folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sansarla Nasıl Mücadele Edebilirim

Sansarla Nasıl Mücadele Edebilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
    mobydick64 bunu yazdı

kaz beslesem kazdan korkarmı ki arkadaşlar

şaka de lütfen :)

The weasel is a nocturnal hunter, hunting its prey in trees, on the ground and in burrows. Weasels eat small rodents, snakes, frogs, insects, birds and eggs. They are a nuisance to farmers or others who raise poultry because they are persistent predators of chickens, ducks, geese  andguinea fowl

www.mahalo.com/weasel/

arada su olmasa ne hale geleceklerdi sen düşün

http://www.youtube.com/watch?v=dgubeF8iXwk

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

bu dünyanın en piç hayvanıdır indir hacı gördüğün yerde tuzak falan uğraşma saldırgandır baya tüfekle falan indir kesin çözüm :D eşini de indir bu arada.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

içine sansarın sığacağı büyüklükte bir boru alacaksın boru ilk aklıma gelen şart değil olayı anlarsan bu düzeneği kurarsın; içine ufak bir kaba kan koyacaksın sansar kana bayılır zaten benim civcivleri yese içim yanmazdı kanını emer bırakırdı piç. Yalnız boru çok büyük olmayacak hocam baya bir dar olacak ve kanın bulunudğu yerdeki çıkışı kapalı olacak geri geri gelmesi dar yerde zor olur içindeyken onu yakalaman kuvvetle muhtemel ne zaman saldırıyorsa o zamana yakın girip iş üstündeyken basıcaksın girdiği yeri de hemen bişeyle kapattın mı tamamdır o iş, güven bana 2 sansar hakladım ben bu yöntemle ama seninkiler random zamanlarla dalıyorsa tam olarak içeri giridği anda açık olan ucuda kapatacak bir düzenek kurmak laızm ki o iş baya düşündürür..

Nikoteen tarafından 07/Mar/13 22:09 tarihinde düzenlenmiştir

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    mobydick64 bunu yazdı

kaz beslesem kazdan korkarmı ki arkadaşlar

geçmiş olsun hocam önce ne alaka dedim ama biraz araştırınca 

http://aricilik.gen.tr/index.php?topic=5935.45

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

güvercin besleyenler iyi bilir sansar ve gelincikler kümese dadanır.çözüm yoluda kümesin değişik yerlerine ayna koyarlar.kümesin dışı ici vs.,

http://www.hepsievcil.com/forums/m75533/sansardan-kurtulus/

slm sn parkhayvanat pimaş olmaz neden diye sorarsanız sansarın tırnakları olduğu için devamlı tırmalıyarak yer edinip çıkar birde soba borusuyla deneyin içine sakat at deilde tavuk butu koyun kasaptan alıp veya ölmüş tavuk varsa ayağını kesıp koyun ve unutmayın mutlaka burunun altı 10-15cm beton olsun ondan sonra içine ğirer ve çıkamaz.bizde büyükler derki sansar kinci bir hayvandır intikam alır yuvasını bozduysanız öcünü alır bu kanıtlanmış bir olaydır şahsen arkadaşım yaşamıştır zehir fayda etmiyor bız yakalayıp saldık bidaha gelmedi ALLAH`a şükür inşallah sizede birdaha gelmez ama fazla kızdırma derim iyi akşamlar

sansar55 tarafından 07/Mar/13 22:17 tarihinde düzenlenmiştir

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

sansar öldürmeni tavsiye etmem farelerin en büyük düşmanıdır en büyük lağım faresini bile kolaylıkla öldürebilir ki yaşadığım yerde fareler bol.  kümestekileri güvenceye al kümesi tamir et sansar giremesin tamamdır. benimde güvercinlerim var sansarda arada geliyor ama ellemiyorum kümesi sağlama alsan yeterli.

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Sagopa dava açıyordu.Sen de öyle yap

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek
    manfolder bunu yazdı

güvercin besleyenler iyi bilir sansar ve gelincikler kümese dadanır.çözüm yoluda kümesin değişik yerlerine ayna koyarlar.kümesin dışı ici vs.,

http://www.hepsievcil.com/forums/m75533/sansardan-kurtulus/

slm sn parkhayvanat pimaş olmaz neden diye sorarsanız sansarın tırnakları olduğu için devamlı tırmalıyarak yer edinip çıkar birde soba borusuyla deneyin içine sakat at deilde tavuk butu koyun kasaptan alıp veya ölmüş tavuk varsa ayağını kesıp koyun ve unutmayın mutlaka burunun altı 10-15cm beton olsun ondan sonra içine ğirer ve çıkamaz.bizde büyükler derki sansar kinci bir hayvandır intikam alır yuvasını bozduysanız öcünü alır bu kanıtlanmış bir olaydır şahsen arkadaşım yaşamıştır zehir fayda etmiyor bız yakalayıp saldık bidaha gelmedi ALLAH`a şükür inşallah sizede birdaha gelmez ama fazla kızdırma derim iyi akşamlar

Bu kincilik olayını bende duydum şahit olmadım fakat öyle bir anlattılarki hayvanı allah karşılaştırmasın demiştim :) 

Gimme Some Tits
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    kalemlik bunu yazdı

sansar öldürmeni tavsiye etmem farelerin en büyük düşmanıdır en büyük lağım faresini bile kolaylıkla öldürebilir ki yaşadığım yerde fareler bol.  kümestekileri güvenceye al kümesi tamir et sansar giremesin tamamdır. benimde güvercinlerim var sansarda arada geliyor ama ellemiyorum kümesi sağlama alsan yeterli.

hocaM Kümesi güvenceye alıyorumda geceleri gelip kapılarını zorluyor. son çare olarak hertarafı demir bi kümes yaptırmak olacak.

garip garip tik oluşmaya başladı hayvanı her gece görünce tuvalete giderken bile içinden çıkıvercekmiş gibi geliyor :D

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı

Sagopa dava açıyordu.Sen de öyle yap

kime sansara mı

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
Toplam Hit: 24428 Toplam Mesaj: 69