvanı allah karşılaştırmasın demiştim :)
-
kalemlik bunu yazdı
sansar öldürmeni tavsiye etmem farelerin en büyük düşmanıdır en büyük lağım faresini bile kolaylıkla öldürebilir ki yaşadığım yerde fareler bol. kümestekileri güvenceye al kümesi tamir et sansar giremesin tamamdır. benimde güvercinlerim var sansarda arada geliyor ama ellemiyorum kümesi sağlama alsan yeterli.
hocaM Kümesi güvenceye alıyorumda geceleri gelip kapılarını zorluyor. son çare olarak hertarafı demir bi kümes yaptırmak olacak.
garip garip tik oluşmaya başladı hayvanı her gece görünce tuvalete giderken bile içinden çıkıvercekmiş gibi geliyor :D -
Poet bunu yazdı
Sagopa dava açıyordu.Sen de öyle yap
kime sansara mı