Şirket & Start-Up Geliştirme Oyunu ( Tarayıcı Tabanlı )
-
Selamlar sevgiler arkadaşlar,
Son zamanlarda, web tabanlı bazı projelerle kendimi hem motive etmek hem de senelerdir hep parasıyla iş yaptırıp sadece işleten tarafta olduğumdan bir ukte var içimde :) O yüzden son 1 aydır sürekli birşeylerle uğraşıp kendi çapımda geliştirmeye çalışıyorum.
Bu defa; gençliğimden beridir meraklısı olduğum Browser Tabanlı oyunlara merak sardım.
Şiddet, gayrimeşru tarafında olmadan- hem heyecanlı hem de biraz real hayata dayalı bir oyun geliştirmek var aklımda.
Şu an kendi sitem üzerine kurdum, zaten pekte işe yaramayan kişisel bir portföy sitesiydi :)
İlerleyen zamanda geliştirmeler de hoşuma giderse, kendi alanadı ve sunucusu üzerinde yayına alabilirim.
Neyse kısaca özet geçeyim;
- Startup - Şirket geliştirme oyunu. ( Çift dil aktif. )
- En temel düzeyde başlandı.
- Para kazanma, ekip kurma, proje geliştirme, iş teslimi vb. gibi fonksiyonları var.
- Üyeleri sitede tutmak için bonuslar, şans çarkları vb. gibi şeyler var.
- Yatırım, borsa, al-sat pazaryeri mevcut.
- Basit düşünüldü, basit tasarlandı henüz.
Şirket & StartUp OyunuÖzellikle, geliştirme aşamasında fikirlerinize ihtiyacım var.
C_e_Z_a tarafından 04/Nis/26 15:07 tarihinde düzenlenmiştir
Neler olmalı, nasıl kurgulanmalı, hangi özelliklerin olması işe yarar? -
hiç bir sike yaramayan ik departmanı ekleyebilirsin :)
-
Doğrulama kodu gelmiyor hocam.
-
livane bunu yazdı
Hocam az önce farklı bir mailden şimdi denedim, kod geliyor.
Spam / Gereksiz klasörünü bir kontrol et istersen. -
livane bunu yazdı
bana da gelmedi. spamde de yok. 5 dk oldu halen yok. yeniden kod gönder dedim yine yok maalesef.
hayırlı olsun bu arada, benim sokak çocuğu oyunumndan daha kapsamlı ve kurgusu güzel duruyor :)
kuytul tarafından 29/Mar/26 19:47 tarihinde düzenlenmiştir -
kuytul bunu yazdılivane bunu yazdı
bana da gelmedi. spamde de yok. 5 dk oldu halen yok. yeniden kod gönder dedim yine yok maalesef.
hayırlı olsun bu arada, benim sokak çocuğu oyunumndan daha kapsamlı ve kurgusu güzel duruyor :)
Hesabı manuel onayladım hocam.
Bu kod gönderim işine bakayım yine, sanırım smtp de bazen bir sorun oluyor.
Çok teşekkür ederim hocam, fikirlerin o yüzden değerli. Senin tecrübene istinaden, talepler ve görüşler kıymetli. -
banada gelmedi hocam
-
ErastoX bunu yazdı
banada gelmedi hocam
Bu soruna bakıyorum hocam, şu an hesabınızı aktif ettim.
Çözülünce buradan bildirim yapacağım hocam, ilginiz için teşekkürler. -
benimde aklimda startup gelistirme oyunu vardı bi inceleyim nasil olmus
-
* SMTP sorunu düzenlendi arkadaşlar. Mail 'i halen alamayanlar olursa bana bildirsin, diğer tüm oyuncuların hesapları aktif hale getirildi.
* Altın / Nakit / XP ve İtibar kısımlarındaki bazı yanlış belirteçler tespit edildi ve düzenlend.
* Pazaryeri zenginleştirildi.
* Reklam kazançları ve referans sistemi eklendi. (Reklam vermek isteyenlerin reklamlarını ücertsiz alırım :) ) Video ve banner !
* Bot oyuncu ( Spekülatör, girişimci,trader, pvp vb. ) klasmanları ayarlandı ve işlemlere alındı. -
güzel olmuş hacı,
çetecilik oyunu yapsaydın daha çok ilgi çekebilirdi,yeni nesil gençler bu işlerle daha ilgili..
çekirdekten önce cepçilik hırsızlık, uyuşturucu satıcılığı sonra adam vurma,çete liderliği vs. diye seviyelenirdi.